OnePlus 11: Έτσι θα μοιάζει η συσκευή

oneplus 11, OnePlus 11: Έτσι θα μοιάζει η συσκευή

Το OnePlus 11 αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2023 και ο leaker OnLeaks με την ομάδα στο GadgetGang μας αφήνουν να ρίξουμε την πρώτη μας επίσημη ματιά στην επερχόμενη ναυαρχίδα.

Τα νέα επίσημα renders είναι σύμφωνα με τα ανεπίσημα που εμφανίστηκαν προηγουμένως. Δείχνουν μια μεγάλη κυκλική νησίδα κάμερας με τρεις μονάδες, μια κυρτή πλάτη και το ρυθμιστικό ειδοποίησης που επιστρέφει.

oneplus 11, OnePlus 11: Έτσι θα μοιάζει η συσκευή

Το OnePlus 11 θα είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις Volcanic Black και Forest Emerald. Το προκαταρκτικό φύλλο προδιαγραφών περιλαμβάνει οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση QHD+, chipset Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm και μνήμη RAM έως 16 GB. Το σετάρισμα της κάμερας αναμένεται να περιλαμβάνει κύριο αισθητήρα 50MP Sony IMX890 μαζί με έναν ultrawide αισθητήρα 48MP IMX581 και μια μονάδα τηλεφακού 32MP IMX709 με οπτικό ζουμ 2x.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το smartphone θα διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 100 W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.