OnePlus 3: Το πρώτο press render με γνώριμο design

Το OnePlus 3 είναι η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση που περιμένουμε από τους Κινέζους και μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει αρκετές διαρροές live φωτογραφιών. Σήμερα μέσα από το Twitter, ο @evleaks ανέβασε αυτό που φαίνεται να είναι το πρώτο press render του επόμενου “flagship killer”.

Το render του OnePlus 3 συμφωνεί με τις προηγούμενες διαρροές. Παρατηρούμε ότι το Sandstone στην πλάτη έχει δώσει τη θέση του στο ματ μεταλλικό τελείωμα και οι γραμμές για τις κεραίες κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η κάμερα στην πλάτη θυμίζει λίγο εκείνη των Galaxy S και το συνολικό design ίσως σας φέρει στο μυαλό το HTC 10. Ωστόσο, στο γενικό σύνολο μοιάζει να είναι μια προσεγμένη συσκευή.

Μαζί με την φωτογραφία ο @evleaks αναφέρει ότι η μπαταρία του OnePlus 3 θα είναι στις 3000mAh, ενώ είχαμε ακούσει για 3500mAh. Επιβεβαιώνει όμως την AMOLED οθόνη, η οποία μένει να δούμε αν θα είναι στις 5 ή 5.5 ίντσες. Κατά τα άλλα, αναμένουμε επεξεργαστή Snapdragon 820, ίσως δούμε δυο διαφορετικές εκδόσεις μια με μνήμη RAM 4GB και μια με 6GB, με ενσωματωμένη μνήμη 16GB και 64GB, αντίστοιχα. Στην πλάτη έχει κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και USB Type-C.

oneplus 3 render, OnePlus 3: Το πρώτο press render με γνώριμο design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

htc εσυ εισαι???

sera65

Κουμπί meizu πλάτη HTC μμμμμμμ

gisnnis

Είναι δυνατόν τόσο εξόφθαλμη αντιγραφή;Όχι Ότο δεν είναι ωραίο και ειδικά αν βγάλουν έκδοση στις 5 ίντσες.

NtinosMD

Ωραιο!!!! Μακαρι να ερθει στα 3500mah. Εκει παιζεται τωρα τ παιχνιδι….στις μπαταριες

thanasis

Με αμολεντ και στα 3000 μαμπ καλο θα ναι. Ας μη χανουμε το δασος για τα δεντρα. Το σημαντικο ειναι το τηλεφωνο σα πακετο (καμερα , λειτουργικο) και η τιμη.

Zois

Κατι απο Huawei Mate S ισως παιδια αν εξαιρέσεις πως εχει που ειναι το λογότυπο ηταν ο αισθητηρας δακτυλικων αποτυποματων

JohnPearl

Αντιγραφη ή οχι, το design ειναι απλα απιθανο! Και οι 5.5 ιντσες θα παλευονται, αν και δεν ειμαι πολυ φαν αυτων των διαστασεων.

thanasis

απ οτι διαβασα αυριο τεταρτη 18 μαιου γινεται η ανακοινωση του νεου μοντελου.. για να δουμε ποτε θα κυκλοφορησει.

Βαγγέλης

Πολύ καλύτερο απο τα προηγούμενα leaks

giannis

Σιγουρα; Γιατί δεν το χω διαβάσει κάπου. Αντε να δούμε.

KostasB

Από design μου άρεσε πολύ. Εάν και η τιμή είναι καλή το βλέπω να γίνεται το νέο μου smartphone..
Θα προτιμούσα όμως να είναι αντίθετα το μικρόφωνο με το ηχείο από κάτω. Με βολεύει περισσότερο στη δεξιά μεριά το ηχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.