OnePlus 12: Έρχεται με νέο αισθητήρα Sony IMX966

OnePlus 12, OnePlus 12: Έρχεται με νέο αισθητήρα Sony IMX966

Το OnePlus 12 αναμένεται να έρθει τον Δεκέμβριο με τρεις κάμερες και οι πρώτες φήμες έκαναν λόγο για κύρια 50 MP, ultrawide 50 MP και τηλεφακό 64 MP.

Τώρα, ο διάσημος leaker Digital Chat Station αποκαλύπτει ότι η ultrawide θα έχει στην πραγματικότητα αισθητήρα 48 MP 1/2” και διάφραγμα f/2,2, ενώ ο φακός ζουμ θα διαθέτει τον αισθητήρα OmniVision OV64B 64 MP με OIS. Η πιο μεγάλη έκπληξη θα είναι, όμως, ο κύριος αισθητήρας, ο οποίος θα είναι ο 50 MP Sony IMX966.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές από την ίδια πηγή, ο νέος αισθητήρας της Sony θα είναι ισοδύναμος σε απόδοση με τον Sony IMX989 που είναι συσκευή απεικόνισης τύπου 1″. Το μικρότερο μέγεθός του θα αντισταθμιστεί από την κατασκευή διπλής στρώσης, η οποία βελτιώνει την ευαισθησία.

Ο νέος αισθητήρας θα συνδυαστεί με OIS και θα επωφεληθεί από τις γνώσεις υπολογιστικής φωτογραφίας του Snapdragon 8 Gen 3. Επιπλέον, η κάμερα τηλεφακός 64 MP, που αναμένεται να έχει οπτικό ζουμ 3x, θα έχει ακόμη καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό χάρη στο νέο chipset της Qualcomm.

Το OnePlus 12 φέρεται να κάνει ντεμπούτο στην Κίνα τον Νοέμβριο και παγκόσμια κυκλοφορία στις αρχές του 2024.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.