OnePlus 3T vs iPhone 7 Plus: Speed test video

Το iPhone 7 Plus, η μεγαλύτερη έκδοση της φετινής ναυαρχίδας της Apple, έχει αναμετρηθεί σε speed tests απέναντι σε διάφορες top συσκευές και φαίνεται πως παίρνει την πρωτιά.

Αυτή τη φορά μπαίνει απέναντι στο iPhone 7 Plus η ανανεωμένη έκδοση της ναυαρχίδας της OnePlus, το OnePlus 3T. Το OnePlus 3T φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821 2.35GHz αντί για Snapdragon 820 και 6GB RAM

Στο speed test απέναντι στο iPhone 7 Plus, το OnePlus 3T αρχικά φαίνεται να παίρνει το προβάδισμα. Όμως όταν πέφτει πάνω στο Photoshop τα βρίσκει σκούρα με αποτέλεσμα το iPhone να ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο σε 1 λεπτό και 15 δεύτερα, ενώ το OnePlus 3T σε 1 λεπτό και 33 δευτερόλεπτα.

Στον δεύτερο γύρο, το OnePlus 3T έδειξε πόσο γρήγορο είναι. Τα animations και η μνήμη RAM 6GB φαίνεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να ολοκληρώσει τον δεύτερο γύρο σε 1 λεπτό και 59 δευτερόλεπτα. Το iPhone 7 Plus χρειάστηκε 1 λεπτό και 47 δεύτερα.

Δείτε το video:

OnePlus 3T vs iPhone 7 Plus, OnePlus 3T vs iPhone 7 Plus: Speed test video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Προσωπικά προτιμώ μια συσκευή που έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα και γρήγορη φόρτιση ( πχ Galaxy S7) από μια συσκευή που ανοίγει τις εφαρμογές κάποια δευτερόλεπτα γρηγορότερα. Μπράβο στην Apple για την ταχύτητα αλλά παραμένει πίσω σε όλους τους άλλους τομείς.

Nikos

@JohnWave
Ακριβως αυτο σκεφτομαι

txds

μπραβο και στις δυο εταιρειες.
ο λογος που βγαζω το καπελο στην apple ειναι οτι αυριο αν θελει βαζει καλυτερες καμερες , οθονες και γρηγορες φορτισεις .( αντε να δουμε ποτε)
ολοι οι αλλοι δεν 8α μπορεσουν να φτιαξουν ενα τοσο γρηγορο και ομαλο λειτουργικο ,δυστυχως αυτο εχουμε δει προς το παρων.

Πέτρος Π

@JohnWave : Αν θέλεις συσκευή με αυτά που λες πηγαίνεις σε Lumia 950, όχι σε S7… Η κάμερά του και η οθόνη του είναι πολύ μπροστά…

@txds : Στη σύγκρισή σου φαίνεται ότι έχεις ξεχάσει τα Windows phone, τα οποία είναι το ίδιο ομαλά τουλάχιστον με το IOS, αλλά πολύ πιο όμορφα και λειτουργικά με τα live tiles…

Στο θέμα μας, και τα δύο κινητά είναι κορυφαία… Αυτά τα τεστ πραγματικά δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης, αφού σε καθημερινή εμπειρία χρήσης δεν υπάρχει καμία διαφορά αν ανοίγει μια εφαρμογή μερικά δέκατα του δευτερολέπτου γρηγορότερα…

tester

Διπλάσια τιμή για να ανοίγει πιο γρήγορα το photoshop…οκ. Πάντως άλλα τεστ έβγαλαν πιο γρήγορο το OnePlus, όχι οτι σημαίνει κάτι.
Και τα δύο κινητά είναι σφαίρα αλλά η σχέση τιμής-προιόντος του OnePlus είναι ασυναγώνιστη

alexis touba

Αρχησε και η one plus τις φουστιες με ιδια συσκευη με πιο γρηγορο επεξεργσμαστη και ραμ ακομα δεν εβγαλε το αλο.Καλες συσκευες και οι δυο ειδικα για το iphone οφειλω να πω οτι επιτελους η apple εβγαλε μια συσκευη της προκοπεις που σκοτωνει γιατι μεχρι τωρα κοροιδευε το κοσμο και παντα την εκραζα.Καλιο αργα παρα ποτε ανετα θα χτυπουσα iphone7 plus αν ειχα λεφτα η το galaxys7 edge που για μενα ειναι οτι καλυτερο υοαρχει εκει εξω.

