Οι φωτογραφίες της 64MP κάμερας του Redmi smartphone θα έχουν μέγεθος 20MB

Redmi, Οι φωτογραφίες της 64MP κάμερας του Redmi smartphone θα έχουν μέγεθος 20MB

Το πρώτο poster για την 64MP κάμερα που ετοιμάζει η Redmi αποκαλύφθηκε χθες στο κινεζικό Weibo και σήμερα αποκαλύφθηκε μία νέα πληροφορία η οποία αφορά το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου το οποίο θα χρησιμοποιεί μία φωτογραφία τραβηγμένη με το smartphone που θα ενσωματώνει αυτήν την κάμερα.

Η πληροφορία δημοσιεύτηκε για ακόμη μία φορά στο Weibo community και υποστηρίζει ότι το μέγεθος των φωτογραφιών του smartphone με την 64MP κάμερα θα ανέρχεται στα 20MB. Μία κάμερα των 48MP αποθηκεύει φωτογραφίες που ανέρχονται στα 16MB. Αυτό σημαίνει ότι οι φωτογραφίες της νέας κάμερας θα ζητάνε επιπλέον 4MB, μέγεθος το οποίο δεν θεωρείται αμελητέο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κάμερα των 64MP δεν θα τραβάει φωτογραφίες στα 64MP. Ο μεγάλος αυτός αριθμός στην κάμερα χρησιμοποιείται μόνο για marketing σκοπούς αφού στην πραγματικότητα μία τέτοια κάμερα στοχεύει στην αποτύπωση μία φωτογραφίας η οποία έχει υψηλή ποιότητα εικόνας στα 16MP.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greco

Δηλαδή πρόκειται για παραπλανητική διαφήμιση; Άλλη μια κινεζική μαιμουδια; Ότι και να κάνουν οι κατασκευαστές τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξουν γιατί στην φωτογραφία παίζει ρόλο το μέγεθος του αισθητήρα. Και στην τελική γιατι πρέπει το κινητό να είναι και υπολογιστής και GPS και φωτογραφική μηχανή. Αντί να κοιτάνε να αναβαθμίζουν την ποιότητα κατασκευής των συσκευών και το κυριότερο να ελέγχουν την παραγόμενη ακτινοβολία κοιτάν τα MP στις κάμερες. Ειδικά οι Κινέζοι στην κατηγορία SAR αλλά και στις μπαταρίες δεν έχουν και τις καλύτερες επιδόσεις.

KnightRider

Τότε ποιος ο λόγος να βγάλουν 64MP ???
Επίσης πρέπει επιτέλους σε όλα τα κινητά να έχουν δυνατότητα λήψης φωτογραφίας σε raw για να έχουμε όλο το χρωματικό φάσμα και να τραβαμε σωστα φωτογραφιες + για να μπορουμε να πειραξουμε καλύτερα την φωτεινότητα ώστε να έχουμε καλύτερη ποιότητα συνολικά.
Επίσης πρέπει ο κόσμος να σταματήσει να κοιταει τα megapixel.

Κώστας

Τι 64MP και τι 16MP ,48MP διαφορά σιγά μην κάνετε έτσι αμέσως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Redmi Note 13 Pro

Xiaomi Redmi Note 13: Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 15 Ιανουαρίου

Η σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις σήμερα στην Ινδία.

Smartphones Redmi redmi k Xiaomi

Redmi K70: Σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου μονάδων μέσα σε 14 ημέρες

Η Redmi παρουσίασε τη σειρά K70 πριν από ένα μήνα και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Παγκόσμια διάθεση σε οκτώ συσκευές το 1ο τρίμηνο του 2024

Δύο μήνες αφότου η Xiaomi παρουσίασε το νέο της, ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα HyperOS, καμία συσκευή της δεν το έχει πάρει.