OnePlus 4: Έρχεται Ιούνιο – Ιούλιο με Snapdragon 830 3.0GHz;

Οι πληροφορίες θέλουν την OnePlus να ετοιμάζει την κυκλοφορία του OnePlus 3T, το οποίο αναμένεται να αντικαταστήσει το τωρινό OnePlus 3. Φημολογείται ότι θα είναι 80 δολάρια πιο ακριβό από το OnePlus 3 και μπορεί να φέρει ανάλυση οθόνης 1440×2560 pixels.

Εκτός από το OnePlus 3T, οι διαρροές τη θέλουν να ετοιμάζει και το OnePlus 4. Οι πληροφορίες από το κινέζικο Weibo λένε ότι η επόμενη ναυαρχίδα θα έρθει Ιούνιο με Ιούλιο του 2017. Αναφέρεται ότι θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 830.

Ο μη ανακοινωμένος επεξεργαστής της Qualcomm φημολογείται ότι θα κατασκευαστεί από τη Samsung με τη διαδικασία των 10nm. και ότι θα μπει στο Samsung Galaxy S8. Έχει ακουστεί ότι η Samsung έχει καθυστερήσει με την κατασκευή του chip και ότι η Qualcomm στράφηκε στην TSMC. Βέβαια, τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο.

Επιστρέφοντας στο OnePlus 4, υπάρχουν φήμες που μιλούν για CPU στα 3.0GHz και Adreno 620 GPU. Η μπαταρία θα είναι 4000mAh και θα έχει προ-εγκατεστημένο Android Nougat. Να πούμε όμως ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τι από τα παραπάνω ισχύει.

oneplus 4, OnePlus 4: Έρχεται Ιούνιο – Ιούλιο με Snapdragon 830 3.0GHz;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

αν πραγματικά προσφέρει κάτι παραπάνω από το OP3 μια χαρά, αν είναι όπως το μοντέλο της Apple/Samsung/Sony που κάνει μόνο μικρές αδιάφορες αναβαθμίσεις με την εμπειρία χρήσης να παραμένει περίπου ίδια τότε δε θα αρέσει σε πολύ κόσμο το OP4… 😉

Νικος

Άν είχε και services στη ελλαδα θα ήταν μία χαρά….

Μάκης

@Νικος λέει:
Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016 στις 11:57
Άν είχε και services στη ελλαδα θα ήταν μία χαρά….

Ναι! γιατί οι άλλες εταιρείες που έχουν services σκοτώνονται να σε εξυπηρετήσουν όταν τους χρειάζεσαι ε? άστο καλύτερα ρε Νίκο το θέμα services στην άκρη είναι πολύ πονεμένοι ιστορία για πολλούς χρήστες εκεί έξω!
Υ.Γ Απλά όταν κάνεις μια νέα αγορά σε ηλεκτρονική συσκευή (όπως είναι και υπερευαίσθητες πλέον) παρακαλάς το παντοδύναμο να δουλεύει όπως πρέπει γιατί αλλιώς σε έφαγε η μαρμάγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.