Αυτές οι συσκευές Samsung Galaxy θα πάρουν το One UI 6.1.1

Samsung One UI 6.1.1, Αυτές οι συσκευές Samsung Galaxy θα πάρουν το One UI 6.1.1

Τα πιο πρόσφατα αναδιπλούμενα της Samsung, το Galaxy Z Fold 6 και το Flip 6, τρέχουν το One UI 6.1.1 με πολλές νέες δυνατότητες.

Φήμες αναφέρουν ότι η εταιρεία θα φέρει επίσης το One UI 6.1.1 στις τρέχουσες ναυαρχίδες της. Αυτό είναι ασυνήθιστο για την κορεατική εταιρεία, καθώς συνήθως παραλείπει μικρές εκδόσεις One UI point και τις ενημερώνει απευθείας στην επόμενη σημαντική έκδοση του Android skin της. Τώρα, η Samsung επιβεβαίωσε ποιες συσκευές θα αποκτήσουν το One UI 6.1.1 μαζί με τις πιθανές δυνατότητες.

Ένας επόπτης της Samsung στο φόρουμ της κοινότητας της Κορέας παρουσίασε λεπτομερώς τις συσκευές Galaxy που θα λάβουν την ενημέρωση One UI 6.1.1 (μέσω @Tarunvats33 ):

Series Galaxy S24
Series Galaxy S23, συμπεριλαμβανομένου του S23 FE
Series Galaxy S22
Galaxy Z Fold 5
Galaxy Z Flip 5
Galaxy Z Fold 4
Galaxy Z Flip 4
Galaxy Tab S9
Galaxy Tab S8

Ουσιαστικά, η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το One UI 6.1.1 πριν από το One UI 7 σε όλα τα τηλέφωνα και tablet Galaxy που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 2-3 χρόνια. Η μόνη αξιοσημείωτη παράλειψη από τη λίστα είναι τα Galaxy S21, Galaxy Z Fold 3 και Flip 3, τα οποία έλαβαν την ενημέρωση One UI 6.1 με περιορισμένες δυνατότητες Galaxy AI τον Μάιο του 2024.

Η Samsung πιθανώς θα ενημερώσει αυτές και άλλες συσκευές που δεν αναφέρονται παραπάνω απευθείας στο One UI 7 που βασίζεται στο Android 15 αργότερα φέτος ή στις αρχές του 2025.

Oι λειτουργίες One UI 6.1.1 θα έρθουν σε παλαιότερες συσκευές Galaxy

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση, ένας συντονιστής της κοινότητας της Samsung από την Κορέα, υπεύθυνος για την ομάδα κάμερας, παρουσίασε λεπτομερώς τις διάφορες λειτουργίες κάμερας One UI 6.1.1 που θα έρχονται σε παλαιότερες συσκευές Galaxy.

Οι νέες δυνατότητες Auto Zoom και Flex Camcorder του Flip 6 θα φτάσουν στο Flip 5 αλλά όχι στο Fold 5 λόγω των διαφορών στο σχήμα. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι νέες δυνατότητες Galaxy AI όπως το Sketch to Image, το Live Effect και το Portrait Studio θα πρέπει να είναι διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές Galaxy που διαθέτουν One UI 6.1.1. Αυτές οι δυνατότητες είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και εάν η Samsung αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, τα σχέδιά της ενδέχεται να αλλάξουν.

Ο συντονιστής δεν παρείχε λεπτομερές χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του One UI 6.1.1. Ωστόσο, με βάση το προηγούμενο ιστορικό της Samsung, τα Galaxy S24 και Fold 5/Flip 5 θα λάβουν την ενημέρωση τον Αύγουστο του 2024.

Φήμες λένε ότι η κορεατική εταιρεία εργάζεται σε μια μεγάλη ενημέρωση με εστίαση στην κάμερα για τη σειρά Galaxy S24, η οποία μπορεί να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Οι αλλαγές στο One UI 6.1.1 και άλλες βελτιώσεις Galaxy AI θα ταιριάξουν όμορφα με αυτό. Τότε θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες συσκευές Galaxy.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

Samsung Galaxy S25 Ultra: Θα μοιάζει σχεδιαστικά με το iPhone 16 Pro Max;

Η Apple θα περικόψει τα πλαίσια της σειράς iPhone 16 Pro και η Samsung φαίνεται πως θα ακολουθήσει το παράδειγμά της με το Galaxy S25 Ultra.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

To πρώτο Samsung Galaxy Z Fold από τιτάνιο μπορεί να έρθει τον Οκτώβριο

Η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα επιπλέον μέλος της οικογένειας Galaxy Z Fold 6 για πρώτη φορά την ίδια χρονιά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A16 5G: Διέρρευσαν λεπτομέρειες για τη μπαταρία

Η Samsung ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Galaxy A16 5G, με το τηλέφωνο να κάνει ήδη κάποιες εμφανίσεις στο διαδίκτυο.

Smartphones Galaxy Samsung

To Circle to Search στις συσκευές Samsung τώρα μπορεί να αναγνωρίζει τη μουσική που παίζει γύρω σου

Η Samsung, αφού πρόσφατα έφερε το Circle στο Search στις mid-range συσκευές της σειράς Α, κάνει το επόμενο βήμα με μια νέα δυνατότητα.