OnePlus 3: Νέα έκδοση πήρε πιστοποίηση στην Κίνα

Την προηγούμενη εβδομάδα ο αναλυτή Pan Jiutang, είχε αναφέρει ότι η OnePlus θα παρήγαγε το OnePlus 3 Plus. Τώρα, νέες πληροφορίες δείχνουν ότι μια νέα συσκευή πήρε πιστοποίηση, με με αριθμό μοντέλου A3010.

Η συσκευή αυτή, που ίσως είναι το φημολογούμενο OnePlus 3S, πήρε πιστοποίηση από την CCC στην Κίνα. Οι περισσότερες συσκευές που εισάγονται ή κατασκευάζονται στην Κίνα, πρέπει να λάβουν το China Compulsory Certificate. Ένας από τους λόγους που υπάρχει η CCC είναι για να ελέγχουν αν οι συσκευές είναι ασφαλείς για τον καταναλωτή.

Με το OnePlus 3 να έχει αριθμό μοντέλου A3000, τότε το Α3010 δείχνει μια συσκευή με μικρές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη. Ο συνιδρυτής της OnePlus, χθες σε ένα blog post είχε αναφέρει ότι υπάρχει ένας μήνας καθυστέρηση στις αποστολές των OnePlus 3, λόγω έλλειψης AMOLED οθονών. Ίσως το μοντέλο Α3010 αφορά μια έκδοση του OnePlus 3, με LCD πάνελ.

Αν όμως αφορά μια συσκευή με αναβαθμίσεις, αναμένουμε τότε ένα OnePlus 3S το οποίο λογικά θα φέρει τον Snapdragon 821. Η OnePlus συνήθως απαντά γρήγορα σε τέτοιες φήμες, οπότε αναμένουνε την αντίδρασή της.

OnePlus A3010 OnePlus 3s, OnePlus 3: Νέα έκδοση πήρε πιστοποίηση στην Κίνα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Akis

Μακάρι να είναι το S…

Γιωργος

Το μικρούλι ηταν ωραια να εβγαινε.εμεις μειναμε με ενα xperia brand να εχουμε ενα μικρο δυνατο εργαλειο να κρατησει χρονια.ο ανταγωνισμος πηγε περιπατο στα μικρα κινητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus Nord 3 5G: Επίσημα στην Ελλάδα από τον Κωτσόβολο με 549 ευρώ

Το OnePlus Nord 3 5G, θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 549 ευρώ, από σήμερα Τρίτη 25/07, σε δύο χρώματα Misty Green και Tempest Gray, αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων του Κωτσόβολου.

Smartphones featured OnePlus OnePlus smartphones

OnePlus Fold: Με εσωτερική οθόνη 7,8″, εξωτερική 6,3″ και μπαταρία 4.800 mAh

Μετά τα 3D renders που δημιουργήθηκαν από τον @OnLeaks, ο leakster επιστρέφει με λεπτομέρειες για το hardware.

Smartphones OnePlus OnePlus smartphones

OnePlus 12: Φήμες για βελτιωμένο σύστημα κάμερας

Το OnePlus 12 αναμένεται να φτάσει στα τέλη του τρέχοντος έτους και οι φήμες έχουν ήδη ξεκινήσει να έρχονται από leakster της Κίνας.

Smartphones OnePlus OnePlus Android smartphones

OnePlus V Fold: Κυκλοφόρησαν νέα renders

To πολυαναμενόμενο OnePlus V Fold αναμένεται να κυκλοφορήσει από την εταιρεία τον Αύγουστο αλλά τώρα μπορούμε να του ρίξουμε μια ματιά.