OnePlus 10T: Ράγισε στο bend test

oneplus 10t, OnePlus 10T: Ράγισε στο bend test

Ερχόμενο μετά το OnePlus 10 Pro, θα έλεγε κανείς ότι το OnePlus 10T θα είχε σχεδιαστεί καλύτερα από εκείνο για να αντέχει τις δοκιμές κάμψης. Το Prο, θυμίζουμε, έσπασε στα δύο όταν το λύγισαν με λίγη δύναμη κάποιους μήνες πριν. Συνέβη, όμως, αυτό;

Την απάντηση αποφάσισε να δώσει ο YouTuber Zack από το κανάλι JerryRigEverything στο καθιερωμένο πια scratch, burn και bend «test αντοχής» του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το OnePlus 10T ξεκινάει δυνατά χάρη στο glass στην οθόνη, το οποίο αποκτά γρατσουνιά στο επίπεδο 6 της κλίμακας σκληρότητας Mohs και εμφανίζει βαθύτερες αυλακώσεις στο επίπεδο 7. Ακόμα, η οθόνη αντέχει περίπου 20 δευτερόλεπτα κάτω από έναν αναπτήρα πριν τα pixel γίνουν λευκά και εν τέλει δεν επανέλθουν ποτέ τελείως.

Προχωρώντας στο τεστ κάμψης, στο μπροστινό μέρος δεν προκαλούνται προβλήματα, αλλά όταν το λυγίζει στο πίσω, σπάει ξανά το τηλέφωνο και ακριβώς στο ίδιο σημείο με το 10 Pro – ακριβώς κάτω από τις κάμερες.

Αυτό αποδεικνύει ότι τα δύο τηλέφωνα έχουν επίσης εσωτερικές, δομικές ομοιότητες, πέρα ​​από την παρόμοια εμφάνισή τους. Και ότι η OnePlus δεν διόρθωσε το πρόβλημα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.