realme 7 Pro: Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία των smartphones για το 2021
Πέμπτη, 04/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
H realme βραβεύτηκε από τον κορυφαίο, διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» για το μοντέλο της, realme 7 Pro.
Τετάρτη, 15/07/2015 · Κώστας Βλαχάκης
Ο γνωστός YouTuber Marques Brownlee έχει στα χέρια του το OnePlus 2 και πραγματοποιεί κάποιες πρώτες λήψεις δοκιμάζοντας την κάμερα 13 Megapixel με μέγιστο μέγεθος φωτογραφίας 4160×3120 pixels και διάφραγμα φακού f/2.0. Σημειώστε ότι τα Galaxy S6/ S6 Edge έχουν f/1.9 και το LG G4 f/1.8.
Το OnePlus 2 αναμένεται να ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 MSM8994, μνήμη RAM 4GB, αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος και υποδοχή USB Type-C. Η τιμή του λέγεται ότι θα κυμαίνεται κάτω από το όριο των 450 ευρώ.
Δείτε αναλυτικά όλες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο Marques Brownlee, εδώ.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
H realme βραβεύτηκε από τον κορυφαίο, διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» για το μοντέλο της, realme 7 Pro.
Τετάρτη, 03/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Το iPhone 13 θα έρθει με μια επιλογή αποθήκευσης 1TB, χώρος διπλάσιος από την τρέχουσα μέγιστη χωρητικότητα του iPhone 12 Pro, το οποίο διατίθεται σε χωρητικότητα 128 GB, 256 GB και 512 GB.
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Oppo Find X3, η 5G ναυαρχίδα της εταιρείας, θα παρουσιαστεί στις 11 Μαρτίου, αλλά μαθαίνουμε από τώρα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Poco F3 που θα κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές θα είναι ένα Redmi K40, ίσως να υπάρχουν και οι αντίστοιχες εκδόσεις Pro και Pro+.
Μιλάει και για laser autofocus ο mkbhd. Είναι η πρώτη φορά νομίζω που ακούγεται κάτι τέτοιο για το op2.
Μακραν απ τους καλυτερους youtuber αντικειμενικος και με πολυ σκληρη δουλεια εφτασε στην κορυφη! Ολα οσα βλεπει κανεις στο καναλι του τα εχει κανει μονος!
Για μένα ο καλύτερος στα θέματα τεχνολογίας. Όσο για το oneplus 2 πολύ καλή κάμερα, δεν κατάλαβα εάν είπε περί τελικής έκδοσης κτλ, αλλά με άφησε ικανοποιημένο. Απλός είναι λίγο υπερβολικό το hdr του. Πάντως αυτό το παράπονο έχω συνέχεια από το Techblog, δεν βάζει ποτέ δείγματα από τις κάμερες των συσκευών που κάνει review.