OnePlus 2: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow

Εδώ και σχεδόν δύο μήνες υπάρχουν διαρροές ότι η OnePlus δοκιμάζει ROM με το Marshmallow για το OnePlus 2, ενώ και η εταιρεία πριν λίγες εβδομάδες ανέφερε ότι θα το διαθέσει επίσημα. Πλέον η ώρα έφτασε και το update έχει ξεκινήσει.

Το update έρχεται σαν OxygenOS 3.0.2 και ενσωματώνει Android έκδοση 6.0.1 όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την OnePlus εχθές. Σύμφωνα μάλιστα με την Κινεζική εταιρεία το update θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα OnePlus 2 μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Η αναβάθμιση που κυκλοφόρησε η OnePlus εκτός από το αναμενόμενο Marshmallow περιλαμβάνει μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά και η λίστα είναι αρκετά μεγάλη. Το πλέον σημαντικό χαρακτηριστικό σύμφωνα με την OnePlus είναι πως το νέο update θα σβήσει το αποθηκευμένο δακτυλικό σας αποτύπωμα. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε ενεργοποιήσει την πιστοποίηση με δακτυλικό αποτύπωμα, θα χρειαστεί να ξακανετε τη διαδικασία.

OnePlus 2, OnePlus 2: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

( Το πλέον σημαντικό χαρακτηριστικό σύμφωνα με την OnePlus είναι πως το νέο update θα σβήσει το αποθηκευμένο δακτυλικό σας αποτύπωμα ). Λίγο προσοχή στην διατύπωση. Δεν το λες σημαντικό χαρακτηριστικό αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OnePlus OnePlus 2

Έχετε OnePlus συσκευή; Έτσι θα ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας σας!

Μέσω της εφαρμογής OnePlus Diagnostic οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση και τη θερμοκρασία της μπαταρίας τους, σε ένα εύχρηστο UI.

Smartphones Android Nougat OnePlus OnePlus 2

OnePlus 2: Επίσημη επιβεβαίωση ότι δεν αναβαθμίζεται σε Nougat

Το OnePlus ήρθε τον Ιούλιο του 2015 για να διαδεχτεί το πρώτο “flagship killer” της εταιρείας και τα κακά νέα για όσους το έχουν στην κατοχή τους, είναι ότι στο εξής δεν θα λάβουν άλλες μεγάλες αναβαθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι παραμένει σε Android Marshmallow και δεν πηγαίνει σε Nougat.

Smartphones OnePlus OnePlus 2 OnePlus Android smartphones

OnePlus 2: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Nougat

Ενώ τα βλέμματα έχουν στραφεί στο επερχόμενο OnePlus 5, μέσα στην εβδομάδα η εταιρεία αναφέρθηκε στα OnePlus 3/ 3T όσον αφορά στα sotware updates. Οι δυο περσινές ναυαρχίδες σταματούν να πωλούνται, όμως θα συνεχίσει την υποστήριξη των δυο συσκευών.

Smartphones OnePlus OnePlus 2 OnePlus Android smartphones

OnePlus 2 και X: Ξεκινά η διαθεσιμότητα μέσω Amazon

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε από την αρχή της η OnepPlus ήταν η διάθεση των συσκευών της. Κατέφερε πολύ γρήγορα να κερδίσει το ενδιαφέρον των χρηστών, όμως δεν μπορούσε εύκολα να ανταπεξέλθει στη ζήτηση, γι αυτό θεσπίστηκαν οι προσκλήσεις.