Οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S10 θα μπορούν να επιλέγουν τι θα κάνει το κουμπί της Bixdy

Samsung Galaxy S10, Οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S10 θα μπορούν να επιλέγουν τι θα κάνει το κουμπί της Bixdy

Η Samsung επιβεβαίωσε ότι θα επιτρέπει στους κατόχους των συσκευών της να προσαρμόζουν το κουμπί της Bixby, η οποία είναι η ψηφιακή βοηθός που δημιούργησε η εταιρεία. Τη δυνατότητα αυτή θα την έχουν εξ αρχής όλα τα Samsung Galaxy S10.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω ενός ποστ που έκανε σήμερα η Samsung αναφέροντας ότι το χαρακτηριστικό θα το λάβουν τα Galaxy S8, S8 Plus, Note 8, S9, S9 Plus, και Note 9.

Το κουμπί της Samsung Bixby βρίσκεται στο πλάι των πρόσφατων flagship της εταιρείας, κάτω από το κουμπί αυξομείωσης της έντασης. Πατώντας το κουμπί αυτό ενεργοποιείται η βοηθός της Samsung, ακριβώς όπως ανοίγει και ο βοηθός της Google όταν λέμε “OK Google”.

Οι ιδιοκτήτες των Samsung Galaxy συσκευών ζητάνε εδώ και καιρό να μπορούν να αλλάζουν τον προεπιλεγμένο ψηφιακό βοηθό. Επιτέλους, η Samsung αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό, και προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν πολλά περισσότερα, από την απλή αλλαγή του ψηφιακού βοηθού.

Samsung Galaxy S10, Οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S10 θα μπορούν να επιλέγουν τι θα κάνει το κουμπί της Bixdy

Αρχικά, η Samsung είχε κλειδωμένη την επιλογή αλλαγής της λειτουργίας του συγκεκριμένου κουμπιού, αν και ορισμένοι προγραμματιστές είχαν βρει πλάγιες μεθόδους τροποποίησης της λειτουργίας του. Ωστόσο, η εταιρεία πριν λίγες ημέρες άφησε να εννοηθεί ότι θα υποστηρίζει πλέον την προσαρμογή του κουμπιού της Bixdy αποκλειστικά στο Samsung Galaxy S10, κάτι που επιβεβαίωσε σήμερα με σχετική ανακοίνωση.

Οι ιδιοκτήτες των Samsung Galaxy S10 θα μπορούν να τροποποιούν τη λειτουργία του κουμπιού χωρίς να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε αλλαγή στο λειτουργικό της συσκευής. Όσον αφορά τους κατόχους των παλαιότερων flagship συσκευών της εταιρείας, αυτοί θα πρέπει να περιμένουν την αναβάθμιση της συσκευής τους στην έκδοση του Android 9 Pie. Έπειτα από την ενημέρωση του λογισμικού της συσκευής τους θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν τι θα κάνει το κουμπί της Bidxy όταν το πατάνε μια ή και δύο φορές. Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της εκτέλεσης τρίτων εφαρμογων ή την πραγματοποίηση κάποια άμεσης ενέργειας όπως η μείωση της φωτεινότητας ή η σίγαση της συσκευής.

Η Samsung έχει κάνει ήδη διαθέσει το Android 9 Pie σε όλα τα Galaxy S9, και σύντομα θα κυκλοφορήσει τη σχετική ενημέρωση για τα Galaxy S8 και S8 Plus.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκρης

εχθες εγινε η αναβάθμιση στο s8 αλλα αυxτο με το bixby δεν το δοκιμασα

nikos

Υπάρχει ήδη εφαρμογή που σου επιτρέπει να το κάνεις…. Λειτουργεί άψογα στο S8 εδώ και μήνες….

Some0ne

@Μακρής ποιας χώρας είναι το S8 σου? Εγώ περιμένω ακομα δεν μου ήρθε το update…

Xarisgru

@Μάκρης απο ποια εταιρια το πηρες το s8?? Γιατί σε εμένα τιποτα

Μάκρης

@xarisgru απο εξωτερικο το ειχα παρει…δεν ξερω αν εχει διαφορα

Μάκρης

@some0ne απο γαλλια το ειχα παρει

Xarisgru

@Μακρης σε ευχαριστω πολυ! Εγω παιδια το ειχα παρει απο public κυπρου και νομιζω εχει rom απο την ελληνική vodafone! Καλη μας υπομονη @Some0ne

Beholder

@Νίκος: έγραψες το σχόλιο, και εκείνες ότι δεν ήταν χρήσιμο να γράψεις το όνομα της εφαρμογής ?

Xarisgru

@beholder! Προσωπικα χρησιμοποιώ το bxActions και ειναι πολυ καλο και απροβλημάτιστο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.