Οι κάτοχοι iPhone στην Αμερική δεν γνωρίζουν ποιο μοντέλο έχουν

iPhone, Οι κάτοχοι iPhone στην Αμερική δεν γνωρίζουν ποιο μοντέλο έχουν

Έρευνα που πραγματοποίησε το Decluttr, μέσω του iDropNews, σε 2000 ανθρώπους που κατείχαν κάποιο smartphone έδειξε ότι όσοι κατέχουν κάποιο smartphone της Galaxy σειράς μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να αναγνωρίσουν ποιο μοντέλο έχουν στο χέρι τους σε σχέση με αυτούς που κατέχουν iPhone.

Από τα αποτελέσματα προκύπτει ότι το 44% γνώριζε ότι έχει ένα iPhone XR ή 7 με το 45.9 % να γνωρίζει ότι κατέχει το iPhone 8. Από την άλλη πλευρά, το 71.32% γνώριζε ότι κατέχει το Galaxy S9+ ενώ το 58.43% γνώριζε ότι χρησιμοποιεί το Galaxy S8.

Επίσης, από την έρευνα έγινε γνωστό ότι περισσότερο από το 50% των Αμερικάνων αγόρασαν ένα smartphone τον τελευταίο χρόνο. Το 31% από αυτούς αγόρασε νέο smartphone γιατί το προηγούμενο έσπασε, το 26% απλά θέλησε να αγοράσει μία πιο γρήγορη συσκευή, ενώ το υπόλοιπο 43% ξόδεψε τουλάχιστον $500 για την αγορά smartphone. Από αυτήν την αγορά δεν έμεναν ικανοποιημένοι το 14% των αγοραστών.

iPhone, Οι κάτοχοι iPhone στην Αμερική δεν γνωρίζουν ποιο μοντέλο έχουν

Η έρευνα του Decluttr έδειξε ότι μόλις το 40% των κατόχων Galaxy S7, S8 και S9 γνώριζε ότι τα smartphone τους μπορούν να φορτίσουν ασύρματα. Το 14% των κατόχων των iPhone X, XR και XS από την άλλη γνώριζαν ότι έχουν NFC, με περισσότερους από τους μισούς να γνωρίζουν ότι τα τηλέφωνα τους έχουν αντοχή στο νερό.

Όσον αφορά το 5G, αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι τα τωρινά smartphone μπορούν να υποστηρίξουν το 5G δίκτυο που έχουν ξεκινήσει να λανσάρουν μερικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική. Πιο συγκεκριμένα οι κάτοχοι των παραπάνω τηλεφώνων τόσο της Apple όσο και της Samsung πίστευαν ότι το τηλέφωνο του είναι 5G capable με ποσοστό 47% και 48% αντίστοιχα.

iPhone, Οι κάτοχοι iPhone στην Αμερική δεν γνωρίζουν ποιο μοντέλο έχουν

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sups

Η επιτυχία της Apple στην Αμερική ήταν ότι κατάφερε να περάσει στους καταναλωτές της εκεί ότι smartphone =iphone αντε και Samsung για τους λίγο πιο ψαγμένους.Συνεπώς με τη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου κι τη ταχύτατη ανάπτυξη της χρησιμότητας ενός smartphone, όλα αυτά οδηγούν στο να αξίζει1 τρις μια εταιρεία σαν την Apple. Η χαρά του μάρκετινγκ και παράδειγμα προς αποφυγή για τη συμπεριφορά του καταναλωτή.

Γεώργιος266

Αυτό που λες ισχύει σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες δηλαδή οι περισσότεροι χρήστες έχουν iPhone και οι υπόλοιποι galaxy S. Η Ελλάδα δεν είναι μέτρο σύγκρισης.

Greg

Οι περισσότεροι χρήστες Apple προϊόντων αγοράζουν την μάρκα και όχι την συσκευή με βάση το τι τους κάνει και το τι πραγματικά χρειάζονται για την χρήση που το θέλουν, επομένως δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο που κάποιοι από αυτούς δεν γνωρίζουν καν ποιο μοντέλο έχουν…

Μανώλης

στην Αμερική μένουν πάνω από 2.000 άτομα, άρα ο τίτλος είτε είναι ερασιτεχνικά αφελής ή θέλει να προκαλέσει. 🙁

Θα έγραφα κάτι αλλά δεν αξίζει με τέτοια τακτική από το techblog.

