OnePlus 3T colette edition: Επίσημα η ειδική έκδοση με τιμή 479 ευρώ

Από πληροφορίες και teaser περιμέναμε ότι η OnePlus θα ανακοινώσει μια νέα έκδοση της ναυαρχίδας της. Τελικά το έκανε, αλλά δεν είναι το μπλε χρώμα όπως είχε αφήσει να εννοηθεί ή τουλάχιστον έτσι είχαμε πιστέψει. Πρόκειται για το OnePlus 3T colette edition, μια ειδική έκδοση σε μαύρο χρώμα από την οποία θα διατεθούν μόλις 250 κομμάτια.

Η ονομασία έρχεται από το ομώνυμο concept store στο Παρίσι, το οποίο είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για τα high-end και αποκλειστικά προϊόντα που λανσάρει. Ένα από αυτά θα είναι και η ναυαρχίδα της OnePlus.

H ειδική έκδοση του OnePlus 3T κυκλοφορεί με αφορμή τα 20α γενέθλια της μπουτίκ. Η OnePlus αναφέρει ότι είναι η πιο εντυπωσιακή συσκευή που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Στην πλάτη του smartphone έχει τοποθετηθεί το δημοφιλές colette logo.

Η διάθεση του OnePlus 3T θα γίνει αποκλειστικά από το colette στο Παρίσι με ενσωματωμένη μνήμη 128GB και τιμή στα 479 ευρώ. Οι πωλήσεις ξεκινούν 21 Μαρτίου 11 π.μ τοπική ώρα. Όσοι καταφέρουν να πάρουν στα χέρια τους την ειδική έκδοση, θα έχουν δώρο και ένα ζευγάρι ακουστικά OnePlus Bullets.

OnePlus 3T colette edition, OnePlus 3T colette edition: Επίσημα η ειδική έκδοση με τιμή 479 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
9gag

ωραιο το μαυρο. αθλιο το collete-logo (αν και γιαυτο εγινε η καμπανια). αν και μου αρεσει πολυ το 3T περιμενω το 4(ή 5-ας το πουνε οπως το θελουν)

μακαρι το νεο τηλ να βγει και σε αυτο το χρωμα.

Vai

Παρεπιπντοντως το 3T πηρε και Nougat 7.1.1 σημερα! Οι samsungακηδες που βρισκονται?

Neon

@Vai

Τι σχέση έχει άμα τα Samsung έχουν το latest android η όχι ας το βγάλουν πιο αργά αλλά να δουλεύει καλύτερα, δεν αλλάζει κάτι έτσι και αλλίος πιο πολύ για bug fixes και τέτοια είναι οπότε δεν χάνουμε κάτι.

Vai

@Neon Το γεγονος οτι ο ενας πληρωνει 800+ για συσκευη και ο αλλος 440.

sdaoulas

Vai
Ποσο χαζος. Ποσο κομπλεξ. ΕΛΕΟΣ.

Vai

Χαζος, κομπλεξ η η πικρη αληθεια? Αντιο σας κυριοι 😉

George T

Vai προσωπικά προτιμώ να έχω το καλύτερο hardware της αγοράς,ακόμα και ένα χρόνο μετά(camera,οθόνη,μπαταρία,κάρτα μνήμης,αδιαβροχοποίηση) παρά μια αναβάθμιση.Αυτή η ανάγκη για επίθεση σε εκείνους που διαλέγουν top of line συσκευές δείχνει αυτό ακριβώς,ανασφάλεια.Επίσης τι σας πιάνει τόσο μεγάλη αγωνία για τα updates?ειδικά στο oneplus λες και βλέπετε διαφορές,stock android είναι με άλλο όνομα,α! και μην ακούσω θέματα ασφαλείας γιατί γελάει ο κόσμος,early updates μόνο προβλήματα συμβατότητας σε apps δημιουργούν κυρίως.

Dimitris

Vai
Καλά τα λες φίλε δώσε πόνο. Τους πονάει η αλήθεια. Samsung s4 Root και iPhone se δεν προκειτε ποτέ να ξανά πάρω σαμσουνγ καλητερα να πάρω ένα τυγανη γιατί ψήνεις αυγά με τα σαμσουνγ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.