OnePlus 2: O CEO υπόσχεται τιμή κάτω από 450 δολάρια

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες από την ίδια την OnePlus, η επερχόμενη ναυαρχίδα θα είχε τιμή άνω των 322 δολαρίων. Όμως, σύμφωνα με νέες αναφορές από την καμπάνια των teasers που έχει ξεκινήσει για το OnePlus 2, ο CEO υπόσχεται ότι η τιμή του θα είναι κάτω από 450 δολάρια.

Λογικά υποθέτουμε ότι θα ξεκινά από 449 δολάρια. Αυτό είναι αρκετά πιο πάνω από το βασικό μοντέλο του OnePlus One το οποίο ξεκινούσε από 299 δολάρια τα 16GB ενσωματωμένη μνήμη.

Στην αύξηση της τιμής παίζει ρόλο το chipset, το οποίο όπως έχει εξηγήσει η OnePlus σε προηγούμενες δηλώσεις, είναι πιο ακριβό σε σχέση με αυτό που χρησιμοποιήθηκε πέρσι. Το OnePlus 2 θα φορά Snapdragon 810 αντί του Snapdragon 801 που είχε το OnePlus One.

Το OnePlus 2 θα ανακοινωθεί επίσημα 27 Ιουλίου σε virtual reality, με αισθητήρα αποτυπωμάτων και USB Type-C. Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να βλέπουμε διάφορα teasers.

OnePlus 2: O CEO υπόσχεται τιμή κάτω από 450 δολάρια, OnePlus 2: O CEO υπόσχεται τιμή κάτω από 450 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Αυτήν η εταιρεία ποτέ δε μου γέμισε το μάτι!!
Μάλλον για άλλη μια φορά είχα σωστό προαίσθημα!
Μα είναι πράγματα τώρα αυτά;;
Απλά γελοίοι..

nick2010

To ONE είναι και παραμένει τούμπανο κινητό με τρομερή μπαταρία.

Το TWO με 810 και χωρίς CyanogenMod, δεν νομίζω να έχει την επιτυχημένη πορεία του πρώτου.

Μακάρι η τιμή να είναι ελκυστική και να πουλήσει (για Ελλάδα χλωμό, υπό τις παρούσες συνθήκες).

Ραφαήλ

@Ιωάννης jb
Και τι σου γεμίζει το μάτι?Apple Samsung η Sony με overpriced και overhyped συσκευές
Δεν λέω και η opo overhyped αλλά μέχρι εκει
Μαλλον δεν έχεις πιάσει oneplus one στα χέρια είτε για λόγους οικονομικούς είτε για λόγους αδιαφορίας είτε για λόγους invite(haters gonna hate)
Άμα βρεις κάτι άλλο στη τιμή του OPo για πέρσι σου βγάζω το καπέλο.Και αν βρεις κάτι άλλο στη τιμή των 449 δολαρίων(μπορεί και πιο κάτω) με type C usb,fingerprint scanner,SD810,σίγουρα μεγάλη μπαταρια και άλλα πολλα πες μου και εμένα να πάω να το πάρω.κάτοχος oneplus one και μελλοντικός κάτοχος oneplus two
Regards

tomas

Βρε παιδιά σορρυ για την άσχετη ερώτηση μου αλλά θα ήθελα την γνώμη σας σε ενα ερώτημα που με παιδεύει…
Αξίζει τώρα να αγοράσω το one plus one ή να πάω σε κάτι αλλό??
(σκοπεύω να χαλάσω μέχρι 400$)

Ιωάννης jb

Ραφαήλ επειδή μάλλον δε με ξέρεις.. Η λογική που έχω είναι… Γιατί να μη πάρω ένα επώνυμο κινητό ας έχει και ένα χρόνο που κυκλοφόρησε, (όπως έχω κάνει με το xperia z2 το οποίο το έχω απ’τον Δεκέμβριο, αγορασμένο με τιμή 340) όπου ξέρω τι παίρνω… Να κάτσω να μπω σε όλη αυτή τη ταλαιπωρία που εξαρχής σε έβαζε αυτή η εταιρεία είναι μεγάλη κοροϊδία! Εγώ κορόιδο δεν είμαι… Αν το κινητό το πουλούσαν κανονικά στη χώρα μας με εγγύηση και όλα τα συναφή ίσως να το σκεφτόμουν, αλλά και δε θα το έπαιρνα αμέσως θα περίμενα κανένα εξάμηνο για να κρίνω εντυπώσεις! Αυτές η εταιρείες όμως μπορεί να λες ότι έχουν σωστές τιμές και να τις υπερασπίζεσαι αλλά η υποκειμενικότητα σου κάνει μπαμ, διότι αυτές οι εταιρείες όπως one plus μπορεί να έχουν πολύ χαμηλές τιμές αλλά μετά από 7-8 μήνες η τιμή δε πέφτει σχεδόν καθόλου! Σε Sony, LG, Samsung, οι τιμές μπορεί στην αρχή να είναι 700 ευρώ αλλά σε 6 μήνες πέφτουν στα 400 άρα στην ουσία για μένα επειδή σου είπα την τακτική μου, είναι το ίδιο, ίδια τα λεφτά, με τη διαφορά ότι απ’τη μία έχω εγγύηση και επώνυμο προϊόν ενώ απ’την άλλη.. Βραστα!!!… Συνέχεια »

anwnymous

1) Μεγάλος μύθος η ”καλή” μεταπωλητική αξία των iphone.

