OnePlus 3T: Η ανανεωμένη ναυαρχίδα με Snapdragon 821 και όχι μόνο

Έπειτα από μια μακρά περίοδο φημών, διαρροών, αλλά και teasers από την ίδια την OnePlus, ανακοινώθηκε και επίσημα το OnePlus 3T. Αυτή είναι πλέον η νέα ναυαρχίδα ή αλλιώς “flagship killer” και έρχεται με σλόγκαν “A days power in half an hour”.

Το OnePlus 3T μοιάζει ακριβώς ίδιο με το OnePlus 3, έχει τις ίδιες διαστάσεις ενώ έχει προστεθεί ένα νέο χρώμα που ονομάζεται “Gunmetal”. Μέσα όμως έχουν γίνει κάποιες αλλαγές.

Μια από αυτές είναι ότι το OnePlus 3T φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821 2.35GHz, ο οποίος αντικαθιστά τον Snapdragon 820. Η μνήμη RAM παραμένει στα 6GB (και όχι 8GB που έλεγαν κάποιες φήμες), αλλά πλέον έρχεται σε δυο εκδόσεις με χωρητικότητα 64GB και 128GB (UFS 2.0).

Η κάμερα παραμένει ίδια στα 16 Μegapixel (Sony IMX 298), αλλά έχει προστεθεί κρύσταλλο από ζαφείρι για να είναι πιο ανθεκτική στις γρατζουνιές. Ωστόσο, η selfie κάμερα πήρε σημαντική βελτίωση. Ενώ το OnePlus 3 διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel με αισθητήρα της Sony, το 3T έχει 16 Megapixel κάμερα από τη Samsung. Ο αισθητήρας είναι ο Samsung 3P8SP, η κάμερα έχει phase detection autofocus και υποστήριξη για 1080p video στα 30fps.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που βελτιώθηκε είναι από τα πιο σημαντικά για όλους και είναι η μπαταρία. Το OnePlus 3T φορά μπαταρία 3400mAh, 400mAh περισσότερα από το OnePlus 3, άρα περιμένουμε βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας. Υπάρχει φυσικά υποστήριξη για 20W OnePlus Dash Charge, που υπόσχεται πολύ γρήγορο χρόνο φόρτισης. Παρά τις φήμες για Nougat, το κινητό τρέχει ακόμη Android Marshmallow.

Κατά τα άλλα, η οθόνη παραμένει στις 5.5 ίντσες Optic AMOLED με ανάλυση Full HD (1920×1080 pixels), οι διαστάσεις είναι 152.7×74.7×7.35 χλστ. και ζυγίζει 158 γρ. Διαθέτει USB 2.0, Type-C, Dual nano-SIM slot και υποδοχή ακουστικών 3.5 χλστ.

Τιμή και διαθεσιμότητα

H τιμή του OnePlus 3T στην Ευρώπη είναι 439 ευρώ για την έκδοση με χωρητικότητα 64GB, ενώ τα 128GB κοστίζουν 479 ευρώ. Η διαθεσιμότητα ξεκινά από 28 Νοεμβρίου. Στις ΗΠΑ θα γίνει διαθέσιμο από 22 Νοεμβρίου με τιμή 439 δολάρια και 479 δολάρια.

Δείτε το video:

oneplus 3t official, OnePlus 3T: Η ανανεωμένη ναυαρχίδα με Snapdragon 821 και όχι μόνο

oneplus 3t official, OnePlus 3T: Η ανανεωμένη ναυαρχίδα με Snapdragon 821 και όχι μόνο

oneplus 3t official, OnePlus 3T: Η ανανεωμένη ναυαρχίδα με Snapdragon 821 και όχι μόνο

oneplus 3t official, OnePlus 3T: Η ανανεωμένη ναυαρχίδα με Snapdragon 821 και όχι μόνο

oneplus 3t official, OnePlus 3T: Η ανανεωμένη ναυαρχίδα με Snapdragon 821 και όχι μόνο
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στεφανος

Δεν έπρεπε να βγει καν ή συσκευή. Έχει γίνει χαμός με τους χρήστες που αγόρασαν πριν λίγο καιρό το κανονικό.

stelios

Και για να το ξεχωρίσεις από το παλιό κολλάς ένα Τ από πισω

George

Άλλη μια εταιρεία που δεν σέβεται τους καταναλωτές της.

