Οι τιμές των Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro θα ξεπερνούν τα 1000 δολάρια;

Huawei Mate 20 Mate 20 Pro τιμές ξεπερνούν 1000 δολάρια, Οι τιμές των Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro θα ξεπερνούν τα 1000 δολάρια;

Οι διαρροές σχετικά με Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro που θα παρουσιαστούν στις 16 Οκτωβρίου μπορεί να είναι πολλές, αλλά αυτό που δεν είχε διαρρεύσει καθόλου μέχρι σήμερα είναι οι τιμές τους, οι οποίες φαίνεται να αποκαλύφθηκαν και να είναι στο επίπεδο των υπόλοιπων ναυαρχίδων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι τιμές αυτές, οι οποίες είναι σε Ελβετικά Φράγκα, είναι χονδρικής και όχι λιανικής πώλησης, κάτι που σημαίνει πως οι καταναλωτές θα πρέπει να πληρώσουν από 50 μέχρι και 100 δολάρια επιπλέον. Σύμφωνα με τις λίστες αυτές, το Huawei Mate 20 με τα 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου κοστίζει 805 δολάρια, με τους καταναλωτές να πρέπει να πληρώσουν γύρω στα 850 με 900 δολάρια. Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε πως δεν αναγράφεται κάτι σχετικά με τη RAM που θα έχει, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 4GB.

Όσον αφορά το Huawei Mate 20 Pro, η τιμή χονδρικής φαίνεται να είναι στα 1010 δολάρια και ενδεχομένως να φτάσει τα 1100 για τους καταναλωτές, και αφορά την έκδοση με τα 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και τη RAM να ενδέχεται να είναι στα 6GB, με τις δύο συσκευές να κυκλοφορούν σε χρώματα Black, Blue και Twilight, ενώ για τις τιμές λιανικής αλλά και τη διαθεσιμότητα, θα πρέπει να περιμένουμε την παρουσίασή τους για να μάθουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Huawei Mate 20 Mate 20 Pro τιμές ξεπερνούν 1000 δολάρια, Οι τιμές των Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro θα ξεπερνούν τα 1000 δολάρια;

Huawei Mate 20 Mate 20 Pro τιμές ξεπερνούν 1000 δολάρια, Οι τιμές των Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro θα ξεπερνούν τα 1000 δολάρια;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Ενοχλητικό μεν… όπως και για iPhone ή note
Αναμενόμενο δε….
Βλέπω το παιχνίδι σε 2 χρόνια να γίνεται στα mid…
Τα flagship Δυστυχώς έχουν ξεφύγει ενοχλητικά…

Tasos Spanos

Υπάρχουν συσκευές για όλα τα πορτοφόλια
Αν ο αγοραστής κρίνει σωστά τι ακριβώς μπορεί να του προσφέρει η συσκευή και τι ζητάει από αυτήν τότε μια χαρά είναι οι τιμές δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα
Εγώ πχ έδωσα το iPhone X 800€
Πήρα ένα iPhone se 150€ και κάνω την δουλειά μου
Για τον αδερφό μου που έχει ακόμα
Λιγότερες απαιτήσεις από εμένα πήρα σήμερα το xiaomi mia2 lite στα 190€
Ο κολλητός μου πήρε από Καναδά πριν 2 μέρες το iPhone xs max 256gn στα 1400€
Όλοι κάνουμε μια χαρά αυτά που θελουμε απλά η διαφορά είναι ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και πληρώνει και αντίστοιχα αυτό που ζητάει
Ελεύθερη αγορά και νομίζω προς όφελος όλων

Petros

Μεγαλώνοντας την τιμή, κερδίζει σε prestige έτσι είναι το marketing, …άρα iPhone, Note, mate pro 20

Γ

Δε θα έδινα ποτέ μα ποτέ τόσα χρήματα για ένα Huawei. Ποτέ.

Flagship killer

Και γιατί με αυτά τα λεφτά να μην πάρω ένα iPad pro 12.9, ένα surface, ένα mac η κι εγώ δε ξέρω ποιο άλλο θεριό σε φορητή συσκευή για τη δουλειά μου; δε γίνεται ένα iPhone να έχει όσο έχει το απόλυτο iPad η ένα Android όσο έχει ένα δυνατό surface… ειλικρινά προτιμώ να πάρω oneplus και 13αρι iPad pro πάρα iPhone Xs Μαξ μουξ. Όσο για τα χουαβαη ποτέ δε τα συμπάθησα (προσωπική άποψη) πόσο μάλλον τώρα με τα χιλιάρικα.

