OnePlus 11: Νέα διαρροή με αποκαλυπτικές εικόνες και τις βασικές προδιαγραφές

oneplus 11, OnePlus 11: Νέα διαρροή με αποκαλυπτικές εικόνες και τις βασικές προδιαγραφές

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το OnePlus 11 πρόκειται να παρουσιαστεί στην Κίνα στις 4 Ιανουαρίου, ενώ η διεθνής κυκλοφορία αναμένεται στις 7 Φεβρουαρίου. Αν και έχουμε δει ήδη φωτογραφίες της συσκευής, ο γνωστός leaker Evan Blass δημοσίευσε τώρα μερικές νέες εικόνες της, μαζί με τις βασικές προδιαγραφές, στον λογαριασμό του στο Twitter.

Σύμφωνα με το tweet, το OnePlus 11 θα διαθέτει καμπύλη οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση QHD+ 1440 x 3216. ΘΑ τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 2 SoC με τις επιλογές διαμόρφωσης 12 GB RAM με 256 GB αποθηκευτικού χώρου, 16 GB RAM με 256 GB και 16 GB RAM με 512 GB. Θα χρησιμοποιεί τα ταχύτερα τσιπ RAM LPDDR5X με χώρο αποθήκευσης UFS 4.0.

Ο αισθητήρας 50MP IMX890 της Sony βρίσκεται στην κύρια πίσω κάμερα και θα τον συνοδεύει μια ultrawide κάμερα 48MP και ένας τηλεφακό 32MP που παρέχει οπτικό ζουμ 2x. Η μπροστινή κάμερα για selfies και βιντεοσυνομιλίες είναι 16MP. Ακόμα, έχει μπαταρία 5000 mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 100 W. Το τηλέφωνο θα έχει πιστοποίηση IP54 που το προστατεύει από περιορισμένη ποσότητα σκόνης και πιτσιλίσματος νερού από όλες τις κατευθύνσεις.

Το OnePlus 11 θα παρουσιαστεί στην Κίνα με εγκατεστημένο το ColorOS 13.0 που βασίζεται στο Android 13. Θα διατίθεται σε δύο χρώματα, Πράσινο και Μαύρο, και θα ζυγίζει 205 γραμμάρια.

Η διαρροή του Blass περιλαμβάνει επίσης μια εικόνα που δείχνει τι θα υπάρχει μέσα στο κουτί του OnePlus 11. Εκτός από το τηλέφωνο, υπάρχει ένα προστατευτικό κάλυμμα, μια καρφίτσα δίσκου SIM, ένα εγχειρίδιο, ένας φορτιστής και ένα καλώδιο φόρτισης USB-C.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.