OnePlus 3: Επίσημα 15 Ιουνίου – Τέλος οι προσκλήσεις

Η ημερομηνία ανακοίνωσης του OnePlus 3 είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό ότι θα είναι 14 Ιουνίου και τελικά επιβεβαιώθηκε ότι το επόμενο “flagship killer” θα έρθει σε δυο εβδομάδες από τώρα. Όμως αυτά δεν είναι τα μόνα ευχάριστα νέα για τους fans OnePlus.

O Carl Pei ανακοίνωσε ότι το OnePlus 3 θα έρθει χωρίς προσκλήσεις από την πρώτη μέρα που θα γίνει επίσημο. Για τις 2 πρώτες ώρες που θα έχουν γίνει τα αποκαλυπτήρια, η νέα ναυαρχίδα θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από το Loop VR app στη συνέχεια θα διατεθεί σε όλους.

Το OnePlus 3 αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών AMOLED ανάλυσης 1080×1920 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820 2.15GHz, κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Επιπλέον, περιμένουμε να δούμε μπαταρία στα 3000mAh, LTE συνδεσιμότητα και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Σήμερα από την TENNA διέρρευσε έκδοση με μνήμη RAM 6GB, ενώ θα υπάρξει και δεύτερη έκδοση με μνήμη RAM 4GB.

oneplus 3 no invitation, OnePlus 3: Επίσημα 15 Ιουνίου – Τέλος οι προσκλήσεις

oneplus 3 no invitation, OnePlus 3: Επίσημα 15 Ιουνίου – Τέλος οι προσκλήσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Άντε να δούμε εάν θα ανταπεξέλθουν στη ζήτηση..
Πάντως τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην το προτιμήσει κάποιος λόγω προσκλήσεων..

Jim

Το one plus one ήταν fagship killer! Το one plus two Δεν νομίζω ! Πιστεύω πως το one plus three θα είναι !

Bill

Η μία εταιρεία αντιγράφει την άλλη…

Ρε παιδιά η μόνη ναυαρχίδα που θα έχει αποσπώμενη μπαταρία θα είναι μόνο το LG G5 ? Ντάξει ωραίο είναι να δημιουργούν ωραία κινητά, αλλά γιατί να μην μπορείς να αλλάζεις μπαταρία? Όλοι οι κατασκευαστές αποφάσισαν να παραγκωνίσουν το πλαστικό που έχει πολλά θετικά για το μέταλλο και το γυαλί. ΟΚ αλλά γιατί κάνουν βήματα πίσω στην πρακτικότητα? Τόσα λεφτά ξοδεύουν θα μπορούσαν να φέρουν προτάσεις. Η περιμένουν 1-2 χρόνια για να μας το φέρουν μετά σαν καινοτομία ???

petros

Μεγαλη μας τιμή που θα μας επιτρέψει να το παρουμε χωρίς να φιλησουμε κατουρημενες ποδιες η χωρις προσκλήσεις, και εμείς οι κοινοι θνητοι

alexis touba

Ωραιο θαναι μοιαζει με mate7 k mate s.Η τιμη να δουμε ποση θαναι

Thanos

Καλο κινητο , τελεια χαρακτηριστικα οπως και το OP2 αλλα σαν κατοχος του OP2 θα σας ελεγα πολυ απλα ποτε ξανα κινητο απο την OnePlus , οσο καλο και αν ειναι .. Η εξυπηρετηση και το service ειναι πραγματικα απαραδεκτα ,οπως και η συμπεριφορα τους .. Σας το λεω απο εμπειρια, εχοντας στειλει το κινητο μου στο service εδω και 2 μηνες με ενα απλο προβλημα στην οθονη , λεγοντας μου οτι θα κανει 10 εργασιμες και εδω και 2 μηνες καννενας δεν μου απανταει για το που ειναι το κινητο και σε τι κατασταση ..ΚΑΝΕΝΑΣ ! Εχω αρχισει να πιστευω οτι απλα το χασαν η μου το κλεψαν ..
Φανατικος θεατης του techblog και απλα θελω οσοι διαβαζουν να γνωριζουν και τα κακως κειμενα καθε εταιρειας που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι κατα χιλιαδες περισσοτερα απο τα καλα ..

Τασος

Από εμφάνιση τπτ σπουδαίο..γνώμη μου από τα πιο ωραία κινητά θα είναι το moto x4 ή moto z οπως ονομαστεί και καθαρό android.

KostasB

@Thanos πραγματικά άσχημη και περίεργη η περίπτωση σου. Έχεις επικοινωνήσει με κανέναν moderator στην κοινότητα της OnePlus για να σε βοηθήσει;
Περιπτώσεις κακού σέρβις υπάρχουν άπειρες στην Ελλάδα και συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες που λένε.
Απλά μην το αφήσεις. Ψάξτο περισσότερο.

Βαγγέλης

Amoled, μεταλλικη, κατασκευή, s820 και εγγύηση σε value τιμή τι άλλο να ζητήσει κανείς

thanasis

χμμ τα μοτο δε θα τα βαζα στην ιδια κατηγορια με το oneplus.
και πιστευω οτι η λενοβο ηδη εχει κανει καποιες χαζομαρες με το moto g4

οπως και να χει ελπιζω να χουν αρκετα να πουλησουν και κυριοτερα μακαρι να ναι χωρις προβληματα (ζεστενεται ξεκολαει σπαει κολαει λολ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.