OnePlus 3: Το δεύτερο τρίμηνο του 2016 με νέο design

Η OnePlus είναι μια εταιρεία που μετρά πολύ λίγα χρόνια πορείας, όμως χάρη στα flagship killer που υποσχέθηκε να λανσάρε, ήρθε να ταράξει τα νερά. Με το OnePlus One του 2014, κατάφερε πράγματι να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της.

Το OnePlus One ήταν μια ναυαρχίδα των 300 δολ. σχεδιασμένη με στόχο να ανταγωνιστεί απευθείας συσκευές όπως Nexus 5, Samsung Galaxy S5 ή LG G3 ενώ παράλληλα έφερε features όπως NFC, καλή κάμερα και μπαταρία.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο συνιδρυτής Carl Pei, στο CNET είπε ότι η αγορά των ΗΠΑ θα είναι πολύ σημαντικός στόχος μέσα στο 2016 ακολουθώντας καλύτερους τρόπους πώλησης. Αυτό ίσως σημαίνει ότι θα δούμε το OnePlus 3 να διατίθεται στα ράφια καταστημάτων ή και να καταργηθούν οι προσκλήσεις. Να θυμίσουμε ότι η OnePlus σε αντίθεση με άλλα brands που ξοδεύουν εκατομμύρια, έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα ποσά για διαφήμιση, μπορεί λοιπόν να την δούμε πλέον να φέρεται περισσότερο όπως τα υπόλοιπα brands.

Η εταιρεία είναι ενθουσιασμένη με το επερχόμενο OnePlus 3 και θεωρεί ότι μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, όπως έκανε με το OnePlus One. Το OnePlus 2 δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο (απουσιάζει το NFC), αλλά κατάφερε να πουλήσει περισσότερα κομμάτια από το One.

Ο Pei επιβεβαίωσε ότι το OnePlus 3 θα ανακοινωθεί στα τέλη του δεύτερου τριμήνου (δηλαδή Ιούνιο). Θα έχει ολοκαίνουριο design, επομένως περιμένομε να διαφοροποιηθεί από το OnePlus 2 και το OnePlus One, που ακολουθούν παρόμοιες γραμμές. Δεν έγινε καμία νύξη για την τιμή, αλλά υποθέτουμε ότι θα κυμαίνεται γύρω στα 350 δολ.

Τέλος, για το OnePlus One έχει ακουστεί ότι θα δούμε επεξεργαστή Snapdragon 820 και οθόνη 1080p αντί για QHD.

, OnePlus 3: Το δεύτερο τρίμηνο του 2016 με νέο design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Το έχουμε πει και το ξαναλέω. Πρέπει πρώτα να φτιάξουν το προβληματικό τους λειτουργικό και μετά ας φέρουν και το OP3. Ούτως ή άλλως και τα 2 προηγούμενα ήταν κορυφή από specs.

nick2010

Μήπως στην τελευταία παράγραφο εννοείτε αντί για “OnePlus One” το επερχόμενο “OnePlus Three” και ίσως πρέπει να γίνει η σχετική διόρθωση ???

Εκτός κι αν ετοιμάζουν “νέα” έκδοση του One, που δε το νομίζω….

zan

κάθε δίμηνο νέο τηλεφωνώ ένταξη να βγαίνουν και συνδρομη σαν τα περιοδικά να τελειώνουμε

tolkien

Απο την στιγμη που θα εχει παλι Oxygen OS (τροποποιημενο android) οχι ευχαριστω. Ηδη το πουλησα το oneplus 2 λογω της χαλιας μπαταριας.
Διαβαστε και κανα site (ακομη και στο επισημο) που ολοι κατηγορουν που εδιωξαν την CM και εβαλαν το μετριοτατο oxygen.
Τι να το κανεις να λες πηρα φθηνο κινητο , πολυ δυνατο σε χαρακτηριστικα οταν το κυριως προβλημα ειναι η καταναλωση μπαταριας??

KostasB

@zan όχι και κάθε 2 μήνες μην λέμε ότι θέλουμε. Προς το παρόν μια χαρά διατηρεί τον χρόνο η OnePlus. Ένα flagship τον χρόνο έχει.
@tolkien συμφωνώ στο θέμα την μπαταρίας αλλά όχι τόσο χάλια όσο το περιγράφεις. Επίσης συμφωνώ και επαυξάνω όσον αφορά την CM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.