OnePlus 2: Flagship killer για το 2016 με 50 φορές μεγαλύτερο απόθεμα

Το OnePlus 2 ανακοινώνεται επίσημα στις 27 Ιουλίου αλλά καθημερινά μαθαίνουμε από μια καινούρια πληροφορία μέχρι να συμπληρωθεί το παζλ. Σήμερα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, και ξεκινάμε από το γεγονός ότι η OnePlus το αποκαλεί “the 2016 flagship killer”, ενώ να θυμίσουμε ότι έχουμε 2015.

Θα μπορούσε να είναι τυπογραφικό λάθος, αλλά δεν είναι καθώς σε Facebook και Twitter έχει το ίδιο teaser. Θεωρεί ότι το OnePlus 2 με τον Snapdragon 810, τα 4GB μνήμη RAM, την μπαταρία 3300 mAh, την κάμερα στα 13 Megapixel και την τιμή κάτω από 450 δολάρια, μπορεί να σταθεί απέναντι στις ναυαρχίδες του 2016.

OnePlus 2: Flagship killer για το 2016 με 50 φορές μεγαλύτερο απόθεμα, OnePlus 2: Flagship killer για το 2016 με 50 φορές μεγαλύτερο απόθεμα

Επιπλέον, μαθαίνουμε από νέο teaser ότι το OnePlus 2 θα έχει υποδοχή για δυο κάρτες SIM με καλύτερο dual standby. Το πιο σημαντικό όμως που μαθαίνουμε είναι ότι θα έχει 50 φορές μεγαλύτερο απόθεμα σε σύγκριση με το περσινό OnePlus One το οποίο καθυστέρησε αρκετές φορές και απογοήτευσε πολλούς λόγω του περιορισμένου αριθμού κομματιών.

OnePlus 2: Flagship killer για το 2016 με 50 φορές μεγαλύτερο απόθεμα, OnePlus 2: Flagship killer για το 2016 με 50 φορές μεγαλύτερο απόθεμα

Δυστυχώς όμως το σύστημα προσκλήσεων θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά θα λειτουργεί με καλύτερο τρόπο. Θα υπάρχουν λίστες κρατήσεων και πιο εύκολο σύστημα απόκτησης προσκλήσεων.

Τέλος, σε συνέντευξή του ο CEO της OnePlus επιβεβαιώνει ότι έχουν στα σκαριά ένα νέο OnePlus που δεν έχει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας και θα είναι πιο οικονομικό, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες. Εμείς να θυμηθούμε ότι παλαιότερα η OnePlus είχε πει ότι θα κυκλοφορήσει ένα smartphone για όσους δίνουν έμφαση στο design και όχι στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Φυσικές προσκλήσεις

OnePlus 2: Flagship killer για το 2016 με 50 φορές μεγαλύτερο απόθεμα, OnePlus 2: Flagship killer για το 2016 με 50 φορές μεγαλύτερο απόθεμα

Πηγή: 1,2,3

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

Ωραία τα λόγια , πολύ καλή η τιμή (κάτω από 450€ ) , κάντε το και πράξη τώρα για να ξεφύγουμε από της μεγάλες εταιρίες – πανάκριβες ….. ταρακουνήστε τα νερά γαμ@@@μου.!!!

Βαγγος

Παιδια θα μπορουσε καποιος να μ εξηγησει πως λειτουργει το θεμα με τις προσκλησεις?

Παναγιώτης

Με το one plus έγινε ντόρος λόγω της τιμής αλλά κυρίως για το cyanogen OS.
Τώρα χωρίς αυτό, με τιμή όχι φτηνή, με τον 810 (στα κάρβουνα…) δεν νομίζω να γίνει κάτι, αν υποθέσουμε οτι σε κανά 2 μήνες το g4 θα κάνει 450.

Ekimolaos

Cyanogen μπορείς έτσι κι αλλιώς να βάλεις σχεδόν σε όλες τις συσκευές…

KostasB

Και αν πάθει κάτι στο hardware εντός εγγύησης πως το πας για σέρβις με cyanogen; Και δεν μιλάω μόνο για το oneplus.

Giannis Charp

@KostasB το κινητό περνάει στην εγγύηση με ότι software κι αν του βάλεις επάνω ακόμη και custom recovery. Το γράφει ξεκάθαρα στην εγγύηση του και το έχουμε δει και αποδεδειγμένα.

