OnePlus 3 και 3T μπαίνουν στην closed beta για την αναβάθμιση σε Android Pie

OnePlus 3 Pie, OnePlus 3 και 3T μπαίνουν στην closed beta για την αναβάθμιση σε Android Pie

OnePlus 3 Pie, OnePlus 3 και 3T μπαίνουν στην closed beta για την αναβάθμιση σε Android Pie

Η OnePlus τηρεί την υπόσχεση που είχε δώσει στους χρήστες των συσκευών της κι έτσι τα OnePlus 3 και OnePlus 3T, μπαίνουν στην Closed Beta για το Android Pie.

Εχτές εκπρόσωπος της OnePlus, ανακοίνωσε πως ανοίγουν οι εγγραφές για την Closed beta του Android Pie, για τα smartphones OnePlus 3 και OnePlus 3T. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση ανακοινώθηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Έτσι ως συνέχεια του crash test που θέλει να κάνει η εταιρεία, προχωρά στην Closed Beta.

Για να λάβει κάποιος μέρος στην Closed Beta, θα πρέπει να γνωρίζει πως οφείλει να δίνει feedback στην εταιρεία με όλες τις λεπτομέρειες των όσων παρατηρεί. Ενώ καλό θα είναι όποιος λάβει μέρος να έχει ως δευτερεύουσα συσκευή το OnePlus 3 ή OnePlus 3T.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται σήμερα, έτσι αν θέλετε να λάβετε μέρος μπορείτε να μπείτε εδώ .

Μόλις ολοκληρωθούν οι δοκιμές στην Closed Beta, η OnePlus θα διευρύνει τον κύκλο των δοκιμών, εισάγοντας τα OnePlus 3 και 3T στην Beta. Από εκεί και ύστερα, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, θα ανακοινωθεί κι η ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας της αναβάθμισης στα συγκεκριμένα smartphones.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dinosauros

Αυτη είναι η one plus, μοντέλο του 2016 απο android 6 και θα πάρει την τελευταία έκδοση.

Pepi

Σημερα ηρθε η ενημερωση (1624ΜΒ) Οneplus3Oxygen OS 9.0.3 αλλα για καποιο λογο σε εμενα με το που την κανω οταν κανω επανεκινηση και γινεται η ενημερωση συστηματος, στο updating μου βγαζει failed και reboot. Καμια ιδεα τι μπορω να κανω εκτος απο factory reset? Υπεθεσα μηπως δεν ειχε χωρο, απελεθευρωσα αλλα οσες φορες την εκανα παλι failed μου βγαζει. Πρωτη φορα μου το κανει αυτο σε ενεημερωση το one plus 3!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OnePlus OnePlus 2

Έχετε OnePlus συσκευή; Έτσι θα ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας σας!

Μέσω της εφαρμογής OnePlus Diagnostic οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση και τη θερμοκρασία της μπαταρίας τους, σε ένα εύχρηστο UI.

Smartphones Android Android 8.0 Android Pie

BlueFrag: Ευπάθεια στο Bluetooth του Android επιτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση

Με την εκμετάλλευση της ευπάθειας BlueFrag ο επιτιθέμενος αποκτά πρόσβαση σε smartphones που τρέχουν Android 8 Oreo ή Android 9 Pie.

Software Android 6.0 Marshmallow Android Pie Google

Google Sound Amplifier: Εφαρμογή διευκόλυνσης πρόσβασης για άτομα με προβλήματα ακοής

Η Google κυκλοφόρησε την εφαρμογή Sound Amplifier, η οποία βοηθάει τους χρήστες με προβλήματα ακοής να καταλαβαίνουν καλύτερα τι συμβαίνει γύρω τους.

Smartphones featured OnePlus OnePlus 3

OnePlus 3 και 3T: Έγινε διαθέσιμη η πρώτη σταθερή έκδοση Android 9 Pie που φέρνει μαζικές αλλαγές

Το Απρίλιο, η OnePlus διέθεσε την beta έκδοση του Android 9 Pie στα OnePlus 3 και 3T. Τώρα η εταιρεία κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του Android 9 Pie και για τις δύο συσκευές.