OnePlus 3: Live φωτογραφίες με θύρα USB Type-C

Το τρίτο “flagship killer” στη σειρά ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του, αλλά μέχρι να έρθει επίσημα πρωταγωνιστεί σε leaks και live φωτογραφίες. Φωτογραφίζεται από την μπροστινή πλευρά και φαίνεται να μοιάζει με το τωρινό μοντέλο.

Επιπλέον, βλέπουμε και την κάτω πλευρά του μη ανακοινωμένου OnePlus 3, εκεί είναι τοποθετημένο το ηχείο μαζί με τη θύρα USB Type-C. Το γνωστό “sandstone” τελείωμα φαίνεται να έχει φύγει, ενώ στην μπροστινή πλευρά βρίσκεται το κεντρικό κουμπί, όπου και θα μπει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το OnePlus 3 φημολογείται με οθόνη 5.5 ιντσών 1080×1920 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 2.2GHz και Adreno 530 GPU. Ίσως δούμε δυο διαφορετικές εκδόσεις μια με μνήμη RAM 4GB και μια με 6GB, με ενσωματωμένη μνήμη 16GB και 64GB, αντίστοιχα. Στην πλάτη αναμένουμε κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 3500mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που αποκαλείται Dash Charge και με τιμή που μπορεί να ξεκινά από 300 δολάρια.

oneplus 3 usb type c, OnePlus 3: Live φωτογραφίες με θύρα USB Type-C

oneplus 3 usb type c, OnePlus 3: Live φωτογραφίες με θύρα USB Type-C

Παλαιότερες φωτογραφίες

oneplus 3 usb type c, OnePlus 3: Live φωτογραφίες με θύρα USB Type-C

oneplus 3 usb type c, OnePlus 3: Live φωτογραφίες με θύρα USB Type-C

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χρηστος

ενα note 5 βλεπω απο μπροστα

Αλέξανδρος

Το oneplus one κατα τη γνωμη μου ήταν ενα κόσμημα. Το 2 “χειροτερεψε” και το 3 μου ειναι παντελως αδιάφορο. Προσωπικα ειναι αρκετος Καιρός που δινω ιδιαιτερη έμφαση στην εμφανιση του κινητού. Κακα τα ψεμματα οταν μιλαμε για ναυαρχιδες οι “εσωτερικές” διαφορες ειναι ελάχιστες έως αμελητέες. Αρα το περίβλημα παιζει καθοριστικο ρολο και το συγκεκριμένο φαινεται να αντιγράφει στα επιμέρους σημεία αρκετα κινητά. Το ιδιο ισχυει βεβαια και για αλλες ναυαρχίδες αλλα δεν είναι της παρούσης. Προσωπική άποψη παντα , ολα αυτα…

rose

μου θυμιζει πολυ htc 10..

petros

fladship killer…… xaxaxaxaxa

ζιζου

1080p οθονη και sd820 κι ενα καρο RAM..Αν ειναι και AMOLED η οθονη και ενα αξιοπρεπη αισθητηρα καμερας μιλαμε για πολυ κινηταρα.

thanasis

το χειροτερο ειναι να χρειαζεσαι κινητο τωρα και να βλεπεις αυτα τα θα..

Darth

να μην ηταν τοσο άσχημο……….

Βαγγέλης

Το επομενο κινητό μου.Σημειωτέων μου ειχε έρθει πρόσκληση για το one plus 2 με μια απλη αίτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.