OnePlus 11 5G: Το φέρνει Ελλάδα ο Κωτσόβολος [αποκλειστικό]

OnePlus 11 5G, OnePlus 11 5G: Το φέρνει Ελλάδα ο Κωτσόβολος [αποκλειστικό]

Ακόμα ένα ενδιαφέρον flagship μοντέλο smartphone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα μέσα στο Μάρτιο από τον Κωτσόβολο. Πρόκειται για το OnePlus 11 5G που έχουμε παρουσιάσει ήδη εδώ στο Techblog και σημερα – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog – μαθαίνουμε ότι έρχεται Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες.

Εμείς έχουμε στα χέρια μας τη μεγάλη έκδοση 16GB/ 256GB στο πράσινο γυαλιστερό χρώμα. Υπάρχει ακόμα μια έκδοση 8GB/ 128GB και ένα ακόμα χρώμα, το μαύρο σαγρέ-ματ. Η τιμή τους μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus είναι 899 ευρώ για το 16GB 256GB και 829 ευρώ για το 8GB/ 128GB.

Περιμένουμε να μάθουμε πότε ακριβώς θα τα κυκλοφορήσει ο Κωτσόβολος, ποια έκδοση, τα χρώματα και φυσικά την τιμή του OnePlus 11 5G στην Ελλάδα. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι ο Κωτσόβολος θα το έχει αποκλειστικά, δεν θα το φέρουν άλλες ελληνικές αλυσίδες.

Update: Μάθαμε ότι ο Κωτσόβολος θα φέρει και τα δύο χρώματα στη μεγάλη έκδοση 16GB/ 256GB και σε ίδια τιμή με το επίσημο κατάστημα της OnePlus δηλαδή 899 ευρώ. Το λανσάρισμα θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Μέχρι τότε απολαύστε το unboxing και το review video του OnePlus 11 5G που πρώτο το Techblog έφερε στην Ελλάδα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Μια χαρά. Ένα Pixel να έρθει Ελλάδα και όλα θα πάνε ακόμη καλύτερα.

Μάριος

Ξέρουμε πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας ή προπαραγγελίας?

Νίκος Σιγάλας

Το πήρα με προ-παραγγελία από την Oneplus με δώρο το πολύ δυνατό gadget της B&O αξίας περίπου 300€.
Τη μεγάλη έκδοση φυσικά μιας και είναι πολύ μικρή διαφορά με την μικρότερη έκδοση .
Το τηλέφωνο είναι ταχύτατο , η μπαταρία με σκληρή χρήση με βγάζει 1,5 μέρα περίπου , φωτογραφία και βίντεο υψηλότατων προδιαγραφών .
Εκτιμώ ότι είναι το καλύτερο value for money flagship κινητό της αγοράς .
Το προτείνω ανεπιφύλακτα !

Σπυρος

Υπαρχει περιπτωσει να ερθουν επισημα τα Google Pixel Ελλαδα και αν ερθουν θα πωλουνται ακριβοτερα;

Φωτεινή

Συγκριτικά με το 10 pro? Να ψηθω;

Ζαφειρόπουλος

Cosmore 5g θα υποστηρίζει ;

Jim

5g πάρτε το να το χαίρεστε

Βαγγέλης

Γνωρίζετε αν οι συσκευές θα ειναι ευρωπαικές και αρα θα έχουμε ολα τα προνόμια του σέρβις της oneplus? θα εινα δηλαδη σα να το αγορασαμε απο το επισημο website?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Kotsovolos

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ στον Κωτσόβολο για παραπλανητικές εκπτώσεις

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ επιβλήθηκε στην Κωτσόβολος (Dixons) για παραπλανητικές εκπτώσεις, πρόσφατα είχει επιβληθεί στην ίδια εταιρεία πρόστιμο 720.000 ευρώ.

Business Kotsovolos

Η ΔΕΗ εξαγοράζει την Κωτσόβολος έναντι 200 εκατ. ευρώ

Η ΔΕΗ εξαγόρασε την Κωτσόβολος. Νωρίτερα σήμερα ο βρετανικός όμιλος Currys ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας, με το τίμημα να ανέρχεται σε 200 εκατ. ευρώ.

Smartphones OnePlus 11 5G Ελληνικό μενού smartphones

OnePlus 11 5G: Ολόκληρο το μενού στα ελληνικά [video]

Αναλυτικά το μενού του OnePlus 11 5G στα ελληνικά. Τρέχει Android 13 με Oxygen OS 13.0 (CPH2449_11_A.08). Ανακαλύψτε βήμα βήμα τι περιλαμβάνει το κινητό που σκέφτεστε να αγοράσετε.

Smartphones OnePlus OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G: Θα λάβει 4 σημαντικές ενημερώσεις Android, 5 χρόνια υποστήριξη ασφαλείας

Το OnePlus 11 5G βρίσκεται ήδη στα καταστήματα του Κωτσόβολου και online με τιμή 899 ευρώ για την έκδοση 16GB/ 256GB.