OnePlus 11: Επίσημη η παγκόσμια έκδοση της ναυαρχίδας

oneplus 11, OnePlus 11: Επίσημη η παγκόσμια έκδοση της ναυαρχίδας

H OnePlus, στην εκδήλωσή της για την παρουσίαση των νέων προϊόντων της, ανακοίνωσε την παγκόσμια έκδοση της ναυαρχίδας OnePlus 11, μαζί με αρκετές άλλες συσκευές.

Η συσκευή έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα από τον Ιανουάριο, μαζί με τα ακουστικά OnePlus Pro Buds 2. Η παγκόσμια εκδοχή αναμένεται να έχει μόνο μία αλλαγή, OxygenOs αντί για ColorOS 13.

Το OnePlus 11 είναι η απόλυτη ναυαρχίδα της εταιρείας, τώρα που το μοντέλο Pro έχει αποσυρθεί. Διαθέτει οθόνη Fluid AMOLED LTPO3 6,7 ιντσών 1440×3216 px με προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 1300 nits.

Υπάρχει μια κάμερα selfie 16MP στο μπροστινό μέρος, ενώ στο πίσω, το OnePlus 11 διαθέτει κύρια κάμερα 50MP f/1.8 24mm (IMX890 – 1/1.56″), μία 32MP f/2.0 48mm zoom 2x (IMX709 – 1/1.56″) και μία 48MP 115 μοιρών FoV f/2.2 ultrawide μονάδα με δυνατότητες αυτόματης εστίασης και macro (IMX581 – 1/2.0″).

Οι κάμερες συνοδεύονται από την 3ης γενιάς Hasselblad Camera for Mobile Tuning. Αυτή φέρνει χαρακτηριστικά όπως το νέο Natural Color Calibration με Hasselblad, το οποίο χρησιμοποιεί έναν πολυφασματικό αισθητήρα 13 καναλιών για την αναγνώριση του φωτός και του χρώματος, καθώς και τη λειτουργία Hasselblad Portrait Mode και το TurboRAW HDR της OnePlus.

Το OnePlus 11 φοράει το chipset Snapdragon 8 Gen 2 4nm, σε συνδυασμό με 8GB ή 16GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 128 GB και 256 GB, αντίστοιχα.

Υπάρχει μια μπαταρία 5.000 mAh που υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση SUPERVOOC 100 W, αλλά δεν υπάρχει ασύρματη φόρτιση στο OnePlus 11.

Η OnePlus λέει ότι το 11 είναι το πρώτο της εταιρείας που πληροί τις προϋποθέσεις για τέσσερις σημαντικές ενημερώσεις OxygenOS και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Θα διατίθεται σε Titan Black με ματ φινίρισμα στο γυάλινο πάνελ και Eternal Green με γυαλιστερό φινίρισμα. Η προπαραγγελία του τηλεφώνου έχει ξεκινήσει, με τιμή από 699 $/829 € για το μοντέλο 8/128 GB και 799 $ / 899 € για το  16/256 GB. Οι αποστολές ξεκινούν στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jimis

Για να δούμε θα σπάσει αυτό στο test…
Καλησπέρες σε όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.