OnePlus 11R: Μάθαμε specs και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

oneplus 11r, OnePlus 11R: Μάθαμε specs και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

Οι προδιαγραφές του OnePlus 11R φέρεται να έχουν κυκλοφορήσει ολοκληρωτικά, αν και είχαμε ήδη μάθει τα περισσότερα από τον Σεπτέμβριο. Τώρα φαίνεται πως οι πληροφορίες έχουν διαρρεύσει από διαφορετική πηγή. Αν ταυτίζονται, σημαίνει πως φέρουν μια αξιοπιστία.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε από το mysmartprice μια νέα φωτογραφία του camera island από διαφορετική οπτική γωνία σε σύγκριση με αυτή που είδαμε την περασμένη εβδομάδα, όταν αποκαλύφθηκε επίσης ότι το 11R θα έρχεται με κυρτή οθόνη. Σε αυτό φαίνεται και το ρυθμιστικό ειδοποίησης.

oneplus 11r, OnePlus 11R: Μάθαμε specs και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

Το OnePlus 11R λέγεται ότι έχει το chipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, ένα blaster υπερύθρων, μια οθόνη FHD+ 120 Hz, έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, LPDDR5 RAM, μια κύρια κάμερα 50 MP με τον αισθητήρα Sony IMX766 κατά πάσα πιθανότητα, μια ultrawide 13 MP, μια βοηθητική κάμερα 2 MP είτε macro είτε βάθους και μια selfie 16 MP μπροστά. Το τηλέφωνο θα έχει μπαταρία 5.000 mAh.

Το IR blaster που φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία χρησιμοποιείται για τον έλεγχο άλλων ηλεκτρονικών στο σπίτι ή το γραφείο. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η OnePlus περιλαμβάνει IR Blaster σε ένα από τα τηλέφωνά της.

oneplus 11r, OnePlus 11R: Μάθαμε specs και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

Τον Σεπτέμβριο είχε αναφερθεί και ανάλυση οθόνης 1080×2412. Και επίσης αναφέρονταν επιλογές RAM (8/16GB), αποθηκευτικός χώρος (128/256GB) και γρήγορη φόρτιση 100W, ενώ η κάμερα ultrawide τότε παρουσιαζόταν ως 8 MP.

Επίσημη ανακοίνωση για την παρουσίαση δεν υπάρχει αλλά όλες οι πληροφορίες τη θέλουν να πλησιάζει.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.