OnePlus 12: Η πρώτη επίσημη ματιά με πρωταγωνιστή την υπέροχη «Oriental Screen»

OnePlus 12, OnePlus 12: Η πρώτη επίσημη ματιά με πρωταγωνιστή την υπέροχη «Oriental Screen»

Το OnePlus 12 εμφανίστηκε για πρώτη φορά επίσημα πριν την κυκλοφορία του, εκπλήσσοντας το κοινό αφού είναι αρκετά νωρίς ακόμα.

Το OnePlus 11 αποκαλύφθηκε στις αρχές του 2023 και, ενώ μερικοί tipsters ισχυρίστηκαν ότι η εταιρεία δεν θα περίμενε ολόκληρους 12 μήνες για να κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο, είπαν ότι η συνέχεια πιθανότατα δεν θα έρθει μέχρι τον Δεκέμβριο.

Η εταιρεία συνηθίζει να κυκλοφορεί η ίδια τις πληροφορίες για τις επερχόμενες συσκευές της στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας, προκειμένου να μην το κάνουν τρίτοι με διαρροές.

OnePlus 12, OnePlus 12: Η πρώτη επίσημη ματιά με πρωταγωνιστή την υπέροχη «Oriental Screen»

Εδώ μπορούμε να δούμε την «κορυφαία στον κλάδο» 2K «Oriental Screen» του OnePlus 12. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο κατασκευαστής BOE με έδρα την Κίνα διαφημίζει το πάνελ σε ένα λειτουργικό πρωτότυπο OnePlus 12 πριν από την κυκλοφορία.

H oθόνη περιγράφεται ως “ηγετική στον κλάδο”, που σπάει ρεκόρ, “πιθανώς η φωτεινότερη οθόνη 2K στον κόσμο”, “πιθανώς η οθόνη 2K με την ισχυρότερη ικανότητα προστασίας των ματιών στον κόσμο” και πιθανώς ” η μακροβιότερη οθόνη OLED 2K στον κόσμο». Αυτοί οι χαρακτηρισμοί προφανώς και ανεβάζουν τον ενθουσιασμό παρόλο που είναι αδύνατο να επιβεβαιωθούν αυτή τη στιγμή!

Η OnePlus υπόσχεται επίσης ότι αυτή η οθόνη της BOE “που ανεβαίνει στο Έβερεστ” θα σπάσει 18 ρεκόρ συνολικά, επιτυγχάνοντας 6 “μεγάλες τεχνολογικές ανακαλύψεις”, 9 “μεγάλες παγκόσμιες πρωτιές” και 12 “παγκόσμιες πρεμιέρες”. Το πως διαχωρίζονται οι δύο τελευταίες κατηγορίες παραμένει άγνωστο.

Oι έξι μεγάλες τεχνολογικές ανακαλύψεις είναι οι εξής:

  1. Η πρώτη οθόνη 2K στον κόσμο με πιστοποίηση DisplayMate A+: Η Oriental Screen είναι η πρώτη οθόνη 2K στον κόσμο που λαμβάνει την περίφημη πιστοποίηση DisplayMate A+. Αυτό υποδηλώνει την εξαιρετική χρωματική του ακρίβεια, φωτεινότητα και συνολική ποιότητα οθόνης.
  2. Τεχνολογία μείωσης φορτίου πολλαπλών καναλιών: Με το ντεμπούτο της παράλληλα με την Oriental Screen, αυτή η τεχνολογία βελτιώνει την απόδοση της μονάδας οθόνης κατά ένα εντυπωσιακό 90%. Επιπλέον, οδηγεί σε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 13%, προσφέροντας στους χρήστες μια πιο αποδοτική και με εξοικονόμηση ενέργειας οθόνη.
  3. Αλγόριθμος επισήμανσης ηλιακού φωτός: Η συμπερίληψη του αλγόριθμου επισήμανσης του ηλιακού φωτός στην οθόνη P1 διασφαλίζει ότι η οθόνη παραμένει ορατή και ζωντανή ακόμα και σε άμεσο ηλιακό φως, παρέχοντας ένα πιο ζωντανό εφέ HDR.
  4. Τεχνολογία βαθμονόμησης ενός εικονοστοιχείου που έχει αναπτυχθεί μόνος του: Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία βαθμονόμησης διασφαλίζει ότι κάθε υπο-εικονοστοιχείο βαθμονομείται ανεξάρτητα, με αποτέλεσμα μια οθόνη χωρίς κόκκους και μια πιο καθαρή οπτική εμπειρία.
  5. Εκτεταμένη διάρκεια ζωής OLED: Η BOE αντιμετώπισε με επιτυχία το ζήτημα της μικρότερης διάρκειας ζωής μιας OLED. Ως αποτέλεσμα, η Oriental Screen διαθέτει διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από δύο φορές από τον μέσο όρο της βιομηχανίας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια απόδοση και ανθεκτικότητα.
  6. Εξαιρετική φωτεινότητα: Η μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης Oriental ξεπερνά κατά 2.600 nits τις υψηλότερες οθόνες 2K του κλάδου. Αυτή η εξαιρετική φωτεινότητα όχι μόνο κάνει την οθόνη πιο ορατή σε εξωτερικούς χώρους, αλλά ενισχύει και το συνολικό αποτέλεσμα HDR.

Tο OnePlus 12 θα έρθει μαζί με το τελευταίο chipset τελευταίας τεχνολογίας της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 3.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.