OnePlus 3 & 3T: Αναβάθμιση σε Android Oreo

oneplus 3 oreo update, OnePlus 3 & 3T: Αναβάθμιση σε Android Oreo

Η εταιρεία ανακοίνωσε πολύ πρόσφατα το πολυαναμενόμενο OnePlus 5T με οθόνη edge-to-edge, αλλά φέρνει ακόμη πιο ευχάριστα νέα για τους κατόχους των OnePlus 3 και OnePlus 3Τ, τα οποία αναβαθμίζονται σε Android Oreo.

Να θυμίσουμε ότι η OnePlus έχει πει πως το Android Oreo είναι η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση που παίρνουν τα OnePlus 3 και OnePlus 3Τ. Μετά το Oreo, τα updates θα είναι security patches και ξεχωριστά app updates.

Πριν από δυο μήνες η OnePlus έκανε διαθέσιμο το beta Android 8.0 Oreo για το OnePlus 3, αλλά το update ήταν για λίγους. Η ίδια υποσχέθηκε την αναβάθμιση πριν από το τέλος το έτους και κράτησε την υπόσχεσή της ξεκινώντας το OTA (over the air) update και αναμένεται να έρθει σε όλους μέσα στις επόμενες μέρες.

Όσο για το ολοκαίνουριο OnePlus 5T, η αναβάθμιση σε Oreo θα γίνει αρχές του 2018. Αυτό που αποφάσισε να κάνει η OnePlus είναι να ασχοληθεί πρώτα με το update συσκευών που είναι στα χέρια των χρηστών και όχι με το μοντέλο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Εν συντομία το Android 8.0 Oreo περιλαμβάνει: Parallel Apps, Picture in Picture, Auto-fill, Smart text selection, νέο Quick Settings design, security patch Σεπτεμβρίου. Στον Launcher προστέθηκαν notification dots, νέο app folder design.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Πριν από το 5άρι; Μπράβο.. Τι κόλπο είναι τούτο;
Βέβαια, 5 και 5Τ θα πάρουν μαζί λογικά.. οπότε σε κανένα μήνα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.