OnePlus 3 mini: Με οθόνη 4.6″, Snapdragon 820 και 6GB RAM [GFXBench]

Την ώρα που η OnePlus ανακοινώνει ότι λόγω έλλειψης αποθεμάτων σταματά την πώληση του OnePlus 3 σε 24 χώρες, μεταξύ των οποίων είναι η Ελλάδα και η Κύπρος, κάνει την εμφάνισή του στο GFXBench το OnePlus 3 mini.

Αν και μέχρι την επίσημη ανακοίνωση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι η OnePlus θα λανσάρει πράγματι το OnePlus 3 mini, τα αποτελέσματα του GFXBench δείχνουν μια συσκευή με οθόνη 4.6 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 2.2GHz, Adreno 530 GPU, μνήμη RAM 6GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Η κάμερα είναι 16 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel.

Εκτός από το μέγεθος της οθόνης, τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ακριβώς ίδια με το OnePlus 3. Η OnePlus μπορεί να θέλει να λανσάρει μια πραγματικά high-end mini έκδοση της ναυαρχίδας της, στην οποία έχει συρρικνώσει μόνο την οθόνη.

Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα μέσα στο επόμενο διάστημα, όπου λογικά η συσκευή θα πρέπει να περάσει για πιστοποίηση από FCC και ΤΕΝΑΑ, μέχρι τότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

oneplus 3 mini nebchmark, OnePlus 3 mini: Με οθόνη 4.6″, Snapdragon 820 και 6GB RAM [GFXBench]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Μακάρι να ισχύει! Ένα oneplus 3 στο ιδανικό μέγεθος. Αν το κάνει αυτό πιστεύω υπάρχει κόσμος που θα το προτιμήσει. Και ας το κάνει και λίγο πιο παχύ να μπει μία αξιοπρεπής μπαταρία

george

ΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙ.θα μας τρελανετε με τα 5,2 κ 5,3 μινι.θελω να πιστευω οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που θελουν δυνατο εργαλειο σωστο κ ταυτοχρονα η ζωη τους να μην ειναι μετα 2 χερια κ τα ποδια στο κινητο τραπεζακι του καφε.
κατοχος z5c ισως αν δεν συνεχισει η sony την σειρα του τελευταίου μινι δυνατου κινητου στο android.

giorgosgek

θα γινει τζερτζελος αμα ισχυει , αυτα ειναι νεα !

Zois

Άμα ισχύουν αυτά παίζει να το χτυπήσω και εγώ.

thanoik

Τοχω παρει ηδη….Οπως είπε και ο φιλος ποιο πανω μακαρι τουλάχιστον να εχει μια αξιοπρεπης μπαταρια και να παιρνει τα updates στην ώρα τους….

the new

eutixwssss!!ena kanoniko kinito oxi pio panw apo 4.7′

Γιάννης1992

Μου αρέσει που κάποιες εταιρίες ακούν το τι θέλει ο καταναλωτής.Όλα μπορούν να συνδυαστούν και μέγεθος και δυνατά χαρακτηριστικά.Καλή αυτονομία να έχει και θα είναι τούμπανο.

Manos

Μακάρι να ανακοινωθεί σύντομα και να πετάξει εκτός μεγάλες εταιρίες!!!

9gag

Κατοχος OPX. μακαρι να εβγαινε σε 5″ το ιδανικο μεγεθος για ολα τα χερια!

anyway…μακαρι και καλως να ερθει!

