OnePlus 3: Το update έφερε νέα προβλήματα

Η OnePlus ξεκίνησε να δίνει νέο update στη ναυαρχίδα της OnePlus 3 προκειμένου να διορθώσει διάφορα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί, αλλά απ ότι φαίνεται κατάφερε να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα, σύμφωνα με αναφορές χρηστών.

Η επίσημη περιγραφή για το update του OnePlus 3 αναφέρει: “various fixes and carrier optimizations”, ωστόσο οι κάτοχοι αναφέρουν πως μετά την αναβάθμιση το Android Pay. Επιπλέον, το auto focus της εμπρόσθιας κάμερας παραμένει “χαλασμένο” και το Doze δημιουργεί προβλήματα στα notifications. Από τη στιγμή που το security patch του Αυγούστου δεν περιλαμβάνεται στο update, οι ευπάθειες του Quadrooter, παραμένουν ακόμη ένας πιθανός κίνδυνος.

Το πρόβλημα για το οποίο παραπονιούνται οι περισσότεροι κάτοχοι του OnePlus 3 είναι το σήμα του 4G LTE το οποίο μετατρέπεται σε 3G και στη συνέχεια 2G. Η προσωρινή λύση σε αυτό είναι να πας στον dialer να πληκτρολογήσεις *#*#4636#*#*, πηγαίνεις στο “Phone Information”, κάνεις κλικ στο “Preferred network type” και επιλέγεις “LTE only”.

Η OnePlus έχει ανοίξει ειδικό thread στο forum της, μέσα στο οποίο αναφέρονται διάφορα tricks όπως το παραπάνω και μπορείς να αναφέρεις κι άλλα προβλήματα που προκύπτουν. Υποθέτουμε ότι πολύ σύντομα θα έρθει νέο update που θα διορθώσει τα παραπάνω προβλήματα.

Να θυμίσουμε ότι από 9 Αυγούστου μέχρι 12 Σεπτεμβρίου έχουν σταματήσει οι πωλήσεις του OnePlus 3 σε Ελλάδα και άλλες 23 χώρες προκειμένου να προχωρήσει στην αναπλήρωση των αποθεμάτων.

oneplus 3 update, OnePlus 3: Το update έφερε νέα προβλήματα

oneplus 3 update, OnePlus 3: Το update έφερε νέα προβλήματα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης

Να κάνω και γω ένα σχόλιο για το OnePlus 3! Αν και δεν μου πέφτει λόγος για τα παραπάνω προβλήματα μιας και δεν έχω το OnePlus, αλλά αναρωτιέμαι ρε παιδιά σοβαρά τώρα, ΔΕΝ δοκιμάζουν καθόλου τα καινούρια update πριν τα διαθέσουν στους κατόχους?? Δηλαδή δεν κάνουν κανένα τεστ να δουν αν όλα πάνε καλά, τι να πω δεν ξέρω πραγματικά. Αίσχος!

JohnWave

@Mάκης και εγώ πραγματικά δεν το καταλαβαίνω και αυτό αφορά πολλές εταιρίες που κατά καιρούς κυκλοφορούν τις συσκευές του με πρόβλημα στο λογισμικό είτε κατά την αρχική κυκλοφορία τους είτε σε updates εκδόσεων ( android και iOS και windows). Η ΟnePlus βέβαια έχει ξεφύγει εντελώς με το 3άρι. Πρόβλημα στο 4G, πρόβλημα στην κάμερα, πρόβλημα στα notifications, πρόβλημα με auto reboots…ε πάει πολύ. Τουλάχιστον προσωπικά δεν αντιμετωπίζω ποτέ τέτοια θέματα γιατί αγοράζω ναυαρχίδα 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία της οπότε τα όποια θέματα έχουν λυθεί.

George T.

Αυτά για εκείνους που το συγκρίνουν με note 7 το οποίο μέχρι τον Δεκέμβρη θα φοράει nougat και θα είναι και πολύ πιο κάτω σε τιμή.Καλά τα τέσσερα εκατοστάρικα αλλά άλλο ο Κινέζος άλλο νούμερο 1 κατασκευάστρια εταιρεία στον κόσμο.

