OnePlus 3T: Εξαντλήθηκε παγκόσμια η ειδική έκδοση Midnight Black

oneplus 3t midnight black, OnePlus 3T: Εξαντλήθηκε παγκόσμια η ειδική έκδοση Midnight Black

Το OnePlus 3T είναι διαθέσιμο στο κοινό από τον περασμένο Νοέμβριο και έχει εντυπωσιάσει με τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του. Η εταιρεία εκμεταλλεύτηκε την αυξημένη ζήτηση για το smartphone και πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας περιορισμένης έκδοσης σε χρώμα Midnight Black.

Πλέον, τα συγκεκριμένα 3T μοντέλα αποκτούν συλλεκτική αξία, αφού η OnePlus ανακοίνωσε πως το απόθεμα τελείωσε παγκόσμια.

Μέχρι και πριν λίγα εικοσιτετράωρα, οι μόνες αγορές που διέθεταν ακόμα το Midnight Black OnePlus 3T ήταν εκείνες του Hong Kong και του Ηνωμένου Βασιλείου. Το ολικό ξεπούλημα ήταν κοντά και πριν λίγο η OnePlus γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στον επίσημο Facebook λογαριασμό της το οριστικό τέλος του αποθέματος. Για την ιστορία, ο Κινέζος κατασκευαστής είχε ως αρχικό του πλάνο την κυκλοφορία του OnePlus 3 (το περασμένο καλοκαίρι) σε μαύρο χρώμα (μεταξύ άλλων), αλλά λόγω προβλημάτων στην παραγωγή η συσκευή έγινε διαθέσιμη σε δύο χρώματα, τα Graphite και Soft Gold.

Όσοι αποσκοπούσαν στην αγορά της Midnight Black έκδοσης του 3T, τώρα οι επιλογές τους είναι τα μοντέλα Gunmetal και Soft Gold. Βέβαια, με την ανακοίνωση του νέου εκπροσώπου της εταιρείας να είναι προ των πυλών, τον οποίο οι φήμες θέλουν να ονομάζεται OnePlus 5, δεν είναι απίθανο να δούμε ξανά το όμορφο μαύρο χρώμα ως διαθέσιμη επιλογή. Άλλωστε, η ζήτηση για το μαύρο 3T ήταν πολύ μεγάλη, πιστοποιώντας την διαχρονικότητα που έχει το κλασικό χρώμα στα smartphones, όσες άλλες εκδόσεις και αν υπάρχουν. Ας ελπίσουμε πως το OnePlus 5 θα έχει και εκείνο μια Midnight Black έκδοση, αυτή την φορά με αρκετά μεγαλύτερο απόθεμα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

καλό κόλπο δημοσιότητας, φτιάχνει ειδική έκδοση και κατασκευάζει λίγα κομμάτια και μετά από λίγο καιρό ανακοινώνει ότι έχει ξεπουλήσει!!!

αξιόλογη και επιτυχημένη συσκευή, αλλά αυτά τα κολπάκια είναι κουραστικά!

Γιώργος Μι

Same ol’
Or
Shame all
???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.