2) Από τους ”μεγάλους” , s6 ήδη είναι στα 518 & lg g4 στα 458, τιμές bestprice & θα έπαιζαν πιο κάτω αλλά εδώ και 10 μέρες έχει παγώσει η αγορά, οποτε τα 449$ παύουν να αποτελούν δελεαστική τιμή, sony & htc δεν τις βάζω καν στη συζήτηση αφού είναι σαν μην παρουσίασαν καν νέα μοντέλα.

Για μένα όπως και το 1ο, έτσι και αυτό θα είναι μια τίμια εναλλακτική πρόταση σε σχέση με τους μεγάλους, το απόλυτο vfm όμως δεν είναι.

Ραφαήλ

Σωστά όλα αυτά που είπες.απλά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι απλά γελοίοι που βγάζουν περίπου στα 8$ per device και γουστάρω αυτή την τακτική Γιατί αυτή είναι που με έκανε να να θέλω τόσο πολύ το opo .Για να έχεις εσύ,εγω και ο καθένας μας latest specs σε προσιτή τιμή.Δεν υποστηρίζω κανέναν και ζητώ συγγνώμη αν το έκανα.Και απ’την αν εγώ θελω να διαφερω απο τη μαζα και δεν θέλω να σκάω 800+ για κινητό και θέλω μια κινεζια φθηνή με τα τελευταία specs που πατάει κολοσσούς χωρίς να περιμένω 6μηνες για να πεσει.γουστάρω απίστευτα wp αν θες να μάθεις.Αλλά τα apps δυστυχώς…..δεν.

Giorgos

@Ιωάννης jb Συμφωνώ με την τακτική σου ότι περιμένεις μία συσκευή στο 6μηνο να πέσει στο budget σου για να την αγοράσεις (και με την ευκαιρία αυτή να δεις αν έχουν εμφανιστεί και “παιδικές αρρώστιες”¨) αλλά για να μην λέμε ο καθένας ότι να’ναι και παραπληροφορούμε κόσμο χωρίς να έχουμε ιδέα για το τι μιλάμε, το One Plus One έχει Worldwide (παγκόσμια) εγγύηση και όπου και να βρίσκεσαι μπορείς να τους το στείλεις και σε πληροφορώ το service τους είναι άψογο..έρχονται σε επαφή μαζί σου, συζητάνε το πρόβλημα που έχει και δεν έχω ακούσει ούτε μία φορά να επιστρέψει συσκευή χωρίς να φτιάχτηκε το πρόβλημα και ούτε ξαναεμφανίστηκε. Το γεγονός ότι δεν έχει “φυσικό” κατάστημα η OnePlus στην Ελλάδα και πουλάει το κινητό επίσημα από την σελίδα της δεν σημαίνει ότι είναι παραεισαγωγή από Αμερική ή Ασία και δεν υπάρχει εγγύηση..υπάρχει και παρά-υπάρχει..Θα μου πεις μετά ότι επειδή δεν έχει αντιπροσωπεία εντός Ελλάδας, θα πάρει μεγάλο διάστημα ίσως και μήνα για να το παραλάβουν, να το φτιάξουν και να το πάρεις πίσω…Ε λοιπόν το ίδιο συμβαίνει και με όλους τους “επωνύμους” γιατί έτσι και αλλιώς επισκευαστiκά κέντρα “επίσημα” για κάθε εταιρία που κατασκευάζει το κινητό και όχι γενικά επισκευαστικά κέντρα… Συνέχεια »

9gag

καπου διαβασα πως η OPO εχει στα σκαρια 3 εκδοσεις του One plus two (αν κανω λαθος διορθωστε με). το μονο που με αποτρεπει στην αγορα ειτε του one ειτε του two ειναι το μεγεθος τους. προσωπικα το οριο μου ειναι 5-5,2. το πιο πολυ προσωπικα το θεωρω τεραστιο.
οπως και να εχει θα ηταν ενδιαφερον αν εστω η μια απο τις 3 εκδοσεις ηταν στις 5ιντσες.

ιδωμεν…

Τέλης

Τα Oneplus είναι για ψαγμένους καταναλωτές που ξέρουν τι αγοράζουν , ακόμη και σήμερα με Antutu >54000 είναι από τα ταχύτερα κινητά. Και άσε τους άσχετους να αγοράζουν αποτυχημένα κινητά πεθαμένων εταιρειών (Sony , HTC κτλ).

tasos

@Τέλης Κάτσε δηλαδή εγώ που πήρα το G2 32GB στα 200€….είμαι κορόιδο σύμφωνα με τα λεγόμενα σου. Το να θεωρείς κάποιον ψαγμένο επειδή παίρνει κινέζικα κινητά, ειλικρινά με προσπερνάει.

Ιωάννης jb

Α ρε τέλη ψαγμένε! Είσαι μεγάλο αλανι!
Κοίτα μη ξεχαστείς καμιά μέρα στο ψάξιμο!!! Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα!
Το πολύ ψάξιμο θα σε φάει μπατιρακι σε βλέπω σε λίγο έτσι όπως πας!

Τέλης

@tasos
Δεν μιλάω για εταιρείες που υπάρχουν ακόμη και βγάζουν καλά κινητά όπως η LG (είχα το Optimus G παλιά και ήταν κορυφή στην εποχή του) , μιλάω για εταιρείες-ζόμπι όπως η Sony και η HTC των οποίων τα fanboys μας το παίζουν και σκληρά πεπόνια τρομάρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.