James

Με το που πάτησα play και είδα τον συγκεκριμένο τύπο, το εκλεισα. Αναρωτιέμαι, μόνο αυτός κάνει speed tests σε όλο το YouTube;

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ή την τιμή των δύο συσκευών, αυτά τα τεστ δεν έχουν κανένα νόημα. Όποιο κινητό έχει σύγχρονο επεξεργαστή και πάνω από δύο γιαγα ραμ, είναι γρήγορο. Μερικά δευτερόλεπτα πάνω ή κάτω για να ανοιξεις καμία εικοσαριά εφαρμογές, δε λένε τίποτα.

Theo

Οι περισσότεροι παινεύετε την apple και το IOS και δεν μένετε σε κάτι σημαντικό. Το 99% των εφαρμογών είναι γραμμένες στο IOS και απλά μεταφέρονται στο αντρόιντ. Μετά πως να μην ανοίγει το photoshop πιο γρήγορα. Το αντρόιντ έχει κάνει άλματα και το θεωρώ ισάξιο με το IOS, όμως δεν γίνεται καμία συσκευή αντρόιντ να μην μπορεί να ανοίξει εφαρμογές όπως είναι τα παιχνίδια, που στο IOS ανοίγουν σε 2 δευτερόλεπτα π.χ. ενώ στο αντρόιντ κάνει 12 δεύτερα και να φοράει καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη κάμερα κ.τ.λ.

A. Em

Εγώ που ειχα lumia πάντως, δεν είμαι τόσο πολύ ενθουσιασμενος . Τώρα που πέρασα σε s7edge, κατάλαβα τι έχανα τόσα χρόνια στα WP. Κι αυτό ς πριν δύο μήνες κι εγώ αυτό νόμιζα. Ότι είναι τα καλύτερα Και ειδικά, οθόνη κάμερα και ελευθερία και πλούτο λογισμικού , είναι ιεροσυλία να τα συγκρίνουμε με συσκευές σαν το s7 η το Mate 8 και αλλα.

Παναγιώτης

@Theo πες τα ρε φιλε !!!
ετσι ακριβως ειναι γι αυτο και δεν εχουν νοημα αυτα τα τεστ.
και να μην τα εχουν περασει απο iOS σε Adnroid, η γλωσσα προγραματισμου objective c(iOS) ειναι τραγικα πιο γρηγορη απ την java (Android). οπότε τζάμπα κάνετε αυτά τα τεστ.
Και τα δυο κινητα ειναι κορυφαια, το καθένα στο έιδος του

Παναγιώτης

Έχω και ios k window k Android. Πλέον το ios μου φαίνεται βαρετό. Επίσης έχω κ oneplus 3 και s7 edge. Το s7 το έχω μόνο για ξυπνητήρι το πρωί. Δεν λέω καλό κινητό με πολύ καλύτερη κάμερα σε σχέση με το oneplus. Δουλεύω όμως το oneplus ποιο πολύ. Όμορφη συσκευή όμορφη οθόνη γρήγορο πολύ γρήγορο.. Για τα 400 ευρώ που το πήρα απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Τώρα αν το iPhone ανοίγει ποιο γρήγορα το photoshop δε με ενδιαφέρει καν. Ποιος όμως δουλεύει photoshop στο κινητό; έλεος βρε κόσμε..

lsantas

Γενικα αποφευγω να ξεκιναω flames αλλα ρε Παναγιώτη έχεις το s7 για να ξυπνάς το op3 για κλήσεις το iphone για παιχνίδια και το wm για να κανεις τι?? …. Πάρε και ενα garmin για gps..

