OnePlus 2: Αποκαλυπτήρια 27 Ιουλίου σε virtual reality

Από πέρσι που κυκλοφόρησε το πρώτο της smartphone, η τακτική της OnePlus είναι να δίνει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί μέσα από teasers. Αν όμως έχετε κουραστεί από teasers, στις 27 του άλλου μήνα ανακοίνωσε ότι θα κάνει την επίσημη παρουσίαση. Οπότε έχουμε ακόμη 1 μήνα με teasers.

Το OnePlus 2 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 27 Ιουλίου στις 7 PM PT, αλλά δεν μας δείχνει μόνο αυτό. Η OnePlus φαίνεται σκοπεύει να κάνει την πρώτη παρουσίαση που έχει γίνει ποτέ σε Virtual Reality.

Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία δημιούργησε τα δικά της χάρτινα VR headset, τα οποία θα ταιριάζουν όμως στο OnePlus 2. Επίσης το headset θα μπορεί να δέχεται συσκευές μέχρι και 6 ίντσες. Είναι εύκολα στην κατασκευή, φτιαγμένα από ανθεκτικά υλικά και έχουν μια ειδική επίστρωση που απωθεί την βρωμιά και το χώμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα high-tech προιόν φτιαγμένο από χαρτόνι.

Όσο αφορά την παρουσίαση με το VR θα είναι σαν να στέκεσαι δίπλα στην ομάδα της OnePlus καθώς γίνεται η ανακοίνωση. Θα μπορείς να παρακολουθήσεις το όλο event με έναν διαφορετικό τρόπο απ ότι έχουμε συνηθίσει σήμερα.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει η ίδια μέχρι, το OnePlus 2 θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 810 αναπροσαρμοσμένο για να μην θερμαίνεται, θύρα USB Type-C και τιμή πάνω από 322 δολάρια.

OnePlus 2: Αποκαλυπτήρια 27 Ιουλίου σε virtual reality, OnePlus 2: Αποκαλυπτήρια 27 Ιουλίου σε virtual reality

OnePlus 2: Αποκαλυπτήρια 27 Ιουλίου σε virtual reality, OnePlus 2: Αποκαλυπτήρια 27 Ιουλίου σε virtual reality

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

” θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 810 αναπροσαρμοσμένο για να μην θερμαίνεται”

Το underclocking (αυτη είναι ουσιαστικά η “λύση” της One για την υπερθέρμανση) δεν νομίζω να λύσει πολλά από το πρόβλημα “810” (παντού όλο και κάτι αρνητικό σκάει), απλά θα μειώσει τη τελική ισχύ του κινητού σε όλους τους τομείς… και να είχε μείνει η τιμή στο επίπεδο του One θα το συζητούσα, αλλά πάει πάνω γύρω στα δύο κατοστάρικα ευρώ….. αν και θαυμαστής (και πρώην ιδιοκτήτης) του πρώτου, ΔΕΝ…..

tasosk

επισης το usb θα ειναι reversible και απο τις δυο μεριες… και η type c μερια και η usb μερια

Vasilis

Θα έχει τον 810 v2 1 ίδιο με του xiaomi note pro που έχει θέματα υπερθέρμανσης αλλά πιο λίγα από τα αλλά τηλέφωνα λόγο της “ψήκτρας” που έβαλαν (ειδικό design) για να λύσει το πρόβλημα του 810 και να μην τον ρίχνει στα 1.3 όπως κάνει ή HTC για να μην ανεβάσει θερμοκρασία.
Θα δείξει όταν βγει και καταφέρει κάποιος να τι πάρει, αν του κάτσουν οι αριθμοί στο τζόκερ.

thanoik34

Δύσκολα πολύ δύσκολα θα το κάνει να μην υπερθαιμενεται o 810 με τις πατέντες τους,μένει μόνο να περιμένουμε να δούμε

παναγιωτης34

Απο τη μια ο 810 απο την αλλη αυτο το αισχρο συστημα αγορας,δεν το βλεπω να κρατησει ουτε τους φανατικους του one.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.