OnePlus 3T: Εμφανίστηκε στο Oppomart με τιμή 499 δολάρια

Παρόλο που το OnePlus 3T δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη επίσημα, το ηλεκτρονικό κατάστημα Oppomart φαίνεται να ξέρει την τιμή του, αφού δημιούργησε από τώρα ειδική σελίδα για το νέο smartphone της OnePlus.

Το Κινεζικό Oppomart έχει βάλει στον κατάλογο των προϊόντων του το OnePlus 3T με τιμή στα 499 δολάρια. Προηγούμενες φήμες, έκαναν λόγο για μια τιμή η οποία θα είναι μεγαλύτερη κατά 80 δολάρια, από την τωρινή ναυαρχίδα της OnePlus, η οποία κοστίζει περίπου 400 δολάρια.

Παρόλο που η συσκευή είναι στο website του Oppomart, δεν υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας, αφού το τηλέφωνο δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα. Στην σελίδα του προϊόντος, το Oppomart έχει συμπεριλάβει και μερικά από τα specs του OnePlus 3T.

Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά ενδέχεται να μην είναι ακριβή . Συγκεκριμένα αναφέρει ότι το OnePlus 3T θα έχει 5.5 ιντσών οθόνη, ανάλυσης 1080p και πίσω κάμερα στα 16 megapixel.

Η μπροστινή κάμερα θα είναι στα 8 megapixel, με την συσκευή να έχει και fingerprint scanner κάτω από το home button. Ο επεξεργαστής θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 821, θα έχει 6GB RAM και 64GB εσωτερικής μνήμης. Δεν υπάρχει καμία αναφορά στην μπαταρία.

Το OnePlus 3T, θα έρχεται και με τεχνολογία Dash Charge και Android. Στο site δεν γίνεται συγκεκριμένη αναφορά για το Android 7.0, αλλά αναφέρει ότι θα έχει «official Oxygen OS based on Android».

OnePlus 3T price Oppomart 500 dollars chinese e-shop, OnePlus 3T: Εμφανίστηκε στο Oppomart με τιμή 499 δολάρια

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Είδα κάπου στο internet ότι θα βγει και με 8gb ram. Ο καιρός που θα έχουμε το κινητό και για προσωπικό υπολογιστή είναι κοντά ( για ελαφριές εργασίες εννοείται ).

Πέτρος Π

@Αλέξανδρος : Αυτό που λες υπάρχει ήδη με τα Windows phone… Τώρα με τα 10άρια ουσιαστικά έχεις τις ίδιες εφαρμογές και την ίδια εμπειρία τόσο στον υπολογιστή , όσο και στο κινητό… Και δεν χρειάζονται 15 gb μνήμης, απλά καλός προγραμματισμός και όραμα.. Τα πολλά gb που αναφέρεις ουσιαστικά χρειάζονται στις συσκευές με android λόγω κακού προγραμματισμού..

Αλέξανδρος

@Πέτρος μη λες ότι να ναι. Η μεγάλη ram την θέλεις για multitasking. Με το continuum της Ms είναι μια βλακεία και μισή γιατί έχεις μια εφαρμογή στο προσκήνιο ( άσχετα αν unirversal και παίρνει την μορφή desktop όταν το συνδέεις με την οθόνη ).
Με το android κάνεις πολλά περισσότερα ( εφαρμογές σε παράθυρα, spleet to screen, τρέχουν τα πάντα στο παρασκήνιο κ.τ.λ. ) και με το παλιό μου κινητό το Lg g pro με 2 gb ram το είχα τεντώσει.
Γι’ αυτό άσε τα περί κακού προγραμματισμού. Τα 8gb θα τα βάλει η One plus μόνο για ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ΚΑΘΑΡΑ ( ή αλλιώς “ΚΡΑΧΤΕΙ” ).

Αυτό που μένει φίλε @Πέτρο είναι να αλλάζει το Ui όταν συνδέεται με οθόνη και να μετατρέπεται σε desktop ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΗΜΙΜΕΤΡΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ PC ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Τότε ναι “όντως το κινητό θα μπορεί να αντικαταστήσει τα pc” σε κάποιο βαθμό.

Πέτρος Π

@Αλέξανδρος : Το laptop μου έχει 3 gb μνήμη RAM και μπορεί να τρέχει ταυτόχρονα 15 εφαρμογές… Οπότε τα 6 και τα 8 gb στα android είναι υπερβολικά χωρίς κανένα λόγω ύπαρξης αν κάνουν οι προγραμματιστές σωστά τη δουλειά τους… Από τις εταιρείες ουσιαστικά μόνο η Microsoft είναι αυτή που κάνει άλματα προς την ενοποίηση των συσκευών.. οι υπόλοιποι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου… χαχα!

Demis

@Πέτρος Π

αυτή την στιγμή είμαι σε ενα pc με w10

εχω ένα player ανοιχτό που παιζει radio
εχω skype/viber να τρέχουν
torrent
idm στο standbuy mode
εχω Browser ανοιχτό και μεσα εχω καμία 30 καρτέλες

ουσιαστικά τπτ ιδιαίτερο απλα χαλάρωση

5,8 gb ram usage βαραει και τα 3,8 gb μονο το browser

που να εβαζα και καμια δουλεια να γινεται απο πισω……. και τα 32 που εχω εχει τυχη να μην φτανουν

ειπαμε…………. να λεμε κατι .. να συνγρινουμε χρισεις αλλα δεν ειναι ολος ο κοσμος “ειμαι facebook”…………

Πέτρος Π

@Demis : O Darth είσαι και άλλαξες nick? Φίλε οι 30 καρτέλες που λές ανοιχτές στον browser δεν είναι χαλάρωση, είναι βλακεία, και λογικό είναι να σου τραβάει τόση μνήμη! Δηλαδή σου χρειάζεται να έχεις 30 καρτέλες ανοιχτές?? Έλεος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.