Darth

Καημένη συσκευή, αρκετά καλή έως πολύ καλή ότι αφορά το hardware (πέρα από άθλια μπαταρία) αλλά από θέμα λογισμικού πραγματικά έχουν ξεφύγει

Μάκης

@JohnWave Θα συμφωνήσω φίλτατε σε όσα λες, και θα προσθέσω ότι ακριβώς αυτή τη τακτική κάνω και γω! (ποτέ με το καλήμερα αγορά ναυαρχίδας ιδικά όταν μιλάμε για τόσο μεγάλες κατηγορίες που αγοράζουμε! είναι πολλά τα 800 και βάλε ευρώ για να έχεις τέτοια ηλίθια προβλήματα, δεν θα παίζουν και με το κόπο μου οι εταιρίες) Τώρα όσο αναφορά για τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν οι εταιρίες με τα updates δυστυχώς είναι μεγάλο θέμα και δεν βλέπω να κάνουν κάτι για να το διορθώσουν, τι να πω δεν καταλαβαίνω τι σκέφτονται πραγματικά.
Υ.Γ Λυπάμαι πραγματικά τα παλικάρια που έχουν στα χέρια τους ένα τόσο αξιόλογο smartphone όπως είναι το OnePlus 3 που αντικειμενικά δλδ έχει πολύ δυνατό hardware, και δεν είναι σε θέση να το δουλέψουν αξιοπρεπώς!! κρίμα άπλα.

Manolos

Το έχει πιάσει κανείς στα χέρια του από εσάς που λέτε ότι είναι τραγικό το op3? Να σχολιαζουμε απλά για να λέμε κάτι δείχνει καφενείο. Με 6 ώρες οθόνη είναι τραγική η μπαταρία? Έχετε δεί πως δουλεύουν οι εφαρμογές? Και τη φωτογραφίες τραβάει? Δεν θα σας πω σε ποιά ομάδα είναι μαζεμένοι οι κάτοχοι op3 και τη υποστήριξη υπάρχει για αυτό και εκτός xda. Είναι χάλια το τηλέφωνο παιδιά πάρτε samsung.

NtinosMD

Δηλαδη θα τους επεφτε ο κ@@@ς αν κανανε beta testing με preview builds ? Τη ρετσινια της κινεζιας μαλλον δεν θα τη ξεφορτωθουν ποτε εκει εις την Ανατολιν….

ge0kas

Διαθετω το oneplus3 εδώ και 6μερες, έρχομαι από HTC One M8.
Dash Charge: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ
Αυτονομία: ΚΑΚΗ
Οθόνη: ΜΕΤΡΙΑ
CPU,RaM: πάει ΣΦΑΙΡΑ, &έχει και μπόλικο χώρο.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Τρομερή
interface: ψεύτικο, χωρίς φανφάρες μεν, χωρίς γούστο δε
ήχος: ΚΑΚΟΣ και πολύ κακώς όμως .

Δεν θα έδινα πάνω από 380eur για αυτό.
Τελικά έδωσα 399.

Όσο για τα bugs. Στην προηγούμενη έκδοση 3.2.2 δεν εμφανίζεται κανένα από τα αναφερθέντα.
Άρα αγοράζεις σήμερα το κινητό, αν θες κάνεις update , αν δε θες κάθεσαι με τη ROM που έχει.
Τέλος, ή δοκιμή άλλων ROM είναι πανεύκολη και πιθανόν να μη γυρίσεις σε OxygenOS

Darth

@Manolos 6 ωρες οθονη βγάζει και 6 μιση με……… τέρμα φωτισμό κάτω wifi κλπ οταν χρειαστεί και πάει λέγοντας (και το s7 καημένο το οποιο λόγο amoled στο άσπρο του browsing έχει χειρότερη τα ίδια βγάζει με τέτοια χρήση)

για βάλε 4g τέρμα το φως να δεις ένα όμορφο 3 ωρες (αν είσαι τυχερός και έχει καλό σήμα στο 4g αν δεν έχει ούτε αυτα)
το εχει φίλος μου από την μέρα που βγηκε σχεδον (φαν ειναι)
ακομι και αυτός σαν fan το δεχεται ότι μπαταρια δεν αν και αυτός βολεύτηκε με power bank τωρα που ήμασταν στης διακοπές για τα καλά….. (εγώ δεν συμβιβάζομαι ομο με power bank και κουβάλημα καλωδίων κλπ μαζί)

κινιτο με μπαταρια κατω απο 3500 απλα δεν υφίσταται (πάντα μιλάω για σύγχρονα χαρακτηριστικά)

Manolos

Τώρα λέμε ότι θέλουμε??? Εγώ δεν μιλάω για το τη μου λένε οι άλλοι για το op3 λέω αυτά βλέπω στο δικό μου εδώ και 3 μήνες. Οθόνη σπάνια να παίξει φουλ και μόνο κάτω από τον ήλιο αφού στα 3/4 απλά σπέρνει. Μόνο wifi παίζει 7 ώρες οθόνη 5 ώρες μικτά και σκέτο 4g 4 ώρες οθόνη άνετα. Τώρα το πως δουλεύει ο καθένας το τηλέφωνο είναι σχετικό και πόσο του κρατάει. Εαν βάλεις 4g τέρμα φωτεινότητα και παίζεις asphalt θες 5 ώρες οθόνη? Λοιπόν όλα σχετικά. Όσο για ρομ απλά άπειρες το τηλέφωνο το φτιάχνεις όπως θες. Αν και η oxygen πηγαίνει μπάλα. 100 εφαρμογές να έχεις ανοιχτές δεν δείχνει ούτε μισό σημάδι lag. Και ξανά λέμε οποίον τον χαλάει υπάρχουν επιλογές για όλες τις τσέπες.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

