Το OnePlus 11 πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 7 Φεβρουαρίου, ωστόσο η εταιρεία αποκάλυψε ότι δεν θα γίνει τότε η επίσημη παρουσίαση της συσκευής.
Το OnePlus 11πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 7 Φεβρουαρίου, ωστόσο η εταιρεία αποκάλυψε ότι δεν θα γίνει τότε η επίσημη παρουσίαση της συσκευής. Σύμφωνα με το προφίλ του brand στο Weibo, το τηλέφωνο θα κάνει το ντεμπούτο του στις 4 Ιανουαρίου στην Κίνα,
Το SoC του OnePlus 11 θα είναι Snapdragon 8 Gen 2 και θα έχει παραλλαγές με 512 GB αποθήκευσης UFS 4.0 και 12 ή 16 GB LPDDR5X RAM. Μιλάμε για τα πιο γρήγορα πρότυπα μνήμης στην αγορά κινητής τηλεφωνίας. Περιμένουμε να τρέχει το ColorOS 13, βασισμένο στο Android 13.
Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν επίσης τα ακουστικά OnePlus Buds Pro 2, TWS που κι αυτά αναμένεται να κυκλοφορήσουν παγκοσμίως το Φεβρουάριο.
Η εταιρεία ουσιαστικά επιβεβαίωσε όλες τις διαρροές και τις φήμες για το σχέδιο. Τα χρώματα θα είναι δύο – Μαύρο με φινίρισμα Sandstone και πράσινο με πιθανώς γυάλινη πλάτη.
Διαρροή σε μπαρ, αστυνομική έφοδος και το «you’re holding it wrong». Δεκαέξι χρόνια μετά, το iPhone 4 ορίζει ακόμα το πώς μοιάζει κάθε σύγχρονο smartphone.
Οι σωρευτικές πωλήσεις αναδιπλούμενων smartphone ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2026, με την Apple να παίρνει 25% μερίδιο και τη δεύτερη θέση παγκοσμίως από την πρώτη κιόλας χρονιά.
Ρεπορτάζ του Bloomberg: ο Tim Cook άλλαξε την πορεία του αναδιπλούμενου iPhone μετά από ταξίδι στην Κίνα, με την τιμή εισόδου να φτάνει τα 2.199 δολάρια.
Σχόλια