OnePlus 10 Pro: Φαίνεται να πιστοποιήθηκε με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 80W

, OnePlus 10 Pro: Φαίνεται να πιστοποιήθηκε με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 80W

, OnePlus 10 Pro: Φαίνεται να πιστοποιήθηκε με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 80W

Το OnePlus 10 Pro κυκλοφορεί με τη νέα χρονιά, ίσως και την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και, όπως είναι φυσικό, λαμβάνει τις σχετικές πιστοποιήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το OnePlus NE2210 μόλις πέρασε από την πιστοποίηση 3C και κυκλοφόρησε η σχετική δημόσια λίστα. Το NE2210 αναμένεται να είναι ο αριθμός μοντέλου του 10 Pro και το 3C αποκαλύπτει ότι αυτό το μοντέλο θα υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 80W.

, OnePlus 10 Pro: Φαίνεται να πιστοποιήθηκε με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 80W

Το OnePlus 10 Pro φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μόνο του, χωρίς ένα vanilla μοντέλο. Θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8 Gen 1 και, όπως έχουν δείξει προηγούμενες διαρροές, θα έχει οθόνη LTPO 2.0 AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, μπαταρία 5.000 mAh, ασύρματη φόρτιση 50 W, λήψη selfie 32 MP και κύρια πίσω κάμερα 50 MP με επωνυμία Hasselblad.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus 10 Pro

OnePlus 11 Pro: Με SD 8 Gen 2 και φόρτιση 100W

Την πρώτη ματιά στο OnePlus 11 Pro τη ρίξαμε όταν το OnLeaks μοιράστηκε renders του την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones OnePlus 10 Pro OPPO

ColorOS 13 beta: Διαθέσιμο για δοκιμή στα Oppo Find N και Find X, OnePlus 10 Pro

H Oppo, μαζί με την OnePlus, δοκιμάζει το νέο ColorOS 13 σε ευρύτερο κοινό, καθώς χρήστες των Oppo Find N και Find X και OnePlus 10 Pro μπορούν να συμμετάσχουν στο beta.

Smartphones OnePlus OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro: Αναβαθμίζεται και βελτιώνει τη σταθερότητα του συστήματος

Μια νέα ενημέρωση λογισμικού λαμβάνει το OnePlus 10 Pro και ανεβάζει το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας Android μέχρι το Μάιο του 2022.

Reviews OnePlus 10 Pro Hands-on

OnePlus 10 Pro 5G review: 3 στα 3

Αυτό είναι το OnePlus 10 Pro 5G και το έχουμε στα χέρια μας για μια χορταστική δοκιμή. Ένα μοναδικό κινητό με απίθανο σχεδιασμό και τις ευλογίες της Hasselblad.