OnePlus 10 Pro: Επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο

OnePlus 10 Pro, OnePlus 10 Pro: Επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο

O ιδρυτής της OnePlus Pete Lau, μέσω ανάρτησης που έκανε σήμερα στο Weibo, επιβεβαίωσε ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα της μάρκας OnePlus 10 Pro θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.

Το OnePlus 10 Pro έρχεται με το νέο chipset Snapdragon 8 Gen1 της Qualcomm, ενώ, σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές και φήμες, θα έχει βελτιωμένη κάμερα selfie 32 MP. Ακόμα, λέγεται ότι θα έχει οθόνη LPTO QHD+ AMOLED 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz με την οπή διάτρησης της κάμερας selfie κομμένη στην επάνω γωνία.

OnePlus 10 Pro, OnePlus 10 Pro: Επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο

Ακόμα, το 10 Pro θα διαθέτει 12 GB LPDDR5 Ram και 128 GB ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Το σύστημα τριπλής κάμερας λέγεται ότι θα μοιάζει με το 9 Pro με κύρια κάμερα 48MP, υπερευρυγώνιο 50MP και τηλεφακό κάμερα 8MP 3,3X.

Οι φήμες κάνουν λόγο για μπαταρία 5.000 mAh, η οποία υποτίθεται ότι υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 80 W και γρήγορη ασύρματη φόρτιση 50 W.

Αν και πλέον γνωρίζουμε ότι το OnePlus 10 Pro θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τον επόμενο μήνα, δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για το πότε θα φτάσει η νέα ναυαρχίδα στις παγκόσμιες αγορές, με τις φήμες να κάνουν λόγο για Απρίλιο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus 10 Pro

OnePlus 11 Pro: Με SD 8 Gen 2 και φόρτιση 100W

Την πρώτη ματιά στο OnePlus 11 Pro τη ρίξαμε όταν το OnLeaks μοιράστηκε renders του την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones OnePlus 10 Pro OPPO

ColorOS 13 beta: Διαθέσιμο για δοκιμή στα Oppo Find N και Find X, OnePlus 10 Pro

H Oppo, μαζί με την OnePlus, δοκιμάζει το νέο ColorOS 13 σε ευρύτερο κοινό, καθώς χρήστες των Oppo Find N και Find X και OnePlus 10 Pro μπορούν να συμμετάσχουν στο beta.

Smartphones OnePlus OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro: Αναβαθμίζεται και βελτιώνει τη σταθερότητα του συστήματος

Μια νέα ενημέρωση λογισμικού λαμβάνει το OnePlus 10 Pro και ανεβάζει το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας Android μέχρι το Μάιο του 2022.

Reviews OnePlus 10 Pro Hands-on

OnePlus 10 Pro 5G review: 3 στα 3

Αυτό είναι το OnePlus 10 Pro 5G και το έχουμε στα χέρια μας για μια χορταστική δοκιμή. Ένα μοναδικό κινητό με απίθανο σχεδιασμό και τις ευλογίες της Hasselblad.