OnePlus 3: Φήμες για νέα έκδοση με Snapdragon 821, LCD οθόνη

Υπάρχουν αρκετές αναφορές που λένε ότι η OnePlus ετοιμάζει μια νέα έκδοση της φετινής ναυαρχίδας OnePlus 3. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα έρθει ως OnePlus 3 Plus με οθόνη στις 6 ίντσες και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821.

Οι σημερινές πληροφορίες έρχονται από το Gizmo China και αναφέρουν ότι η αλυσίδα παραγωγής της OnePlus έχει έλλειψη από AMOLED panels για το OnePlus 3. Για την ακρίβεια το Soft Gold μοντέλο φαίνεται να είναι out of stock, ενώ το Graphite έχει αναμονή 3 εβδομάδων.

Αναφέρεται ότι λόγω της συγκεκριμένης έλλειψης, η OnePlus θα σταματήσει για λίγο την παραγωγή του OnePlus 3 για να κάνει κάποιες αλλαγές στο hardware. Μεταξύ αυτών είναι η προσθήκη LCD panel αντί για AMOLED (δεν γνωρίζουμε αν θα πάει σε QHD ή FHD ανάλυση) και ο Snapdragon 821.

Το ανανεωμένο OnePlus 3 μπορεί να έρθει με νέα ονομασία, όπως OnePlus 3S, OnePlus 3 Plus ή απλώς με διαφορετικό αριθμό μοντέλου.

Εμείς, προς το παρόν κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις, αλλά αν πράγματι υπάρχει έλλειψη από AMOLED δεν αποκλείεται να γίνει η μετάβαση σε LCD.

oneplus 3 new version, OnePlus 3: Φήμες για νέα έκδοση με Snapdragon 821, LCD οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dlazaros

Δεν με χαλάει ακόμα και να πάει μόνο σε LCD απο Amoled και να μην αλλάξει τίποτα άλλο καθώς η χρήση pentile matrix Amoled στα 1080 είναι σαφώς κατώτερη απο την LCD 1080.

Παναγιώτης

Οτι να ναι πλεον αυτη η εταιρια…
Αρε Oneplus One αθάνατο !!!

Πέτρος Π

@Παναγιώτης : Από που προκύπτει το ό,τι ναναι?? Το Oneplus 3 είναι το καλύτερο κινητό της Oneplus μέχρι τώρα.. Αν δεις όλα τα sites το εκθειάζουν και έχει πάει πολύ καλά στις πωλήσεις.. Για πολλούς ήταν το καλύτερο κινητό της χρονιάς, επομένως δεν έχει βάση αυτό που λες!

nick2010

Συμφωνώ με Πέτρο, το 3 δεν έχει καμία σχέση με το μέτριο 2 και το ικανοποιητικό Χ (αυτό έτσι κι αλλιώς είναι ένα αξιόλογο αλλά entry level κινητό), το 3 έχει πάει περίφημα σε πωλήσεις και είναι ένα budget ΤΟΥΜΠΑΝΟ με φοβερή κάμερα και μπαταρία στα επίπεδα του Οne.

Το μόνο που εύχομαι να μην το βγάλουν σε σούπερ παντόφλα των 6 ιντσών…. τεράστιο σαν tablet nexus 7, καμία σχέση με κινητό τσέπης.

Panagiotis GP

Επειδή δεν γνωρίζω και δεν είχα ποτέ amoled εκτός από ένα Lumia 925 αν δεν κάνω λάθος.
Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να παραγγείλω.
Είναι μεγάλο πισωγύρισμα να πάει σε LCD;

Andreaskor

Καλησπέρα παιδιά!!Κι εγω σκέφτομαι την αγορά του op3..Οπως λεει και ο παναγιωτης είναι πισωγύρισμα η Lcd οθονη;; Η θα ειναι Καλύτερα με την amoled;;

ge0kas

Αν υπάρχει ΕΝΑ παράπονο για το One+3 που έχω αυτό είναι η οθόνη.
Ανακριβής στα χρώματα, κακό αυτόματο brightness, πρασινίλα.
Είχα το OneM8 με LCD και ήταν ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΘΟΝΗ.
κακή εκτέλεση Amoled φαντάζομαι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.