Antonis

Αν ισχυει τοτε θα ειναι και το επομενο κινητο μου..Θα ειναι επισης η πρωτη εταιρια που μετα απο αρκετα χρονια βγαζει κινητο με απιστευτα χαρακτηριστικα σε πολυ βολικο μεγεθος..Βαρεθηκαμε τις κινησεις των εταιριων που θελουν τα ΚΑΛΑ κινητα να ειναι ΜΟΝΟ σε μεγεθος ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ

Manolis

@9gag τι λέει το OPX από άποψη αναπαραγωγής μουσικής;;; καλός δυνατός ήχος;;;

Γενικά: κατάργηση πρόσκλησης για αγορά συσκευής = έλλειψη αποθεμάτων.. Πραγματικά για γέλια, και είναι και στη Κίνα που εκεί κατασκευάζεται το 99,99% όλων των κινητών…

Ενδιαφέρον χαρακτηριστικά, προφανώς θέλει να χτυπήσει το άλλο κυρίαρχο μικρό της αγοράς που είναι όμως πολύ μικρό, το iPhone SE..

Αν πάντως το βγάλει στα 200€ σίγουρα θα είναι κορυφαία επιλογή και ο αντίπαλος πλέον του iPhone 6/6s/7…

9gag

@Manolis φιλε μου ο ηχος ειναι ικανοποιητικος. δεν περιμενω επιπεδα dolby atmos που εχουν καποια αλλα κινητα αλλα ειναι οκ! Δυνατος απλα θα ηθελα λιγο παραπανω μπασο αλλα μπορω να επιβιωσω και χωρις αυτο το feature στο κινητο.

οσο περι τιμης δεν ξερω εφοσον φοραει τον 820 αλλα αν μπορεσει να το ριξει στα 250-260 θα ειναι vfm.

Con456

Με τις αναβαθμίσεις λογισμικού τι παίζει με την Οneplus και το Oxygen OS ; Δίνουν ή σε αφήνουν στην μοίρα σου μετά την απομάκρυνση από το ταμείο και αυτοί ;;

Gio

@manolis πρώτη φορά σχολιάζω εδώ μέσα, αλλά προφανώς δεν έχεις ιδέα περί 1+.. Το σύστημα προσκλήσεων ήταν όντως χάλια, και για αυτό το καταργησαν. Αλλά η ζήτηση για το 1+3 αποδείχθηκε τεράστια, σε σημείο που να φτάσουν να καθυστερούν οι παραγγελίες. Τι νομίζεις πως είναι η oneplus, καμιά Apple ή samsung να έχουν το budget για στοκ εκατομμυρίων συσκευών; εγώ το δικό μου το πήρα σε 6 μέρες από την παραγγελία, και άξιζε κάθε ευρώ.. Όσο για το oneplus 3 mini, καλή η ιδέα σου για 200€ με snap820, 6gb ram,64gb rom, fingerprint κλπ κλπ, για να χτυπήσει το “άλλο κυρίαρχο μικρό της αγοράς” όπως λες, το οποίο κοστίζει πιο πολλά κ από το 1+3, με 4″οθονη.. Εγώ λέω να το βάλει 100€ να τελειώνουμε..

KostasB

Απ’ ότι φαίνεται η φήμη αυτή δεν ισχύει. Απορρίφθηκε από τον ίδιο τον Carl.

Μιχαλης

Δν νμζ να το βαλουν στα 200 ευρώ
Κανα 249 το λιγότερο
299 λεω εγω

dark_master

Το λογισμικό το είδατε?Cyanogen???
Επίσης μπαταρία γνωρίζουμε? Η λόγω VoOc θα ειναι μικρή?

George

Αν ηταν τελικα φημη κριμας.απλα το φανταζοσασταν το θεριο σε μεγεθος λουκουμι;τελειο.

Manolis

@Gio τι τιμή που σχολιάζεις πρώτη φορά για να μου τη πεις!!!

xristos

ένα κινητό σε διαστάσεις κινητού και όχι tamplet!!! Αν θέλω μεγάλη οθόνη μια χαρά με καλύπτει το λάπτοπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Έτσι θα μοιάζει το επερχόμενο smartphone

Αν και το OnePlus 12 κυκλοφόρησε μόλις τον Δεκέμβριο, βλέπουμε διαρροές για το OnePlus 13 από τον Μάρτιο, που υπονοούν αλλαγές στο σχεδιασμό.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.