OnePlus 3T: Σταματά η διάθεση από 1η Ιουνίου στην Ευρώπη

, OnePlus 3T: Σταματά η διάθεση από 1η Ιουνίου στην Ευρώπη

Η OnePlus έχει στα σκαριά την επόμενη ναυαρχίδα της OnePlus 5, η οποία θα ανακοινωθεί μέσα στο καλοκαίρι και μεταξύ άλλων θα διαθέτει τον top επεξεργαστή Snapdragon 835. Όσο πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση, η εταιρεία φαίνεται να θέλει να έχει την προσοχή της μόνο σε αυτό.

Γι αυτό ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την διάθεση του OnePlus 3T. Υπάρχουν διαθέσιμα μόνο λίγα κομμάτια του OnePlus 3T και όποιος το θέλει μάλλον πρέπει να βιαστεί. Το ίδιο ισχύει και για το OnePlus 3 που είναι λίγο πιο παλιό.

Στο επίσημο forum της η OnePlus έγραψε: “This is the last call to buy the OnePlus 3T before stock runs out. Only a few devices are left in our warehouse, so purchase yours before time runs out at onepl.us/3T”.

Αργότερα επιβεβαίωσε πως το OnePlus 3T θα είναι out of stock σε Μ. Βρετανία και την υπόλοιπη Ευρώπη, από 1η Ιουνίου.

Μπορεί οι πωλήσεις να σταματούν, όμως η OnePlus υπόσχεται περισσότερα software updates και υποστήριξη στα OnePlus 3 και 3T.

, OnePlus 3T: Σταματά η διάθεση από 1η Ιουνίου στην Ευρώπη

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Δες τη κάνουν οι βλακες για να πουλήσουν!!

nikos7

Καλυτερα μιας και το ιδιο σου το τηλεφωνο τα κινεζομαγαζα το πουλανε φτηνοτερα!! ξεφτιλες ταλιροφονιαδες

Vai

Η τελευταια προταση πολυ φοβαμαι οτι δεν στεκει και πολυ παντως. Αν λαβουμε υποψιν τα OP2 και Χ που δεν ειδαν ποτε Nougat, καλυτερα να κραταμε μικρο καλαθι για τις υποσχεσεις τους περι υποστηριξης και software updates.

bill

@nikos7
φανταζομαι μπαινεις σε πολυ εμπιστα μαγαζια και το βρισκεις φτηνοτερα
Iq -5?

@Vai
κρινε απο οτι θες
εμεις οι κατοχοι θα κρινουμε απτο οτι ειμασταν οι πρωτοι περα των google phones που πηραν την 7 και 7.1.1 οταν ολοι οι αλλοι ετρεχαν 6 ακομα
αλλα και ως κατοχοι ξερουμε οτι το κομιουνιτι ειναι τοσοοο τεραστιο που θα εχουμε το τελευταιο αντροιντ ειτε το δωσει η 1+ ειτε οχι και με την συγκαταθεση της 1+ μιας που δν χανει ουτε την εγγυηση ουτε τπτ

Vai

@bill κατοχος του One Plus 3T ειμαι και εγω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την συσκευη σε ολους τους τομεις. Ναι συμφωνω πως πηραμε νωριτερα απ ολους την 7 και τωρα την 7.1.1, αλλα αυτο δε σημαινει πως θα παμε και παρακατω. Μακαρι να δωσει και Android O αν κα το βλεπω απιθανο!

Επειδη δεν ειμαι οπαδος καμιας εταιριας, αν ακολουθησει την ιδια τακτικη με τα προηγουμενα μοντελα της που τους εδωσε ενα major android update και μετα παπαλα, θα με απογοητευσει παρα πολυ. Σιγουρα θα υπαρχει σε εξελιξη το Hydrogen OS παραλληλα η και οτι αλλο κινειται στο XDA, αλλα και παλι πρεπει να λαβουμε υποψιν μας το ποσο “τρυπιες” ειναι οι custom roms του XDA απο θεματα ασφαλειας. Ειδικα αν σκεφτεις οτι μπορει να δινεις στον καθε Ινδο developer ολα σου τα δεδομενα!

Γιώργος Μι

Θα γελάω για πάντα με το ποσό βλάκας νιώθω που τους έδωσα τα χρήματα μου

KostasB

Εγώ πάντως δεν θα μετανιώσω ποτέ την αγορά του OP2. Μαζί με το iPhone 4S που είχα κάποτε είναι από τα καλύτερα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου από θέμα προβλημάτων. Με τα Samsung είχα μια ζωή προβλήματα, είτε αυτά είναι hardware είτε software.
Όσον αφορά τα 3/3Τ πιστεύω ότι η OP θα συνεχίσει να δίνει updates αλλά όχι τόσο συχνά όσο τώρα. Το beta πρόγραμμα ίσως να το σταματήσει για χάρη του OP5 που έρχεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.