OnePlus 3: Specs και εικόνες από την TENAA

Το OnePlus 3 πέρασε για πιστοποίηση από την κινέζικη TENAA, κάτι που σημαίνει ότι πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση, ενώ παράλληλα μας δίνει φωτογραφίες και πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά. Φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.15GHz (λογικά Ssnapdragon 820) και οθόνη 5.5 ιντσών full HD.

Επιπλέον, το OnePlus 3 ενσωματώνει μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 64GB και μπαταρία 3000mAh. Έχει κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, διαστάσεις 152.6×74.6×7.3 και βάρος 160 γρ. Λογικά είναι κατασκευασμένο όλο από μέταλλο και τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow out-of-the-box.

oneplus 3 tenaa certification, OnePlus 3: Specs και εικόνες από την TENAA

Render

oneplus 3 tenaa certification, OnePlus 3: Specs και εικόνες από την TENAA

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

Από τα καλύτερα σχέδια της HTC κατά τη γνώμη μου.. ναι HTC!!! 😉

Chris

camera samsung, + htc+ iphone αλλα το αποτελεσμα φαινεται ωραιο! για να το δουμε και οταν βγει!

nick2010

Άμα είχε 5.2 οθόνη, θα το συζητούσα γιατί φαίνεται ωραίο, αλλά με οθόνη “παντόφλα” (όπως βέβαια τα περισσότερα σήμερα), κομμάτι δύσκολο να πάρει τα λεφτά μου…. περιμένω και απόδοση μπαταρίας, γιατί πλην του πρώτου (που ήταν σκυλί κυριολεκτικά) τα αμέσως επόμενα 2 και Χ είχαν – δυστυχώς- χάλια μπαταρία.

panos

Μπαταρία 3000…. μάλιστα
Έτσι σε κάθε νέο μοντέλο να βαζετε κ πιο μικρή μπαταρια

Manolis

@nick2010 γενικά πολλά κινητά με 5,5″+ οθόνη είναι μικρότερα σε μέγεθος από κάποια με 5,2″!!! 😉

KostasB

Περιμένουμε έκδοση με 6gb ram….
Και με την μπαταρία κάτι πρέπει να γίνει…

vladimiros

Η μπαταρια του μειωθηκε αρκετα απο το OnePlus 2 απο τα 3300 δηλαδη πηγε 3000,ξερετε γιατι ομως?? το περσινο ειχε παχος 9,9 και το φετινο θα εχει 7,3 πολυ η διαφορα,αν αληθευουν αυτα κιολας,αν κανει ο 820 καλη εξοικονομησει ενεργιας τοτε καλα θα ειναι,αλλα δυσκολα το βλεπω..η μπαταρια παιζει πιο πολυ ρολο, βλεπε S7edge 3600 μπαταρια στις ιδιες ιντσες με το OnePlus 3..

Και να σταματησουμε να λεμε το ενα μοιαζει με το αλλο πλεον τα κινητα βγαινουν απο αλουμινιο τα ακριβα,και σιγουρα θα μοιαζει στα πλαγια η απο πισω σε πολλα αλλα κινητα οποτε……….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.