Παναγιώτης

lsantas όχι τίποτα από όλα αυτά που λες. Γενικά από Apple έχω αρκετά προϊόντα της. (iMac ipad iPhone). Το τελευταίο μου iPhone ήταν το 5. Από τότε δεν πήρα ξανά συσκευή Apple. Μετά το iPhone 5 πήρα ένα LG G2 μετά το LG g3 και από windows Nokia lumia 1020 και ένα που δε θυμάμαι πλέον. 🙂 μετά πήρα s6 edge και μετά s7 edge. Δεν θα πω ότι είναι χάλια κινητά. Αντιθέτως είναξ αρκετά καλά. Πρόσφατα πήρα και το oneplus3 και κόλλησα με αυτό. Με βολεύει πλέον ότι έχει δύο κάρτες. Πράγμα που η Samsung δεν το έχει στο s7. Επίσης το edge δε με βολεύει από θέμα αφής. Πατάει πολύ εύκολα από πλάγια. Γενικά άλλαξα αρκετά κινητά. Μαλακια μου. Σαν παιδί και εγώ τότε έπαιρνα ότι νέο έβγαινε. Πλέον ένα oneplus καλύπτει της ανάγκες μου.

Joni

oneplus 3t vs iphone 7 plus yourtechgide
Και δεν ειναι μονο το 3T…τα συμπερασματα δικα σας..

lsantas

Το 1020 το έχω και εγώ τέτοια κάμερα δεν έχει ξαναβγεί σε κινητο εν ετη 2016 κρίμα που δεν είχε εξέλιξη 1/1.5″ sensor size , carl zeiss οπτικά.. Κρίμα πραγματικά..

Mpidis

Στην ουσία λοιπόν το i7 είναι πιο γρήγορο μονο στα παιχνίδια. Στις εφαρμογές τρώει σκόνη. Αρα αχρειαστο. Ποιος ανοίξει 5 παιχνίδια σε λιγα δευτερόλεπτα 😀 Ενω εφαρμογές ανοιγοκλεινεις ολη την ωρα. Και στο multitasking το one ➕ τα σπάει.

petros

Κινεζομαχιες, καταντια για Apple σε λιγο θα την κοντραρουν με Gionee, elephone, xiaomi, meizu κλπ,.

Παναγιώτης

Έλα βρε petro τι μας λες και εσύ; που φοράς Adidas από κινα που έχεις iPhone συναρμολογουμενο στην Κίνα, και ένα σορό αλλά πράγματα από Κίνα. Ελεος βρε παιδί τι κολλήματα έχετε με τα κινέζικα; είπαμε το iPhone είχε την πρωτιά μέχρι και το iPhone 5. Από εκεί και πέρα το έχασε το παιχνίδι. Δεν είναξλι τυχαίο ότι η Huawei είναι 3 κατασκευαστρια κινητόν.

Nt, z

To τεστ που κάνει ο τύπος είναι το πιο άκυρα και αστηριχτα . Και αφορούν μόνο παιχνίδια που είναι γραμμένα σε ios εξ ου και το αποτέλεσμα . Οποιοσδήποτε προγραμματιστης τα βλέπει, βάζει τα γέλια.

Giannis

Κατοχος s7 edge το μονο καλητερο π βλεπω στο s7 απο το iphone ειναι η οθονη τπτ αλλο.εχει φιλος μ το iphone 7plus τ βαλαμε διπλα καλητερη φωτογραφικη εχει τ 7plus παιδια..κ στην μπαταρια καλητερο κ στο σημα καλητερο κ στο wifi καλητερο παντου..μν ακουω οτι ν ναι..ο καθενας γραφει οτι θελει εδω χωρις ν γνωρισει επισης ειχα πριν κ το s6 edge..για ν βρω σημα wifi με το s7 πρεπει ν ειμαι διπλα στο ρουτερ..ετσι ειναι τ καλα κινητα ;που ζεστενεται νομιζεις ειναι καλοριφερ..υπερτιματε μ φενεται τ σαμσουνγκ παρα πολυ χωρις ν γνωριζεται.η φωτογραφικη π εχει το s7 edge π λετε οτι βγαζει τν καλητερη φωτο ετσι τ διχνει η οθονη γτ εχει την καλυτερη οθονη αυτα γτ δν τ λετε;πια καλητερη φωτο γτ εγω βλεπω αλλα..μ τς αλιομενες φωτο π βγαζει τ s7 edge π νομιζεις οτι βαζεις μεικαπ αντε τωρα ολλοι γραφουν οτι ν ναι χωρις ν εχουν δουλεψει αλλα κινητα κ λενε τα σαμσουνγκ ειναι τ καλητερα.δν γνωριζουν τπτ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.