OnePlus 11 5G: Εντυπωσιάζει με το νέο σύστημα κάμερας δια χειρός Hasselblad

oneplus 11 5g, OnePlus 11 5G: Εντυπωσιάζει με το νέο σύστημα κάμερας δια χειρός Hasselblad

Το OnePlus 11 5G έρχεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες από τον Κωτσόβολο, όπως σας ενημέρωσε πρώτο και κατ’ αποκλειστικότητα το Techblog. H συσκευή θα καταφτάσει και στα δύο διαθέσιμα χρώματα (πράσινο γυαλιστερό και μαύρο σαγρέ-ματ) σε ίδια τιμή με το επίσημο κατάστημα της OnePlus δηλαδή 899 ευρώ.

Το flagship smartphone αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Hasselblad και φέρνει ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας. Η κάμερα Hasselblad 3ης γενιάς για κινητά υπόσχεται υπερ-πραγματικό χρώμα, τριπλούς αισθητήρες κύριας κάμερας, αποκλειστικό αλγόριθμο TurboRAW HDR και μοναδικό hardware φάσματος Accu.

oneplus 11 5g, OnePlus 11 5G: Εντυπωσιάζει με το νέο σύστημα κάμερας δια χειρός Hasselblad

Το ολοκαίνουργιο Natural Color Calibration της Hasselblad προσφέρει κορυφαία επιστήμη χρωμάτων στη βιομηχανία. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα αναβαθμίζουν τις εικόνες με 64 φορές περισσότερες πληροφορίες χρωμάτων. Οι εκπληκτικές εικόνες 10 bit μειώνουν τις ζώνες για πιο πλούσια χρώματα, ενώ το hardware υποβοήθησης φάσματος Accu εξασφαλίζει εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων.

Το OnePlus 11 5G είναι εξοπλισμένο με έναν κύριο αισθητήρα IMX890 50MP με τεράστιο μέγεθος αισθητήρα 1/1,56″ και μεγάλο διάφραγμα ƒ/1,8 επιτρέπει περισσότερη πρόσληψη φωτός για εξαιρετικά αποτελέσματα συνολικά. Υποστηριζόμενη από οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), η κύρια κάμερα λαμβάνει πιο φωτεινές και ευκρινέστερες εικόνες και καταγράφει βίντεο σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού και οπίσθιου φωτισμού.

Υπάρχει μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 1/2″ IMX581 48MP με οπτικό πεδίο 115° που φέρνει περισσότερα σε μία λήψη με τις πλήρεις λεπτομέρειες να διατηρούνται. Αυτό ενισχύεται περαιτέρω με δυνατότητες HDR και μακροφωτογραφίας.

Η τρίτη κάμερα είναι ο τηλεφακός πορτραίτου IMX709 32MP με αυτόματη εστίαση που προσφέρει παρακολούθηση βάθους τύπου DSLR, φυσικό bokeh και εφέ φωτός. Σε σύγκριση με τα οπτικά πρότυπα Hasselblad, προσομοιώνει επαγγελματικά φυσικά εφέ bokeh και flare που καταγράφονται από μια κάμερα Hasselblad με φακούς XCD 30mm και 65mm για πορτρέτα στην τελειότητα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.