OnePlus 12: Μοιράζεται το σύστημα κάμερας με το OnePlus Open και το Oppo Find N3

OnePlus 12, OnePlus 12: Μοιράζεται το σύστημα κάμερας με το OnePlus Open και το Oppo Find N3

Πολλές είναι οι σημαντικές πληροφορίες που κυκλοφορούν για το OnePlus 12 ενόψει της κυκλοφορίας του. Τώρα, ο επικεφαλής των εργασιών της εταιρείας στην Κίνα, Louis Jie, αποκάλυψε ότι θα έχει κύρια κάμερα 50 MP με αισθητήρα Sony LYT-808.

Ο Jie δημοσίευσε ένα teaser που παρουσιάζει και τις τρεις κάμερες με την επωνυμία Hasselblad, αποκαλύπτοντας ότι η ultrawide θα έχει αισθητήρα 48 MP, ενώ ο φακός περισκοπίου με ζουμ τηλεφακού 3x θα διαθέτει συσκευή απεικόνισης 64 MP. Υπάρχει επίσης ένας πολυφασματικός αισθητήρας 13 καναλιών για τη βελτίωση των δυνατοτήτων της ρύθμισης της κάμερας.

OnePlus 12, OnePlus 12: Μοιράζεται το σύστημα κάμερας με το OnePlus Open και το Oppo Find N3

Αν το σύστημα κάμερας ακούγεται οικείο είναι επειδή είναι ακριβώς το ίδιο με το OnePlus Open και το Oppo Find N3. Η μόνη αλλαγή είναι η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων.

Οι πληροφορίες σχετικά με τον κύριο αισθητήρα δεν είναι νέες αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε πως η OnePlus θα το παίξει εκ του ασφαλούς με τη νέα της ναυαρχίδα.

Παρά το γεγονός ότι το σύστημα κάμερας είναι πανομοιότυπο, το OnePlus 12 θα είναι σε θέση να τραβά ελαφρώς καλύτερες φωτογραφίες επειδή έρχεται με τον Snapdragon 8 Gen 3.

Η Qualcomm υποσχέθηκε δυνατότητες κάμερας βελτιωμένης με AI σε όλα τα τηλέφωνα με το νέο SoC, συμπεριλαμβανομένης της Semantic Segmentation για ενίσχυση της ζωντάνιας και της λεπτομέρειας των εικόνων, μια γόμα αντικειμένων για βίντεο και μια τεχνητή νοημοσύνη που επεκτείνει τις εικόνες πέρα ​​από τα αρχικά δεδομένα.

To OnePlus 12 θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου στην Κίνα, ενώ το παγκόσμιο λανσάρισμα πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου 2024.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.