OnePlus 10 Ultra: Με βελτιωμένη κάμερα και SD 8 Gen 1+

OnePlus 10 Ultra, OnePlus 10 Ultra: Με βελτιωμένη κάμερα και SD 8 Gen 1+

O γενικά αξιόπιστος tipster Yogesh Brar φέρνει στο φως πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το OnePlus 10 Ultra που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Οι πληροφορίες του αναφέρουν ότι η OnePlus θα επιδιώξει να ξεπεράσει τις δυνατότητες της κάμερας του Pro, αφού το Ultra θα έχει κάμερα περισκοπίου, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας. Συγκεκριμένες πληροφορίες για τον αισθητήρα, ωστόσο, δε δόθηκαν.

OnePlus 10 Ultra, OnePlus 10 Ultra: Με βελτιωμένη κάμερα και SD 8 Gen 1+

Ακόμα, ο Brar επιβεβαιώνει ότι το OnePlus 10 Ultra θα παρουσιαστεί με το επερχόμενο chipset Snapdragon 8 Gen 1+ της Qualcomm που θα είναι κατασκευασμένο με τη διαδικασία 4nm της TSMC.

Να σημειώσουμε πως το OnePlus 10 λέγεται ότι θα φτάσει σε δύο διαμορφώσεις chipset ανάλογα με την αγορά -με Dimensity 9000 και Snapdragon 8 Gen 1.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.