OnePlus 3: Ποζάρει σε hands-on φωτογραφίες

Μετά τις πρώτες εικόνες που είδαμε πριν από λίγες μέρες, το μη ανακοινωμένο OnePlus 3 ποζάρει και πάλι στο φακό και διαρρέει σε νέες hands on φωτογραφίες. Το επερχόμενο “flagship killer” φωτογραφίζεται και από τις δυο πλευρές.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το OnePlus 3 να έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών 1080×1920 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 2.2GHz και Adreno 530 GPU. Ίσως δούμε δυο διαφορετικές εκδόσεις μια με μνήμη RAM 4GB και μια με 6GB, με ενσωματωμένη μνήμη 16GB και 64GB, αντίστοιχα.

Στην πλάτη αναμένουμε κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 3500mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που αποκαλείται Dash Charge και με τιμή που μπορεί να ξεκινά από 300 δολάρια.

oneplus 3 photos, OnePlus 3: Ποζάρει σε hands-on φωτογραφίες

oneplus 3 photos, OnePlus 3: Ποζάρει σε hands-on φωτογραφίες

oneplus 3 photos, OnePlus 3: Ποζάρει σε hands-on φωτογραφίες

oneplus 3 photos, OnePlus 3: Ποζάρει σε hands-on φωτογραφίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης Κ.

Μπροστά μοιάζει με Meizu και πίσω με Huawei Mate S…

Ανδρεας

Το πρωτο one plus ηταν πραγματικα σουπερ, το δευτερο καλο αλλα λιγο “εξωγηινο”..Τωρα αυτο ειναι απλα ενα copycat αλλων,πχ meizu ή huawei οπως ειπαν οι προηγουμενοι..Νταξει απο χαρακτηριστικα καλο φαινεται,μικρη αναβαθμισουλα απο το προηγουμενο αλλα κανε κατι και στην εμφανιση ντε, δωσ’του αυτο το κατι που θα το κανει να ξεχωρισει εστω και λιγο!!

nick2010

Από 5.1 οθόνη την πήγαν πάλι το γνωστό παντοφλέ 5.5…. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

dark_master

@Παναγιώτης Κ για HTC One Max και Μ9 περισσότερο θα έλεγα το πίσω μέρος…
Το μπροστινό για Meizu.

Ζελατίνα οθόνης φοράνε στο δείγμα?

Lertis.K

Αν εξαιρέσουμε το σημείο που βρίσκεται η μπροστινή φωτογραφική, είναι ολόιδιο με το M2 Note μου 😂

JohnWave

Πραγματικά φέτος έχω απογοητευτεί με τις ναυαρχίδες όλων των εταιριών. Καμία ουσιαστική πρόοδος σε σχέση με τις περσινές ναυαρχίδες. Θα μου πείτε κάποιοι “ε τι άλλο να κάνουν;” Δεν ξέρω…Ας βελτίωναν πολύ τις κάμερες όπως έγινε μεταξύ 2014 και 2015 ( καμία σχέση η βελτίωση 2014->2015 με τη βελτίωση 2015->2016) . Ας βελτίωναν πολύ τις μπαταρίες ( χωρίς αύξηση μεγέθους συσκευής) . Ας προσέφεραν κάτι μοναδικό στο design σε σχέση με το 2015. Το να αυξάνουμε κι άλλο τη ram και τη δύναμη του επεξεργαστή δεν μου λέει κάτι. “Φορτώνει η βαριά εφαρμογή 1 δευτερόλεπτο πιο γρήγορα” θα πει κάποιος…wow! Tι λες τώρα!

Ekimolaos

Εγώ μία απορία έχω… Στην OnePlus νομίζανε πως όλοι οι κατασκευαστές βάζουν τα antennae lines έτσι για ομορφιά και πήγανε και βάλανε κι αυτοί; Αφού sandstone είναι το καπάκι πίσω, δεν είναι μέταλλο, τί να τις κάνει τις antennae lines;;;

Mary

Το πίσω μέρος είναι αλουμίνιο και φαίνεται και στις φωτογραφίες ξεκάθαρα, εκτός αν εσύ γνωρίζεις κάποια παραπάνω πληροφορία από εμάς.

alexis touba

Αν ειναι αυτη η τιμη του και δω θαναι καλη επιλογη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.