OnePlus 3: Διέρρευσαν τα πρώτα renders – Χωρίς home button

Με το OnePlus 2 να είναι εδώ και λίγους μήνες διαυθέσιμο, ξεκίνησαν οι διαρροές για τον διάδοχό του OnePlus 3. Διέρρευσαν renders, τα οποία αν και σε χαμηλή ανάλυση, δείχνουν ότι μάλλον έχουμε μεταλλική κατασκευή αυτή τη φορά (brushed metal), αντί για sandstone που χρησιμοποιούν οι άλλες ναυαρχίδες.

H OnePlus χρησιμοποίησε το sandstone ακόμη και στις θήκες που λάνσαρε πρόσφατα για τα iPhone 6 και iPhone 6s. Οπότε, αν όντως χρησιμοποιήσει μέταλλο θα είναι σημαντική αλλαγή.

Στην μπροστινή πλευρά δεν βλέπουμε τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ίσως δώσει τη θέση του σε άλλους τρόπους ξεκλειδώματος, όπως σκάνερ ίριδας. Επίσης στην μπροστινή πλευρά φαίνεται πως θα είναι ενσωματωμένο το ηχείο.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η ίδια πηγή αναφέρει ότι θα ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 820, κάτι που ακούγεται αναμενόμενο καθώς σε όλες τις ναυαρχίδες της η OnePlus έχει βάλει high-end επεξεργαστή. Αυτό που ίσως δεν περιμέναμε να ακούσουμε είναι ότι η ανάλυση οθόνης θα παραμείνει 1080p. Η OnePlus φαίνεται πως αρνείται πεισματικά να κάνει την μετάβαση σε QHD.

Προς το παρόν δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο και θα χεριαστεί να περιμένουμε ακόμη λίγους μήνες για να δούμε τι έχει ετοιμάσει ο Κινέζος.

oneplus 3 renders, OnePlus 3: Διέρρευσαν τα πρώτα renders – Χωρίς home button

oneplus 3 renders, OnePlus 3: Διέρρευσαν τα πρώτα renders – Χωρίς home button

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lsantas

Και καλά κάνει και μένει σε 1080p σε τόσο μικρή οθόνη οτιδήποτε μεγαλύτερο είναι απλά marketing.

rose

Χωρις qhd δεν πας πουθενα το 2016….

Panos7GR

Συνδιασμός μετάλλου με sandstone νομίζω θα ήταν ιδανικός σε υλικά, αίσθηση στο χέρι και δε θα έχανε το premium προφίλ που θέλουν να του δώσουν
Μακάρι να μην έχει home button! Πάτε καλά εν έτει 2015 προσεχώς 2016 να συζητάμε για hard key home button; Σε λίγο ξαναβάλτε και πράσινο – κόκκινο κουμπιά για αποδοχή – απόρριψη κλήσεων, να πούμε!
Επιπλέον η FullHD δεν είναι κακή. Άλλωστε δεν είμαστε ακόμα στην εποχή των VR handset ακόμα για να χρειάζονται μεγαλύτερες αναλύσεις στα smartphones μας.

Panos

Σιγά ρε rose που καταλαβαίνεις διαφορά από 1080p σε Qhd σε τόσο λίγες ίντσες. Κ εγώ s6 edge έχω αλλά δεν θα είχε έρθει και το τέλος του κόσμου αν είχε μια απλη ταπεινή 1080p οθόνη… Καλά θα κάνει αν παραμείνει εκεί, θα εξοικονομησει κ μπαταρία..

rose

Ουτε απο hd σε fhd δεν βλεπεις….αμα τονπας ετσι ..

Ιωάννης jb

Ξεχνάτε πολύ ευκολα κάποιοι.. μέχρι πριν μόλις 3 χρόνια η μεγαλύτερη ανάλυση που υπήρχε σε κινητό, πχ. note 2 ήταν 1280×720..
Δε μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι χαλιούνται με αναλύσεις fhd…
Το μάρκετινγκ εχει κάνει θαυματα!!!!
Και εχει αναγκάσει τις εταιρίες να προσπαθούν για το απιστευτο βλέπε z5 premium με 4k ανάλυση ..
Ειδικα κάτι αναλύσεις του τύπου 2560×1440 είναι παντελώς αχρηστες, αχρείαστες και ενεργοβόρες, αφου ανάλογη ποιότητα βίντεο δεν υπάρχει!!