Κώστας Βλαχάκης

Μανώλης, γράψε ότι νομίζεις αρκεί να μην προκαλείς.
Ο τίτλος ανταποκρίνεται πλήρως στο περιεχόμενου του άρθου και έχει πάρει την έγκρισή μου.

Agnostos13

Μάλλον όσοι δεν είχαν XS κάνανε τους άσχετους…
Μην τους πουν και “φτωχομπινέδες”!

forneverarrow

Και τι σημαίνει οτι δεν ξέρουν ποιο iPhone εχουν; Αυτό τους καθιστά κατώτερους απο εμάς του “ψαγμένους”; Σε τελική ανάλυση είναι λογικό να μη σε νοιάζει πιο iPhone κρατάς καθώς όλα απο το 6s και έπειτα δουλεύουν το ιδιο ομαλά, εχουν ακριβώς την ίδια έκδοση iOS (ναι αυτό είναι καρφί για το android) και είναι όλα flagship μιας και ως τέτοια κυκλοφόρησαν στον καιρό τους. Ναι, στον κόσμο του android είναι λογικό να ξέρεις πιο μοντέλο έχεις καθώς στην πλειοψηφία δεν υπάρχει σχεδόν κανένα μοντέλο με το ιδιο UI. Ακομα και μοντέλα της ίδιας εταιρίας εχουν διάφορες. Μόνο φέτος για πρώτη φορά η Samsung πάει να κάνει κάτι με το One UI αλλα πάλι δεν είναι απόλυτα ιδιο στο S10 με αυτό του S8.

Θοδωρής Χ.

Κι εδώ, τα ίδια δεν γίνονται;
Βλέπεις την πλειοψηφία όσων αυτο-αποκαλούνται «celebritis», να κυκλοφορούν με το iphone στο χέρι, να το ακουμπάνε στο τραπεζάκι της καφετέριας ή να χορεύουν με αυτό στο Surer Paradise της Μυκόνου, και το μόνο που καταφέρνουν να κάνουν με το iphone τους είναι να βγάζουν selfies. Κάποιοι-ες από αυτούς-ες, αν τους έδιναν μία κονσέρβα με τόνο Rio Mare, και τους έλεγαν ότι είναι το νέο iphone, θα ήταν ικανοί να το πιστέψουν.

Sups

Ξεκόλλα λίγο με το τι γίνεται στην Ελλάδα με ένα μέρος του πληθυσμού μας. Στις ΗΠΑ όλοι έχουν iphone(η σαμσουνγκ) είτε είναι η καρντασιαν είτε στρατιωτικός, δημόσιος υπάλληλος ή οτιδήποτε άλλο.Το μόνο που έχει αλλάξει ότι πλέον δεν αλλάζουν κάθε χρόνο το κινητό τους.

Αλέκος

Συμφωνώ με τους αμερικανούς καταναλωτές , γιατι θα πρέπει να γνωρίζουμε τόσα στοιχεία για το κινητό , έχει καταντήσει κουραστικο , μία ατελείωτη λίστα απο παραμέτρους , μήπως το έχουμε παρακάνει λιγάκι ? δεν έχουμε άλλα προβλήματα και θα πρέπει 24/7 να ασχολούμαστε διαρκώς με τεχνολογικές λεπτομέρειες , δεν είναι όλοι geek ακόμη και στους millenials

Agnostos13

Γιατί εδώ είμαστε σε τεχνολογικό site που απαρτίζεται από geeks, hackers και πορωμένους gadget-άκηδες. Όλους τους άλλους τους κράζουμε. Επίσης όσους δεν ασπάζονται τις απόψεις μας τους κράζουμε και αυτούς.

bagit

Λεπτομέριες. Μηλαράκι έχει από πίσω; αυτό μας νοιάζει. Παίδες όσο και να σας ξενίζει η Apple αξίζει συγχαρητήρια, έχει πιάσει τον καπιταλισμό από τ’ @@ και κάνει ντόρο. Μακάρι να το κάνανε και άλλοι. Εγώ προσωπικά με το xiaomi μου μια χαρά ειμαι βολεμένος. Και με το πλαστό gucci πορτοφόλι μου την βγάζω μια χαρα εφόσον δέρμα καλής ποιόητας είναι. Τα χαιβάνια ας στηρίζουν apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.