OnePlus 13: Με βελτιωμένη αντοχή στο νερό σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο

OnePlus 13, OnePlus 13: Με βελτιωμένη αντοχή στο νερό σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο

Η τελευταία φήμη που δημοσιεύτηκε στο Weibo από το Digital Chat Station αφορά το επερχόμενο OnePlus 13 και την αντοχή του στο νερό.

Συγκεκριμένα, η DCS ισχυρίζεται ότι το τηλέφωνο θα λάβει πιστοποίηση IP68 και IP69 για αντοχή στη σκόνη και το νερό, και αυτό θα ήταν αρκετά η βελτίωση σε σύγκριση με το OnePlus 12 που έχει πιστοποίηση μόλις IP65.

To δεύτερο στον κώδικα αφορά στην αντοχή στο νερό. Το ψηφίο 5, όπως είναι στο OnePlus 12, σημαίνει ότι η συσκευή προστατεύεται από πίδακες νερού. Εάν είναι 8, τότε το τηλέφωνο μπορεί να βυθιστεί σε 1 έως 3 μέτρα νερού για μια διάρκεια που γενικά αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από 30 λεπτά.

Η βαθμολογία 9 προσθέτει προστασία από ισχυρούς πίδακες νερού υψηλής θερμοκρασίας, επομένως το OnePlus 13 θα είναι πραγματικά πολύ ανθεκτικό στο νερό.

Όσον αφορά τη σκόνη (το πρώτο ψηφίο), το 6 που έχει το OnePlus 13, όπως και το OnePlus 12, θα ταξινομηθεί ως “στεγανό στη σκόνη”, χωρίς να επιτρέπει την είσοδο σκόνης. Είναι ο ανώτερος αριθμός που δίδεται σε smartphone.

Προχωρώντας, η συσκευή θα διαθέτει μια μικρο-κυρτή οθόνη, μια μπαταρία χωρητικότητας περίπου 6.000 mAh και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi K70 Ultra: Περνάει από το Geekbench και αποκαλύπτει chipset Dimensity 9300+

Το πολυαναμενόμενο Redmi K70 Ultra θα έρθει να ολοκληρώσει τη σειρά K70 και φαίνεται ότι η κυκλοφορία είναι κοντά αφού εντείνονται οι φήμες.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6 και Z Fold 6: Διέρρευσαν οι σελίδες προϊόντων – Kάμερα 50MP, μεγαλύτερη μπαταρία και ΑΙ

Το Samsung Galaxy Z Flip6 θα έρθει με πίσω κάμερα 50 megapixel για πρώτη φορά, μεγαλύτερη μπαταρία από οποιονδήποτε από τους προκατόχους του και ένα πακέτο χαρακτηριστικών τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 9: Νέο βίντεο δείχνει το ροζ μοντέλο με ενεργοποιημένη την οθόνη

Μετά από το hands-on βίντεο ενός ροζ Pixel 9 που δημοσιεύτηκε στο “X”, σήμερα ένα άλλο βίντεο με τη συσκευή εμφανίστηκε στα social media.

Smartphones featured Nothing

Nothing CMF Phone 1: Διέρρευσε πραγματική εικόνα της συσκευής – Αποκαλύπτονται προδιαγραφές

Το CMF Phone 1 αποκαλύπτεται στις 8 Ιουλίου αλλά σήμερα διέρρευσε μια πραγματική εικόνα που δείχνει το μπροστινό μέρος της συσκευής.