Giannisanag

που να είναι εκεινες οι ψυχες που έλεγαν οτι η κακια apple αισχροκερδει ενω οι αλλες εταιρειες κανουν πιο. λογικη τιμολόγηση και δεν κοτανε την τσέπη του καταναλωτη….

hayate

@Giannisanag με αυτό σου το ποστ έχασες κάθε δίκιο το οποίο μπορεί να είχες σε προηγούμενα αντίστοιχα, γιατί σε παρακολουθώ. Η Απλ αισχοκερδεί και αυτό είναι fact. Έφτασε τις τιμές στο θεό (αρκετά πάνω από τα 1000 πλέον) και σου δίνει 64gb βασική έκδοση (!), χωρίς γρήγορο φορτιστή (3,5 ώρες μια ολική φόρτιση!) και χωρίς dongle (εδώ δε σχολιάζω καν). Το περσινό Ρ20 pro ένα εκ των κορυφαίων κινητών της χρονιάς σου έδινε 128 βασική έκδοση, εννοείται γρήγορη φόρτιση, εννοείται dongle, θήκη και ήδη φορεμένη προστασία οθόνης σε τιμή 899€. Τώρα δε μιλάω για τα άλλα χαρακτηριστικά των δυο κινητών γιατί αυτά είναι υποκειμενικά και τα 2 κινητά θεωρούνται σχετικά ολοκληρωμένα. Η Ουάγει κατά κόσμον huawei έφτασε δικαίως ή αδίκως στην 2η θέση των αποστολών σε ελάχιστον χρονικό διάστημα και δεν μπορεί παρά να μην το εκμεταλευτεί αυτό (όλοι θα το κάναμε). Συνεπώς ναι μεν αύξησε τις τιμές, αύξησε όμως και τα καλούδια που σου δίνει συν ότι δε λυπάται καθόλου specs, ποιότητα κτλ. Σου δίνει ένα έτοιμο κινητό σε μια σχετικά λογική τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό (κανένα κινητό, βέβαια δε θα έπρεπε να κάνει πάνω από 700 μαξ ευρώ, κατ΄εμέ). Η Apple, από την άλλη, βγάζει κάθε… Συνέχεια »

Nickolas

Δε νομίζω οτι θα έπρεπε να μετατρέπουν την τιμή από Ελβετικά Φράγκα σε δολάρια. Συνήθως με βάση την τιμή του Ευρώ πάει και η τιμή στις ΗΠΑ, αν κοστίζει το κινητό για παράδειγμα 800 ευρώ, στις ΗΠΑ θα το δούμε 800 δολάρια.
Το θέμα είναι με τη δική μας χώρα τι θα γίνει, γιατί αν αυτή η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ τότε μιλάμε για 870 ευρώ και με το ΦΠΑ των Ελβετών που είναι πολύ χαμηλό πάμε στα 940. Βάλε και ένα 40αρι ακόμη για τη χώρα μας και είμαστε ακριβώς 100 ευρώ πάνω από τα 880 που κόστιζε το P20 PRO όταν κυκλοφόρησε εδώ. Με λίγα λόγια τσάμπα πράμα :p
Πάντως δε νομίζω να ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο των 1.000 ευρώ, αν θέλει να πουλήσει, ήδη το Note 9 το βρίσκεις στα 870 και το iPhone έτσι κι αλλιώς έχει το δικό του κοινό που θα τα σκάσει έτσι κι αλλιώς.

