OnePlus 13: Νέες φήμες ότι θα διαθέτει γενναιόδωρη μπαταρία

OnePlus 13, OnePlus 13: Νέες φήμες ότι θα διαθέτει γενναιόδωρη μπαταρία

Ο αξιόπιστος leakster Digital Chat Station έχει μερικά πολύ συναρπαστικά νέα για τους θαυμαστές της OnePlus και την επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, το OnePlus 13.

Σύμφωνα με τον DCS, η ναυαρχίδα θα τροφοδοτείται από μια μεγαλύτερη μπαταρία. Mια πολύ μεγαλύτερη μπαταρία.

Αυτές οι πληροφορίες φημολογούνταν εδώ και λίγο καιρό, αλλά η ανάρτηση από το DCS έρχεται και ουσιαστικά παγιώνει την πεποίθησή μας για την μπαταρία OnePlus 13 .

Σύμφωνα με τον leakster, το OnePlus 13 θα έρθει με μπαταρία 6.100 mAh ή 6.200 mAh. Αν και δεν είπε σε ποιο μοντέλο αναφερόταν, όλα στην ανάρτησή του δείχνουν το OnePlus 13. Κάτι παρόμοιο ανέφεραν και οι προηγούμενες φήμες και γενικά, περιμέναμε το OnePlus 13 να έχει μπαταρία τουλάχιστον 6.000 mAh.

Το OnePlus 12 είχε ήδη μια μεγάλη μπαταρία της τάξεως των 5.400 mAh. Η OnePlus, ωστόσο, γίνεται ακόμα πιο γενναιόδωρη.

Το OnePlus 13 πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος, αλλά πιθανότατα πρώτα στην Κίνα, όπως και τα προηγούμενα μοντέλα. Αναμένεται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2025. Όμως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Άλλες προδιαγραφές που φημολογούνται για τη συσκευή είναι ένα ισχυρό τσιπ Snapdragon 8 Gen 4 (το οποίο θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή τον Οκτώβριο), μια οθόνη 2K 6,8 ιντσών και πιθανώς υποστήριξη ασύρματης φόρτισης 50W όπως και το OnePlus 12 .

Όσο για τις κάμερες, πιθανότατα θα διαθέτει τρεις κάμερες 50MP με επωνυμία Hasselblad. Το OnePlus 13 φημολογείται ότι διαθέτει βελτιωμένη αντοχή στο νερό – είτε IP68 είτε IP69.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 13: Με βελτιωμένη αντοχή στο νερό σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο

Η τελευταία φήμη που δημοσιεύτηκε στο Weibo από το Digital Chat Station αφορά το επερχόμενο OnePlus 13 και την αντοχή του στο νερό.

Smartphones featured OnePlus

Επίσημο το OnePlus Ace 3 Pro: SD 8 Gen 3, έως 24 GB RAM και μπαταρία 6.100 mAh

Το OnePlus Ace 3 Pro είναι πλέον επίσημο με κυρτή οθόνη 6,78 ιντσών 8T LTPO OLED με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 1-120 Hz.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 13: Μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για το σύστημα της κάμερας

Πληροφορίες για το σύστημα κάμερας του OnePlus 13 φέρνει ο έγκυρος leaker Digital Chat Station, ο οποίος μοιράστηκε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τους αισθητήρες που χρησιμοποιούνται.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12 Glacial White: Όμορφο και μεγαλόπρεπο με έμπνευση από τους παγετώνες

Η OnePlus λάνσαρε επίσημα μια Glacial White έκδοση του εμβληματικού smartphone 12 στην Ινδία, με τις ίδιες προδιαγραφές.