OnePlus 3T: Ουρά από fans έξω από κατάστημα στη Μ. Βρετανία

Οι ουρές έξω από καταστήματα για την αγορά ενός smartphone είναι μια εικόνα την οποία έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε εδώ και χρόνια από τους fans της Apple (και όχι μόνο). Ωστόσο είναι εντυπωσιακό που κατέφερε και η OnePlus να κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για τη Μ. Βρετανία και το κατάστημα της O2, το οποίο πραγματοποίησε pre-launch event την περασμένη εβδομάδα για το OnePlus 3T και προς έκπληξη πολλών, η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από το αναμενόμενο. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που ένα smartphone της OnePlus μπαίνει σε τόσο μεγάλο κατάστημα λιανικής στη Μ. Βρετανία.

Η OnePlus είναι αρκετά αναγνωρίσιμη σε όσους ασχολούνται αρκετά με τα smartphones, αλλά διαθέτει μόνο online τα μοντέλα της και δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό. Ωστόσο, η ουρά περίπου 100 ατόμων έξω από το O2 store, θύμισε κάτι από Apple. Βεβαίως, δεν αρκεί μόνο ένα κατάστημα για να γίνει αναγνωρίσιμη σε περισσότερο κόσμο.

Tο OnePlus 3T ξεκίνησε να γίνεται από σήμερα διαθέσιμο από τα online καταστήματα της OnePlus σε ευρωπαϊκές χώρες. Η τιμή του είναι στα 439 ευρώ για την έκδοση με χωρητικότητα 64GB και 479 ευρώ για τα 128GB. Το OnePlus 3T είναι η βελτιωμένη έκδοση του OnePlus 3 με Snapdragon 821 και ίδιο design.

oneplus 3t line in uk, OnePlus 3T: Ουρά από fans έξω από κατάστημα στη Μ. Βρετανία

oneplus 3t line in uk, OnePlus 3T: Ουρά από fans έξω από κατάστημα στη Μ. Βρετανία

oneplus 3t line in uk, OnePlus 3T: Ουρά από fans έξω από κατάστημα στη Μ. Βρετανία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λ L Ξ X

Χαχαχαχα
Πόσα τους πλήρωσε;

Pit

Σιγά μη τους πλήρωσε. Πάρε oneplus και θα καταλάβεις. Φυσικά ο λόγος που δημιουργείται και αυτός ο ντόρος είναι τα θέματα διαθεσιμότητας που έχει το OnePlus λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων παραγωγής.

Gvirginia

@nikolakis
Μπράβο μάτι… Μπόρεσες και είδες ότι όλοι έχουν το OP3 και πάνε να το αλλάξουν με το OP3T?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.