giannis

hayate…. ας ξεκαθαρισω κατι: την τιμη την διαμορφωνει η αγορα. 1. Οσο η Apple θα βρισκει αγοραστες στα χρηματα που ζηταει θα κραταει τις τιμες εκει. αν δεν βρισκει θα αναγκαστει να τις ριξει 2. σε εξι μηνες το Xs Plus θα κάνει σχεδόν τα ιδια λεφτα, το mate 20 οχι 3. αυτο σημαινει οτι η Apple συνεχιζει να βρισκει αγοραστες στην ιδια τιμη η Huawei (και η καθε huawei οχι) 4. κανενας δεν πουλαει με ζημια. Αν το Mate 20 βγει στα 1200 δολλαρια και μετα απο 5 μηνες πεσει στα 900 αυτο σημαινει οτι η χαβαη εξακολουθει να βγαζει κερδος (μικροτερο). Αρα μπορουσε απο την αρχη να πουλουσε τοσο; αν απαντησουμε ναι τοτε μιλαμε για αισχροκερδεια στην αρχη που πουλουσε 300 ευρω παραπανω, Εγω ομως απαντω οχι. Δεν υπαρχει αισχροκερδεια οταν υπαρχει ελευερη πληροφορηση για τα χαρακτηριστικα ενος προιοντος και ελευθερη επιλογη αν θα το αγορασεις. Ειναι τελειως διαφορετικο να μου λες οτι με τετοια τιμη δεν ειναι αποδεκτο ουτε συμφερον προς αγορα να παρεις Iphone Με τοσες ελλειψεις κα ιδιαφορετικο να πεις οτι οποιαδηποτε εταιρεια (οχι μονο η απλ) αισχροκερδει. Δεν θεωρω κοινως οτι το Mate 20 pro ειναι ακριβο γι αυτα που προσφερει ουτε οτι η… Συνέχεια »

JohnWave

Αν βγει καλύτερο από Note9 στον συνδυασμό οθόνης+κάμερας+ταχύτητας+μπαταρίας τότε θα είναι δικαιολογημένη αυτή η τιμολόγηση με τη λογική ότι “δίνω πραγματικά καλύτερη συσκευή σε σχέση με τον ανταγωνιστή μου”. Αν όχι τότε η Huawei θα έχει πρόβλημα με τις πωλήσεις του (οι αγοραστές Huawei ναυαρχίδων δεν διακατέχονται από ακραίο φανατισμό οπότε σκέπτονται βάσει λογικής και κρίνουν βάσει πραγματικών δεδομένων).

NikosAr

@Flagship killer +

Kassandros1966

H Huawei μάλλον έχει βάλει στόχο για καλά την πρωτιά παγκοσμίως….Με τέτοια συσκευή δε βλέπω αντίπαλο πριν το α΄ τρίμηνο του 2019….Ποιά iphone?….αυτά ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να φτάσουν το p20 pro σε επιδόσεις κάμερας….Ναι είμαι foto fan,αλλά δεν κουβαλάω τη Mirrorless μέρα νύχτα μαζί όπως το κινητό!

Kostas-DOHA

εγω με αυτα τα λεφτα αλλαζω καθε τοσο τα controller μου (dj) και παιζω σε ελλαδα + μεση ανατολη αρμεγωντας ολους και ολες που ερχονται με τις ναυαρχιδες τους και ανεβαζουν φωτος + βιντεος…..μια συμβουλη παντως ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΚΙΝΗΤΑ…..πολυ σαμπανια ρε παιδι μου…..yeahhhh beaches….

Γιώργος Κ.

Γιάννη τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Από αυτά που είπες που σε κάποια συμφωνώ το χειρότερο όμως ήταν το «Πιστεψε με αν ειχα τα 1500 να τα διαθεσω για κινητο δεν υπηρχε περιπτωση να στεναχωρηθω να δωσω αλλα 50-60 για γρηγορο φορτιστη». Εντάξει, τότε από του χρόνου η Apple ας δίνει μόνο το κουτί και μετά να πάμε να αγοράζουμε το κινητό. Είναι λογική αυτή; Ξέρεις πόσοι είναι πιστοί τάγοι της εν λόγω εταιρίας και παλεύουν με νύχια και με δόντια για να αποκτήσουν ένα προϊόν τους και κάνουν το σκ@το τους παξιμάδι για να μήλο; Μετά σου λέει η Απλ σκάσε κι αλλά λεφτά για γρήγορη φόρτιση κι αλλά επίσης αν θες να ακούς τραγούδια. Είναι δυνατόν;; Αντί να της ρίχνουμε μια μούντζα είτε Apple fans είτε μη της λέμε «δεν πειράζει Apple δώσε μας σε υψηλές τιμές τα προϊόντα σου κι αν θες κι αλλά λεφτά για πράγματα που όλες οι άλλες τα έχουν out of the box εμείς εδώ είμαστε, οι τράπεζες να είναι καλά». Εάν αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι. Αν και η Samsung το ξεφτίλισε κι αυτή με τα 1000 που ζητάει, εδώ σε λιγότερα χρήματα παίρνουμε ένα πιο… Συνέχεια »