Γιώργος Χαρίτος

Απόλυτη κοροϊδία… Καλύτερα να μην παρουσίαζε σήμερα καινούργια συσκευή παραμόνο το Android 7 για το OnePlus3 και όλοι οι χρήστες της θα ήταν στα ουράνια! Μεγάλο ολίσθημα για μια νέα σχετικά εταιρεία…

DIMI

@Στεφανος αυτό που λες το κάνει κι άλλη εταιρία χωρίς παράπονα από τους φαν της και χωρίς στην ουσία να αλλάζει τίποτα, βλέπε 5,5c,5ce,6,6s,6c,a.b.c.d….. επειδή όμως μιλάμε για εταιρία που η σέβεται τους πελάτες της είμαι βέβαιος ότι κάποιο πρόγραμμα επιδότησης θα υπάρξει άλλωστε έχουν διάφορα 6 μήνες

Σταυρος Χρι

Και εγώ ασέβεια θα το θεωρούσα….

Almir

Ας πουμε ομως κ για το
τηλ οτι ειναι φοβερο…!

bill

θελω να ρωτησω το εξης
απο που κ ως που το κρινετε ως ασεβεια δλδ?
τι ειστε παιδακια που ζητανε οτι πιο καινουργιο βγει κ ετσι?
εγω εχω τον προκατοχο του 3Τ κ μαλιστα το εχω εδω κ 1 μηνα
εγω γτ δν το θεωρω ασεβεια ας πουμε?
δλδ πρεπει αναγκαστικα να βγαζει μονο μια συσκευη καθε χρονο για να μν προσβληθουν τα παιδακια?

Stathis

@bill γιατί ίσως μερικοί πχ το αγόρασαν μετα την διευκρίνηση από τον CEO τους πως θα παράγουν μία συσκευή το χρόνο?

geo pap

αν ηταν απο 5.2 και κάτω θα ήθελα να το πάρω τωρα,ούτε που περνάει απο το μυαλό μου!θα προτιμησω ένα s7 στα ίδια λεφτά και με τεράστιο nugat update συντομα

Πέτρος Π

Τι ακριβώς εννοείτε με τον όρο ασέβεια?? Υποβάθμισε με οποιονδήποτε τρόπο το προηγούμενο μοντέλο της?? Απλά έβγαλε και ένα νεότερο, με ελαφρά καλύτερα specs, που είναι το κακό με αυτό? Εξάλλου και οι δύο συσκευές είναι κορυφαίες, αν θυμάστε το OnePlus 3 βγήκε με καλύτερα χαρακτηριστικά από το S7, στην μισή τιμή! Πολλά μπράβο στην Oneplus, μαζί με την Huawei είναι οι δύο εταιρείες που έχουν ξεχωρίσει με την ποιότητά τους!

GN

Πολύ σωστά το είπες , “καλύτερα χαρακτηριστικά” (που δεν σημαίνουν καλύτερο τηλέφωνο στην πράξη γιατί είχε θέματα με την οθόνη και την κάμερα αλλά και με το optimization).

Akis

Αν είχα παρει το ΟΡ3 δεν θα μου άρεσε να βγει τώρα το ΟΡ3Τ. Εγώ θα προτιμούσα να είχε διαφορετική διάσταση (είτε 5″ ειτε 6+”) και θα ήμουν κομπλέ.

Γιώργος

439 ευρώ για Κινέζικο (έστω και upmarket κατασκευής) χωρίς καθόλου γνωστό brand name (αν εξαιρέσουμε το 1% των “ψαγμένων” το 99% δεν έχει ακούσει την εταιρεία αυτή ποτέ ξανά) και χωρίς σερβις/υποστήριξη στην χώρα μας δεν είναι ΛΙΓΟ υπερβολικό ποσό;

George Kalogeris

μακάρι να διορθώθηκε ΚΑΙ στα σημεία.
* ακριβή χρώματα στην οθόνη.
* καλύτερο ήχο

Kioses

@DIMI απλά πολλά ++++

nick2010

Τούμπανο smartphone, το μόνο που με χαλάει είναι η δυνατότητα επέκτασης χώρου με καρτούλα μνήμης (θα μπορούσε, αντί για μόνο dual sim tray να έδινε εναλλακτική με sim και mmc).