καλημερα σας. εχω το onplus3 εδω και 3 μερες. το κινητο παει σφερα πολυ γρηγορο πολυ δυνατο. η οθονη του για εμενα ειναι μια χαρα. Παρολο που εχω και το s7 edge δεν βλεπω τρελη διαφορα. η μνημη μου του παντα ειναι με 3,5 γιγα ελευ8ερη, η εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο ανοιγουν σφερα.. δεν βλεπω κατι κακο πανω σε αυτην την συσκευη. το μονο κακο που βλεπω ειναι οτι το δινουν 400 ευρω ενω αλλες εταιριες με τα ιδια χαρακτιριστικα το δινουν 800.

TJL

Ειμαι κατοχος του οneplus 2 εδω και ενα χρονο κι ολα τα προβληματα εξαφανιστηκαν πριν 4-5 μηνες, οταν ξεφορτωθηκα το OxygenOS (περασα CM 13). Το κινητο σαν hardware ειναι TOP, δεν βρισκεις αλλο αντιστοιχου επιπεδου σε αυτη την τιμη, αλλα το λειτουργικο το προδιδει.
Συνισταται με 1000 στους… ψαγμενους, που εχουν διαθεση να το “πειραξουν”…

Δημητρης3

Εγώ έχω το κινητό κοντά ένα μήνα και με περασμένο το 3.2.4 και δν έχω κανένα πρόβλημα σε τίποτα.και μία χαρά μπαταρία αυτονομία έχω παρόλο που του πινω το αίμα.τωρα πως όλοι κτακρινετε απορω χωρίς καν να έχετε την συσκευή στα χέρια σας.μαλλον έχετε μετοχές στην σαμσουνγκ,μηλο και λοιπές..

Darth

@Manolos 3/4? μια τέτοια οθονη ε όχι είπαμε να απολαυσουμε την συσκευη να απολαυσουμε την οθονη της να απολαύσουμε την ταχύτητα της να απολαύσουμε το γρήγορο ίντερνετ οχι να σκάμε 400+ και να είμαστε περιορισμένοι

οσο για συσκευές μια χαρά με αυτή την χριση έβγαζε το note 3 5 ωρες και βάλε το g2 και αυτό
και το mate 8 χαλαρά με αυτή την χριση πάνω από 5 ωρες βαράει εδω το παλιο το s5 ήταν κοριφη σε αυτα

ειπαμε να λεμε και τα καλα να λαμε και τα στραβα

Makis

Μούφες τηλέφωνα έχετε και μούφα ρυθμίσεις και το παίζετε και ειδήμονες. Ορθογραφικά και σημεία στίξης όπου την πάρει. Βάλτε κάνα swipe να μάθετε τίποτε…

Manolos

Όλοι οι ειδικοί εδώ μαζεύτηκαν

Darth

@Makis και μονο που βάλαμε την νεκρή γλώσσα(ελληνικά) πολύ είναι

Makis

Για γράψ’ το αγγλικά αρχηγέ μου να σε δω, πολλοί λέτε ότι δουλεύετε και σε εταιρείες…άλλο γέλιο…

Αντιαριστερος

Προβλήματα σε One plus 3 , αλλά σε Oppo βγαίνουν προβλήματα…

Αντιαριστερος

Νεκρή γλώσσα τα Ελληνικά? ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ από τα καλύτερα ανέκδοτα

Darth

@Makis και ποιος σου ειπε οτι αγγλικά ειναι μητρική μου γλώσσα?

Σταθης

Γεια σας παιδια!

Εχω το one Plus 3 , εμενα μου αρεσει και τα προβληματα που λεει το παραπανω αρθρο δεν τα εχω , αντιθετα εχω και τουλαχιστον 5 ωρες sot και με full φωτεινοτητα οθονης παρολα αυτα οκ αυτα συμβαινουν απο συσκευη σε συσκευη ΣΕ ΚΑΘΕ εταιρια!

Ολα βγαζουν προβληματα οπως ειπανε και τα παιδια εδω πριν που τα αγοραζουν 8 μηνες μετα !

Ηθελα απλα να ενημερωσω πως υπαρχει ηδη μια αναφορα απο την ιδια την εταιρια σε ενα μελος του επισημου community της one plus για 3.2.5 για αυριο!

Ελπιζω να απαλλαγειτε απο τα προβληματα οσοι εχετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.