OnePlus 3: Το δεύτερο τρίμηνο του 2016 με νέο design

Η OnePlus είναι μια εταιρεία που μετρά πολύ λίγα χρόνια πορείας, όμως χάρη στα flagship killer που υποσχέθηκε να λανσάρε, ήρθε να ταράξει τα νερά. Με το OnePlus One του 2014, κατάφερε πράγματι να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της.

Το OnePlus One ήταν μια ναυαρχίδα των 300 δολ. σχεδιασμένη με στόχο να ανταγωνιστεί απευθείας συσκευές όπως Nexus 5, Samsung Galaxy S5 ή LG G3 ενώ παράλληλα έφερε features όπως NFC, καλή κάμερα και μπαταρία.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο συνιδρυτής Carl Pei, στο CNET είπε ότι η αγορά των ΗΠΑ θα είναι πολύ σημαντικός στόχος μέσα στο 2016 ακολουθώντας καλύτερους τρόπους πώλησης. Αυτό ίσως σημαίνει ότι θα δούμε το OnePlus 3 να διατίθεται στα ράφια καταστημάτων ή και να καταργηθούν οι προσκλήσεις. Να θυμίσουμε ότι η OnePlus σε αντίθεση με άλλα brands που ξοδεύουν εκατομμύρια, έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα ποσά για διαφήμιση, μπορεί λοιπόν να την δούμε πλέον να φέρεται περισσότερο όπως τα υπόλοιπα brands.

Η εταιρεία είναι ενθουσιασμένη με το επερχόμενο OnePlus 3 και θεωρεί ότι μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, όπως έκανε με το OnePlus One. Το OnePlus 2 δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο (απουσιάζει το NFC), αλλά κατάφερε να πουλήσει περισσότερα κομμάτια από το One.

Ο Pei επιβεβαίωσε ότι το OnePlus 3 θα ανακοινωθεί στα τέλη του δεύτερου τριμήνου (δηλαδή Ιούνιο). Θα έχει ολοκαίνουριο design, επομένως περιμένομε να διαφοροποιηθεί από το OnePlus 2 και το OnePlus One, που ακολουθούν παρόμοιες γραμμές. Δεν έγινε καμία νύξη για την τιμή, αλλά υποθέτουμε ότι θα κυμαίνεται γύρω στα 350 δολ.

Τέλος, για το OnePlus One έχει ακουστεί ότι θα δούμε επεξεργαστή Snapdragon 820 και οθόνη 1080p αντί για QHD.

, OnePlus 3: Το δεύτερο τρίμηνο του 2016 με νέο design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Το έχουμε πει και το ξαναλέω. Πρέπει πρώτα να φτιάξουν το προβληματικό τους λειτουργικό και μετά ας φέρουν και το OP3. Ούτως ή άλλως και τα 2 προηγούμενα ήταν κορυφή από specs.

nick2010

Μήπως στην τελευταία παράγραφο εννοείτε αντί για “OnePlus One” το επερχόμενο “OnePlus Three” και ίσως πρέπει να γίνει η σχετική διόρθωση ???

Εκτός κι αν ετοιμάζουν “νέα” έκδοση του One, που δε το νομίζω….

zan

κάθε δίμηνο νέο τηλεφωνώ ένταξη να βγαίνουν και συνδρομη σαν τα περιοδικά να τελειώνουμε

tolkien

Απο την στιγμη που θα εχει παλι Oxygen OS (τροποποιημενο android) οχι ευχαριστω. Ηδη το πουλησα το oneplus 2 λογω της χαλιας μπαταριας.
Διαβαστε και κανα site (ακομη και στο επισημο) που ολοι κατηγορουν που εδιωξαν την CM και εβαλαν το μετριοτατο oxygen.
Τι να το κανεις να λες πηρα φθηνο κινητο , πολυ δυνατο σε χαρακτηριστικα οταν το κυριως προβλημα ειναι η καταναλωση μπαταριας??

KostasB

@zan όχι και κάθε 2 μήνες μην λέμε ότι θέλουμε. Προς το παρόν μια χαρά διατηρεί τον χρόνο η OnePlus. Ένα flagship τον χρόνο έχει.
@tolkien συμφωνώ στο θέμα την μπαταρίας αλλά όχι τόσο χάλια όσο το περιγράφεις. Επίσης συμφωνώ και επαυξάνω όσον αφορά την CM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad: Αποδείχθηκε πολύ σκληρό σε τεστ αντοχής

Το OnePlus Pad μπορεί να στερείται στις επιδόσεις λογισμικού αλλά αυτό κάπως ισοσταθμίζεται από την ποιότητα της κατασκευής.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 12: Διέρρευσαν προδιαγραφές

Το OnePlus 12 θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τον Δεκέμβριο, όπως αποκάλυψε ο συνήθως αξιόπιστος Yogesh Brah στο Twitter.

Business Carl Pei featured Nothing

Nothing Phone (2): Πρώην στέλεχος της OnePlus θα ηγείται του λανσαρίσματος

H Nothing, προσεγγίζει με επιθετικό τρόπο το πρώην προσωπικό της OnePlus και αυτή τη στιγμή το 70% της ομάδας λογισμικού είναι από εκεί.

Smartphones Carl Pei Nothing Qualcomm Snapdragon

Nothing Phone (2): Ο Carl Pei επιβεβαίωσε το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC

H Nothing είχε επιβεβαιώσει ότι ένα τσιπ της σειράς Snapdragon 8 θα βρισκεται μέσα στο Phone (2) αλλά δεν είχε προσδιορίσει ποιο.