Giannisanag

Γιώργος Κ.
γραφεις:
; Ξέρεις πόσοι είναι πιστοί τάγοι της εν λόγω εταιρίας και παλεύουν με νύχια και με δόντια για να αποκτήσουν ένα προϊόν τους και κάνουν το σκ@το τους παξιμάδι για να μήλο;

Σου απαντώ : ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΌ ΠΡΟΪΌΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΑ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΞΙΜΑΔΙ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ FLAGSHIPS ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ. ΠΡΟΒΑΤΑ. ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

οποιοδηποτε flagship ειναι ενα premium μοντελο δεν απευθύνεται σε χαμηλα ουτε καν σε μικρομεσαια εισοδηματα.
Για να δωσω 1500 ευρω για μια συσκευή τηλεφωνου εγω προσωπικά θα έπρεπε να βγαζω τουλάχιστον 5000 το μηνα για να μην πω θα επρεπε να μου περισσεύουν για χομπι. και διασκέδαση 1500 το μηνα ωστε να δωσω το 5 τοις εκατο τις διασκεδασης δυο χρονων για ενα xs max 256 που θα κραταγα 2 χρονκα.

Γιώργος Κ.

Γιάννη το “δεν πρέπει” είναι διαφορετικό με το τι συμβαίνει και σε αυτό φταίει και η ίδια εταιρία με την πλύση εγκεφάλου που κάνει στους πελάτης της αλλά και όσοι επίσης κάνουν τα αδύνατα δυνατά και την ακολουθούν με κλειστά μάτια χωρίς να νοιάζονται για τα έξοδα σε αναλογία με τι τους προσφέρει. Ως καθηγητής ξέρεις πόσους μαθητές βλέπω με iPhone? Χθες μάλιστα βρήκα μια μαθήτρια μου που είχε ένα μήλο και τη λέω “ποιο είναι αυτό?” (καθώς όλα μοιάζουν) και μου απαντά ότι ήταν το 8plus. Αυτή η μαθήτρια όπως και όλοι οι άλλοι βγάζουν 1500;;; όχι. Είτε μαζεύουν ευρώ το ευρώ για να πάρουν το κινητό είτε κάνουν ψυχολογικό πόλεμο στην οικογένεια για να τους το αγοράσει.

Giannisanag

Γιωργο καταρχήν νομιζω θα συμφωνήσεις μαζι μου οτι το να κυκλοφοορουν μαθητές και φοιτητές που τους συντηρουν χαμηλής και μέσης οικονομικής δυνατοτητας γονείς με ναυαρχίδες είναι προβλημα ειτε η ναυαρχίδα ειναι apple, ειτε χαβαη ειτε σαμσουνγκ. Ακομα και ένα mi8 των 400 ευρω από Κίνα είναι υπερβολή για εναν νεο που παίρνει το βασιμο μισθο. κατά δεύτερον πιστευω οτι παλινθα σύμφωνησουμε οτι το μαρκετιγκ των εταιρειων ειναι επίθετικο (και δημιουργει οπαδους) γιατι οι εταιρειες δεν εχουν ηθικη (κάνεις δεν τους υποχρεώνει) και κυριως η ηθική τους τελειώνει οταν μπει μπροστα το κερδος. Είναι έτσι. ευχης εργον θα ηταν να μην είναι και να εκαναν κατι σύμβολικα εστω ωστε να δειξουν κτι συμφωνούν οτι ενα 16χρονο δεν ειναι δυνατόν να γυρνα με 8 plus. Ομως αντι να παραπονεθείς για το γεγονός οτι ως κοινωνια τα παιδια κυκλοφορουν με 8 plus, αντι να στηλιτευσεις τον γονιό που κάνει το σκατο του παξιμάδι για να παρει iPhone στο 16χρονο, μου παραπονιεσαι γιατι πρεπει να επιβαρυνθει έξτρα απο την κακη apple για την γρήγορη φόρτιση, ενω οι αλλες εταιρείες σέβονται τον αγωνα του γονιού να πάρει ναυαρχιδα στο βλασταρι του… Η κοινωνια μας εχει το πρόβλημα Γιώργο και το τι πρότυπα συμπεριφοράς καλλιεργει…. η… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.