OnePlus 5T Star Wars Edition: Οι πρώτοι αγοραστές θα δώσουν τα ονόματα τους σε αστέρια

Η OnePlus έχει ανακοινώσει εδώ και λίγο καιρό την κυκλοφορία μιας συλλεκτικής έκδοσης του 5T, βγαλμένη από… έναν γαλαξία πολύ μακρινό. Το 5T Star Wars Limited Edition είναι διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό κομματιών παγκοσμίως και απευθύνεται στους φανατικούς των ταινιών Star Wars.

Παρά το γεγονός πως οι κάτοχοι της συλλεκτικής έκδοσης θα πρέπει να είναι ήδη… ευτυχισμένοι λόγω της αγορά της, η OnePlus αποφάσισε να κάνει μια έκπληξη στους πρώτους αγοραστές του smartphone. Συγκεκριμένα, τα 37 άτομα που αγόρασαν πρώτοι από όλους το 5T Star Wars θα δώσουν τα ονόματα τους σε ένα αστέρι ο καθένας (!). Η κίνηση αυτή της εταιρείας είναι εφικτή λόγω της συνεργασίας της με την Star Register, έναν από τους πιο γνωστούς οργανισμούς ονομασίας αστεριών παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Star Register δεν συνεργάζεται με την NASA ή την Διεθνή Αστρονομική Ένωση, κάτι που σημαίνει πως τα αστέρια που θα ονομαστούν σύμφωνα με τους πρώτους 37 αγοραστές του 5T Star Wars Edition θα αποθηκευτούν στην βάση δεδομένων της εταιρείας, αλλά δεν θα καταχωρηθούν ως επίσημες ονομασίες. Όπως και να έχει, η κίνηση της OnePlus είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αν συλλογιστεί κανείς πως δεν πρόκειται για ένα τρικ προώθησης, αφού τα συλλεκτικά smartphones έχουν ήδη πουληθεί. Σε περίπτωση θέλατε να αποκτήσετε το OnePlus 5T Star Wars Edition και είχατε επίσης στο νου σας την ονομασία ενός αστεριού, χάσατε την ευκαιρία να πετύχετε δύο τρυγόνια με ένα σμπάρο…!

OnePlus 5T Star Wars Edition πρώτοι αγοραστές ονόματα αστέρια, OnePlus 5T Star Wars Edition: Οι πρώτοι αγοραστές θα δώσουν τα ονόματα τους σε αστέρια

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

πολύ καλή κίνηση, επόμενο βήμα να τους χαρίσει και ένα χωραφάκι στη Σελήνη!!! χεχεχε!!!!

Μakis

@Μανώλης

Να μου λειπει το χωραφακι, αμα σε βαλουν και τον ΕΝΦΙΑ …… αχχαχχ

Μανώλης

@Μakis είναι που είναι διαστημικός ο ΕΝΦΙΑ σε πολλές περιπτώσεις, φαντάσου σε αυτή!!!! χεχεχε!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus Open 2: Φήμες ότι θα έχει τεράστια μπαταρία

Η αγορά των αναδιπλούμενων φαίνεται ότι θα γίνει πλουσιότερη καθώς η OnePlus ετοιμάζεται να φέρει τη δεύτερη γενιά του OnePlus Open.

Gear OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord Buds 3 Pro και Watch 2R: Επίσημα τα νέα wearables

Η OnePlus ανακοίνωσε ένα ολόκληρο οικοσύστημα συσκευών με το Nord 4 και το OnePlus Pad 2 να κερδίζουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής.

Smartphones featured OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord 4: Με μεταλλικό σώμα και μοναδικό σχεδιασμό

Tο OnePlus Nord 4 παρουσιάστηκε με σχεδιασμό που έρχεται σε αντίθεση με τις τρέχουσες τάσεις και επιλέγει ένα μεταλλικό unibody.

Gear OnePlus

OnePlus Pad 2: Ανακοινώθηκε με SD 8 Gen 3 και μπαταρία 9.510 mAh

Το πρώτο flagship Android tablet, το OnePlus Pad 2 έφτασε και είναι πανομοιότυπο με το OnePlus Pad Pro για την αγορά της Κίνας.