Κατ’ άλλα, ούτε ασέβεια βλέπω, ούτε τίποτα, νεώτερα μοντέλα της ίδιας συσκευής βγάζουν σχεδόν ΟΛΟΙ και δεν άνοιξε ρουθούνι, ας μην είμαστε υποκριτές, ούρε κλαψο… επειδή έχουμε ήδη στο χέρια μας το 3…. και τα δύο τηλέφωνα είναι φοβερά για όσους θέλουν τούμπανο android με απίστευτη τιμή.

Petros

Καλά χαλαρώστε με την ασέβεια. Και εγώ το πήρα το 3αρι πριν από δύο μήνες.

Η αναβάθμιση σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετά σημαντική για να με κάνει να μετανιώσω που το αγόρασα.

Η αλήθεια είναι όμως ότι μπορεί να βλάψει μελλοντικές πωλήσεις της με αυτή την κίνηση καθώς υποψήφιοι αγοραστές μπορεί να αναβάλλουν την αγορά του σε αναμονή κάτι καλύτερου σε ακαθόριστο χρόνο.

Γιώργος

@nick2010
Μπορείς να μας πεις που την βλέπεις την απίστευτη τιμή , 460 βγαίνει με τα μεταφορικά όταν πχ. το LG G5 έχει 360 ευρώ και το S7 έχει 470.

dialteo

Εγώ θα σταθώ περισσότερο στην τιμολογιακή πολιτική της. Αυτό που έκανε αγαπητή την Oneplus – το value for money- φαίνεται πως σιγά σιγά σβήνει. Από τα 269€ του oneplus one φτάσαμε στα 439€ του oneplus 3T.
Περίμενα τουλάχιστον να πέσει η τιμή του oneplus 3 που είναι εδώ και 6 μήνες στην αγορά και έχει πέσει το κόστος των υλικών του και να κρατηθεί η τιμή του ‘νέου’ 3Τ στα 399€.
Όλες οι ναυαρχίδες μετά απο 6 μήνες πωλούνται πολύ φθηνότερα (βλεπε galaxy S7 που πλέον το βρίσκεις με 470€, LG G5 στα 350€, ακόμα και iphone 7 στα 650€ μετά απο μόλις 2 μήνες στην αγορά)

bill

μαρεσει που σε αυτο το φορουμ μπαινει ο καθε ασχετος κ απλα ξεκιναει να γραφει ασυναισθητα
αλλα ελλαδα δν ειμαστε? αυτο ξερουμε κλτερα να κανουμε!!!
επειδη βρμ αφορητα να σχολιαζω το καθε ασχετο σχολιο θα σχολιασω μονο μερικα
@γιωργος αμα σε νοιαζει το brand name πηγαινε στην ιφονε τι δουλεια εχεις σε τετοιο ποστ?
οσο για το σερβις να σε ενημερωσω μπορει ναι μεν να μν εχει μαγαζια για σερβις (οφισιαλ τουλαχιστον) πρακτικα θες ενα οφισιαλ σερβις μαγαζακι μονο για hardware βλαβη που ανετα στο φτιαχνει κ ενα μαγαζι με γενικες επισκευες κινητων αμα ειναι software δν χρειαζετε καν να το πας πουθενα αραζεις σπιτι σου κανεις μια τηλεδιασκεψη με εναν τεχνικο της εταιριας κ gg wp (το χω κανει αυτο αρα ξερω τι λεω)!!
και οσοι λετε ακομα για ασεβεια πηγαινετε να παιξετε με τα αυτοκινητακια σας στο δωματιο κ αφηστε τα φορουμ!!!

thanasis

δεν εχω iphone αλλα προτεινω να μην συγκρινουμε την apple με την one plus.
ειναι διαφορετικες κατηγοριες μονο και μονο απ το ευρως των συσκευων και διαθεσιμων πορων.