Giannis Charp

@KostasB τουλάχιστον τα κινητά της one plus αλλά και της oppo.

vtag

Το επόμενό μου κινητό μετά το OnePlus One!!! 🙂

KostasB

Samsung έχω και τουλάχιστον σ’ αυτά ξέρω πως δεν πρέπει να βάλεις άλλη rom. Εδώ στο σέρβις μου είπαν κιόλας για κάποιες εφαρμογές ότι δεν πρέπει να τις έχω μέσα γιατί αυτές δημιουργούν πρόβλημα στο hardware και χαλάει το κινητό. Όχι ότι αυτό ήταν απλά ελαττωματικό αλλά τέλοςπάντων. Όσο για τα κινητά της oneplus δεν γνωρίζω. Γι’ αυτό και ρώτησα. Γιατί σίγουρα δεν γίνεται σε όλα τα κινητά αυτό. Κάποιες εταιρείες σε περιορίζουν. Θα ήθελα πολύ να είχα το 1+1 από τότε που το είδα σε ενα φίλο αλλά τι να κάνω που ήδη είχα πάρει άλλο…

Ιωάννης jb

Βλέπω πολύ πιο λογικό να προτιμήσει κάνει ναυαρχίδα που κλεινει εξάμηνο κυκλοφορίας κ έχει πέσει η τιμή τις στα 4-5 κατοστάρικα, παρά αυτούς που συνεχίζουν τη χαζομάρα με τις προσκλήσεις και στο παίζουν ότι είναι λίγα τα 450 ευρώ!
Τον Απρίλιο που μας πέρασε το xperia z3 το έβρισκες στα 4 κατοστάρικα 6 μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του….
Το g4… 2 μήνες μετά από τη κυκλοφορία του είχε πέσει κάτω από τα 500 ευρώ….
Εταιρείες τώρα με χιλιάδες υπαλλήλους και δε ξέρω γω τι άλλα έξοδα!!!!

Giannis Charp

@KostasB στις περισσότερες εταιρίες έτσι είναι,δεν περνάει το κινητό στην εγγύηση αν έχει γίνει τροποποίηση στο software(αν και άλλα λέει κανονικά η ευρωπαϊκή νομοθεσία…) .Λύσεις βέβαια υπάρχουν να ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα αλλά θέλει να είσαι καλά εξοικειωμένος με το πως πρέπει να σκαλίζεις το κινητό σου και φυσικά να διαβάζεις συχνά τους XDA.
Υπάρχει βέβαια η Google που κάνει τα στραβά μάτια στις συσκευές Nexus με όσα πειραγμένα κινητά που έστειλαν φίλοι τα πέρασε κανονικά στο service.
Σίγουρες λύσεις πάντως σε αυτό το πρόβλημα είναι οι εταιρίες One Plus,OPPO και αν δεν κάνω λάθος και η Meizu.Για τις δύο πρώτες ισχύει σίγουρα και θα βρεις στο νετ τόσο τις εγγυήσεις μεταφρασμένες στα ελληνικά όσο και παραδείγματα από παιδιά εδώ στην Ελλάδα που έστειλαν το κινητό τους RMA.
Το κακό με την OPPO θα έλεγα είναι ότι είτε το στέλνεις δωρεάν με ταχυδρομείο και περιμένεις κάνα μήνα είτε δίνεις περίπου 60€ με courier και το έχεις πίσω σε μια-μιάμιση εβδομάδα.
Με την One Plus δεν έχεις κανένα θέμα αρκεί να σου βγάλουν γρήγορα ticket.

KostasB

Ναι δεν διαφωνώ. Έτσι είναι όπως τα λες απλά η ένστασή μου ήταν στο ότι cyanogen μπορείς να βάλεις σε όποια συσκευή θέλεις. Στην καλή μου συσκευή δεν το έβαλα κ ευτυχώς δηλαδή γιατί έχω πάει 3 φορές για επισκευή στη samsung (το τάχα μου πρόβλημα με τις εγκατεστημένες φορές που λέγαμε…). Στην 2η συσκευή (sony xperia sole) μπήκα xda και αυτή τη στιγμή είμαι με 5.1.1 και το κινητό πετάει. Πάντως, για να μην ξεφέυγουμε και από το θέμα μας, πιστεύω στην oneplus θα τα πάνε ακόμα καλύτερα φέτος έστω και χωρίς cyanogen. Και Θεού θέλοντος και Τσίπρα επιτρέποντος να τσιμπίσουμε και ένα 1+2… ;p

Μακης

Ποια εταιρεία έχει αρχίσει και μου θυμίζει αυτό το διαφημιστικό κολπάκι; ……. σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά έχει σταματήσει το μυαλό μου!!

Christos

Πάρα πολύ καλό κινητό, αλλά με το χειρότερο support ever. Αν πάθει κάτι την βάψατε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.