OnePlus 2020 Screen Technology Communication Meeting: Ετοιμάζει οθόνες 120Hz

, OnePlus 2020 Screen Technology Communication Meeting: Ετοιμάζει οθόνες 120Hz

Η OnePlus ετοιμάζει στην Κίνα event με την ονομασία “OnePlus 2020 Screen Technology Communication Meeting” και λίγες ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο CEO της εταιρείας Pete Lau, επιβεβαιώνεται στο Κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo, ότι η εταιρεία ολοκλήρωσε την ανάπτυξη των οθονών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Παρά την σημαντική αυτήν αποκάλυψη που έκανε ο CEO της OnePlus κράτησε κρυφές περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν στην εκδήλωση της εταιρείας.

Άρα θα μπορούσαμε να πούμε σχεδόν με βεβαιότητα ότι το επόμενο OnePlus 8 θα έχει display με ρυθμό ανανέωσης 120Hz ενώ ταυτόχρονα θα ενσωματώνει κάποιον in-display fingerprint scanner και γιατί όχι και την τεχνολογία κάμερας που κρύβεται πίσω από το OnePlus Concept One το οποίο παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της CES 2020 στο Las Vegas.

Να υπενθυμίσουμε ότι η OnePlus είναι από τις λίγες εταιρείες η οποία μεταφέρθηκε στην επόμενη γενιά φέρνοντας ρυθμό ανανέωσης 90Hz στις οθόνες της με την κυκλοφορία του OnePlus 7 Pro. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η πρώτη εταιρεία η οποία έφερε ρυθμό ανανέωσης 120Hz στα smartphone ήταν η Razer με την κυκλοφορία του πρώτου Razer Phone το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 και ακολούθησε η Asus με την παρουσίαση του πρώτου της ROG Phone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
P@NOS

Έχω την εντύπωση ότι το πρώτο rog phone είχε 90hz, το δεύτερο είχε 120…

Kostas

Η OP είναι η μοναδικη εταιρια που περασε στις 90Hz σε οθονη amoled σε αντιθεση με την razer και την IPS στα 120hz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.