OnePlus 11 Concept: Εικόνα αποκαλύπτει καλύτερα το σχεδιασμό του

oneplus 11 concept, OnePlus 11 Concept: Εικόνα αποκαλύπτει καλύτερα το σχεδιασμό του

Πριν από μερικές ημέρες, η OnePlus παρουσίασε το OnePlus 11 Concept με ένα πίσω πάνελ που διακοσμείται από μπλε φωτεινές λωρίδες, τις οποίες χαρακτήρισε ως “παγωμένους μπλε αγωγούς”.

Τότε δεν αποκαλύφθηκε ολόκληρος ο σχεδιασμός αλλά τώρα μια εικόνα της συσκευής έκανε την εμφάνισή της στο ίντερνετ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τη δούμε καλύτερα.

Οι φωτεινές λωρίδες περιβάλλουν το camera island και περνούν από το πίσω πλαίσιο του smartphone, με το λογότυπο OnePlus να βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία του.

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τι ακριβώς κάνουν αυτοί οι «αγωγοί» αλλά θα το κάνει στο Mobile World Congress (MWC) που ξεκινά στη Βαρκελώνη στις 27 Φεβρουαρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.