rose

Ιωαννη jb.
1ον εισαι γνωστο fanboy της sony που τυχαια εχει fhd !!!
2…Tο z5 εχει 4κ οσο η huawei εβγαλε πρωτη το force touch .
3..πριν τεσσερα χρονια η κορυφαια αναλυση ηταν 480 ,τι σημαινει αυτο πρεπει να σταματησει η τεχνολογια να εξελισεται.
4…βγαλτε τις παροπιδες του fanboyσμου και δειτε το συνφερον του καταναλωτη και οχι των εταιριων που εργαζεστε ή ειστε φαν .

Lefteris

Τα renders είναι επίσημα, γνωρίζετε;
Το sandstone υλικό της πλάτης πάντως είναι υπέροχο. Έχει πολύ καλή αίσθηση στο χέρι και εξαιρετικό grip. Μπορεί στις φωτογραφίες να μην αναδεικνύεται, όπως πχ ένα μεταλλικό σασί, αλλά στο χέρι δείχνει και είναι καλό.

Μακάρι να μείνει στην 1080p ανάλυση, δείχνει ότι έχει μυαλό στο κεφάλι της και δεν παρασύρεται από το υπόλοιπο marketing. Τι να το κάνεις πιο μεγάλο pixel density? Τσάμπα κατανάλωση μπαταρίας, η οποία (μπαταρία), επί τη ευκαιρία, στο OnePlus One που έχω, είναι εξαιρετική.

@rose: Υπερβάλλεις φίλε μου. Μην κυνηγάς τα χαρακτηριστικά στα χαρτιά, λες και παίζεις ΥΠΕΡΑΤΟΥ – smartphone edition.

spiros

rose το fanboy μπορεί να το κολλήσει ο καθένας στον οποιονδήποτε.. πχ εσύ είσαι fanboy των latest and greatest specs. Όπως λες κ εσύ η τεχνολογία δεν πρέπει να σταματήσει να εξελίσσεται αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το συμφέρον του καταναλωτή είναι οι φοβερές αναλύσεις στις οθόνες ή γενικά ο,τι τελευταίο βγαίνει.. το συμφέρον του καταναλωτή έγκειται σε μια χρυσή τομή κατά τη γνώμη μου.. για την ώρα είμαι αντίθετος στις μεγάλες αναλύσεις αφού πληρώνεις παραπάνω για κάτι που δεν έχει ουσιαστική διάφορα (υπάρχουν άλλα specs που καθορίζουν αν μια οθόνη είναι καλή ή όχι) και ζορίζονται πολύ επεξεργαστής-κάρτα γραφικών και τελειώνει και η μπαταρία νεράκι. Όταν με το καλό βγουν επεξεργαστές, κάρτες γραφικών και μπαταρίες που μπορούν να τις υποστηρίξουν τότε οκ μαζί σου με τα 1000… προς το παρόν το συμφέρον μου είναι σε δυνατούς επεξεργαστές αρκετή RAM και μεγάλη μπαταρία..

KostasB

Full HD είναι πολύ καλά. Αν βελτιωθεί κιόλας η ποιότητα απεικόνισης θα είναι μια χαρά.
Όσο για το home button, αν φοράει τον sd820 πολύ πιθανό να έρθει και με τον νέο sense 3d fingerprint scaner που δεν χρειάζεται να έχει συγκεκριμένο υλικό. Μπαίνει οπουδήποτε.
Για την κατασκευή του, αν δεν παραμείνει στα πρότυπα του OnePlus 2 ας πάει τουλάχιστον σε κάτι παραπλήσιο του huawei mate 8 αλλά να μην βάλει γυάλινη πλάτη.

dark_master

Εμένα το μόνο που με χαλάει είναι το σχέδιο… πολύ τετράγωνο.
Το μόνο που κρίνω ως θετικό όσον αφορά το design είναι ότι φαίνεται να έχει στέρεο ηχεία μπροστά.
Ελπίζω να ισχύει.

alexis touba

Να πω την αληθεια δε θα με χαλουσε να εχει QHD και καλη αυτονομια ισα ισα θαμουν πιο πολυ ευχαρηστημενος..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.