γενικα πολυ καλη η προσπαθεια της oneplus; ετσι ωστε να ανταπεξελθει στις συσκευες με 821 που θα ερθουν στους επομενους 9 μηνες.. φυσικα θα προτιμουσαμε μεγαλυτερες διαφοροποιησεις απο μια εταιρεια που συνηθως βγαζει ΕΝΑ τηλεφωνο το χρονο.. αλλα ενταξει.. καλη ναβαρχιδα για τα φραγκα..

Γιώργος

@bill
Για να στο κάνω πιο λιανά να το καταλάβεις (πιστεύω ότι είναι θέμα κατανόησης απλών πραγμάτων):
Έχει σερβις/υποστήριξη στην Ελλάδα; ΟΧΙ
Είναι όνομα (όπως Samsung , LG , Huawei κτλ) στην αγορά; OXI
Κοστίζει το ίδιο ή παραπάνω από καλύτερα κινητά;NAI
Αν θέλεις να απαντήσεις γράψε επί του θέματος , ποιος είναι άσχετος ή όχι ας το κρίνουν όσοι διαβάζουν τα σχόλια.

bill

@Γιωργος
χ0αχ0αχ0αχ0αχα0χ0α0χα0χα
ασ μεινω στο θεμα κ ασ μην σχολιασω τα ασχετα σχολια
θα μεινω στο κυριως
για πες μ φιλτατε πιο ειναι κλτερο στα ιδια λεφτα?
οχι οτι με νοιαζει γτ ξερω πολυ καλα οτι το “κλτερο” ειναι σχετικο αλλα απλα απο περιεργια να δω τι θα πεις

George

@bill
Ποιο fan boy πεθαινεις.
Επι του θεματος αν και σκεφτομουν να αγορασω το +3, με αυτην την κινηση τους (ουσιαστικα ακυρωνουν το προηγουμενο κινητο τους) δεν θα τους προτιμησω ποτε.
Ναι αποτελει ασεβεια και ηθικο εγκλημα απεναντι των πελατων της.

bill

@george
μαλλον το χει το ονομα!!!
ποτε δν ημουν fanboy για καμια εταιρια και ουτε προκειτε να γινω
και να θελα δλδ δν γινετε αμα αλλαζω εταιρια καθε χρονο οπως κανω αρκετα χρονια τωρα!!!
τεσπα,
απο ποτε το να λες τα δεδομενα που ξερεις με βαση αυτα που βλεπεις απο κατι που εχεις στα χερια σου κ εχεις ζησει αντι να λες οτι σ κατεβει στο αδειο κεφαλι θεωρειτε “φανατισμος”?

Dimitris

@bill Όχι και ηθικο έγκλημα φιλε μου. Δεν έκανε και τίποτα τα μεγαλα brands δεν κάνουν. Όταν σου βγάζουν στην αγορά μαζί δλδ S7 και S7 Edge, ποιά είναι η διαφορά???

@dialteo Δυστυχώς έχεις δίκιο για την τιμολογιακή πολιτική. Ακόμα και τα ΖΑΡΑ και τα PULL & BEAR στην αρχή ήταν φτηνομάγαζα και τώρα για χειροτερης ποιότητας ρουχα οι τιμές έχουν πάρει τον ανήφορο. Κανόνας της αγοράς.

KostasB

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώγεστε..
Το κινητό είναι κορυφη για τα λεφτά του.
Τι το καλύτερο έχουν να προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρείες σε αυτά τα χρήματα; Όνομα; Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Εγώ έχω το OP2 και δεν θα το άλλαζα με το OP3. Τώρα με το 3T θα το έκανα αν είχα τα χρήματα.
Ούτε θα πήγαινα σε G5 που είναι πιο φθηνό, σχετικά καλό αλλά όχι με τόσο καλή οθόνη σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, ούτε σε S7 Edge που είναι ακριβότερο και έχω “χορτάσει” από TouchWiz. Ωραία τα καλούδια του αλλά δεν..
Για μένα πολύ καλή επιλογή για φέτος το HTC 10 αν είχε amoled οθόνη και έπεφτε λίγο πιο γρήγορα η τιμή του θα ήταν ακόμη καλύτερη επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.